Elton John beszólt Madonnának!
2012. augusztus 07. 21:38
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Wáhá.
Azt hittem, hogy a kommentekben mindenki Madonnát fogja védeni, és ócsárolja Eltont, hogy mégis hogy képzeli.
De ez röhej.
Amúgy szerintem is igaza van, azért jó lenne, ha eljárná az agyát, hogy már nem húsz éves..
Amúgy szerintem is igaza van, azért jó lenne, ha eljárná az agyát, hogy már nem húsz éves..
2012. augusztus 07. 21:40
Idézet (Annuska @ 2012.08.07. 21:09)
Csak 1 mondatot tudok ajánlani Madonnának és remélem egyszer leesik neki amit írni fogok. Mindig a csúcson kell abbahagyni. Neki már késő...Britney a pop hercegnője Jaco a pop király és madonna lehetett volna a pop királynője. De neki több kellett..
Miéééé'??? Szerinted melyik csitri lett a popkirálynő azóta? Le lennék maradva?
2012. augusztus 07. 21:47
Teljes mértékben igaza van. Nem arról van szó, hogy Madonnának abba kéne hagynia az éneklést, csak "tudhatná, hány éves"...
2012. augusztus 07. 21:56
Elton bácsinak' nem először savanyú a szőlő. Legutóbb az piszkálta a csőrét, hogy Madge elhoppolta az orra elöl a Golden Globe-ot. Szerintem csak pusztán irigy, hogy ő még a mai napig aktív és 54 évesen is lealázza az összes popp*cs*t a színpadon. No meg az, hogy ő valóban nőnemű, de ez már övön aluli ütés számára. Szeretem Mdonnát, de én sem nézem jó szemmel, amit mostanság csinál. Összeszedhetné magát, hagyja a mai tucatvonalat a "wannabek"-re, térjen vissza régi önmagához, amikor még valóban alkotott. Akik szerint pedig nem ő a popkirálynő, azok el vannak tévedve. Miért vonuljon vissza? Csak azért mert idősödik?! Majd, azok, akik esetleg megélik azt az életkort és majd a munkatársai, barátai, családja, ellenségei a föld alatt látnák már legszívesebben, gondolkozzon el egy kicsit.
2012. augusztus 07. 21:59
mindenki annyi, amennyinek érzi magát:D ha madonna 20-nak, akkor annyi (vagy nem..)
johnika miért szól be? semmi köze hozzá, hogy madonna mit villant és mit nem. azért mert ő homo.. és nem tetszik neki, attól még másnak tetszhet (nem mintha nekem annyira tetszene xd).. mintha egy kis féltékenységet látnék, hogy madonna még mindig elöl van a zeneiparban, johnika meg már sehol :S
2012. augusztus 07. 22:08
hát igen, tisztelem meg minden, de el kéne fogadnia h az ő ideje már lejárt...
2012. augusztus 07. 22:10
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
részben igaza van Eltonnak a viselkedés és az öltözködését illetően ,amugy ha elfogadná a korát akkor jó volna maugy a karierjének még nem lőttek de ha így folytatka pár éven belül annak is vége
2012. augusztus 07. 22:16
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Igaza van, az egy dolog, h nem látszik meg rajta a kor... de attól még nem huszon éves... és szerintem már nem nagyon várják a klippjeit v. nem is tudom szerintem nem annyira sikeres, mint régen...
2012. augusztus 07. 22:31
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Igaza van, Ő már nem fiatal annyira, akár mennyire is akarja! Egy Miley-tól elnézzük ezt, hiszen Ő fiatal és gyönyörű, nem mintha Madonna nem lenne gyönyörű, csak már öreg...bocsi Madonna..
2012. augusztus 07. 22:44
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
a karrierje azért még nem ért véget, de Madonnának fel kéne fognia hogy már nem 20 éves
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: