A 21 éves színésznő jelentések szerint "mindössze" 500 ezer dollárért bújt Katniss Everdeen bőrébe a trilógiakötet filmadaptációjának első részében, amely eddig 683,8 milliót hozott a mozikasszáknál. A stúdió ezzel a csekély mértékű fizetésemeléssel látszik kifejezni elégedettségét a film illetve Ms. Latrence teljesítménye iránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence 10 millió dollárt zsebelhet be a Futótűzért
2012. augusztus 08. 08:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Huh az a pénz nekem is kéne.
2012. augusztus 08. 09:22
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Hmmmmm Van pénz -.- Ennyit a válságról.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 08. 09:56
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (dreammm @ 2012.08.08. 09:52)
u.i.:
Victoria9723: Amerikában nincsen válság,összekevered Magyarországgal
Victoria9723: Amerikában nincsen válság,összekevered Magyarországgal
igen? Tudod Amerika nem egyenlő csak az USA-val...
2012. augusztus 08. 10:53
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Megérdemli. És ezt nem csak a Hunger Games miatt mondom, hanem mert láttam több filmjét és interjúját is. Eléggé emberséges szerintem. Különben is, az USA megteheti, hogy ennyi pénzt ad a színészeinek. Náluk soha nem volt olyan válság, mint nálunk, így nem is csoda, ha meg sem kottyan nekik. Különben örülök neki, hogy több filmszerepért is tárgyal, és nem áll meg a Hunger Games sikerei miatt.
2012. augusztus 08. 11:28
Nem kis összeg,de teljes mértékben megérdemli.Keményen dolgozik,de legtöbben csak Katniss-t látják benne,pedig a THG előtt már szerepelt néhány filmben és azokban is csodálatos volt.Annak viszont nagyon örülök,hogy továbbra is vállal szerepeket Az Éhezők Viadalán kívül.Jó lenne,ha a világ nem csak Katniss-ként emlegetné.
2012. augusztus 08. 11:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.08. 09:01)
És akkor rinyálnak a filmesek, hogy válság van. 
Hollywoodban sosincs válság.
2012. augusztus 08. 11:55
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Nem érdemli meg, ez már embertelenül sok. Más is keményen dolgozik, nézzük csak meg a kőműveseket vagy az építkezésen dolgozókat, akkor ők is kapjanak ötszázezer dollárt? Ugyan már, a nevét fizetik meg, nem a teljesítményét. Hollywoodban már csak ez van, én minden esetre szájon törölném az ilyen pénzhajkurászokat.
ophely88
2012. augusztus 08. 12:08
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Misiss_Candy @ 2012.08.08. 11:55)
Nem érdemli meg, ez már embertelenül sok. Más is keményen dolgozik, nézzük csak meg a kőműveseket vagy az építkezésen dolgozókat, akkor ők is kapjanak ötszázezer dollárt? Ugyan már, a nevét fizetik meg, nem a teljesítményét. Hollywoodban már csak ez van, én minden esetre szájon törölném az ilyen pénzhajkurászokat.
Ez a szórakoztatóipar. Ennyit keresnek a kasszasikerek sztárjai, mivel a stúdiók megtehetik, hogy kifizetik őket, és még így is a színészek gázsijának többszöröse marad nekik. Lehet sírni a világ igazságtalanságán, de tulajdonképpen mi értékeljük fel őket azzal, hogy megnézzük a filmjeiket, megvesszük a lemezeiket, stb. Ezzel azért érdemes tisztában lenni.
2012. augusztus 08. 12:09
Szerintem megérdemli, mert fantasztikus színésznő, és tényleg kedves nem szállt a fejébe a hírnév
2012. augusztus 08. 12:12
|
|
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline
|
Öööööö... nem. Az USA-ban is van válság, ha nem is akkora mint nálunk, ezért is hívják világválságnak... Az viszont, hogy egy mozi mennyit hoz be, láthatóan nem függ ettől, hiszen egyre dőlnek meg a bevételi rekordok. Ami pedig azt illeti, Jennifer nem a neve miatt kapja a pénzt. Az éhezők viadala előtt alig ismerték, és még most sem tudja minden ,,rajongó" a nevét. Azért kap ennyit, mert tehetséges, én láttam a többi filmjét is, és jobban megérdemli ezt a pénzt, mint azok, akiket tényleg a nevük miatt fizetnek.
Ami pedig Misiss_Candy-t illeti, szerintem te is elfogadnál ennyi pénzt...
Ami pedig Misiss_Candy-t illeti, szerintem te is elfogadnál ennyi pénzt...
Caroline W.Lightning
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.