Tisztázta a sztár: tényleg homoszexuális!
2012. augusztus 07. 21:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Valahogy ez nem igazán lepett meg, de még így is nagyon szeretem a dalait.
De most komolyan, mi undorító van ebbe.?
Ő is ugyanolyan ember, mint bárki más.
De most komolyan, mi undorító van ebbe.?
2012. augusztus 07. 21:29
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Szeretem a számait, és mivel nagyon is a melegek pártját fogom, azt mondom, hogy semmi baj vele.
(És szerintem az az undorító, vagy beteges, vagy beteg, aki ezt a XXI. században még nem képes ezt normálisan kezelni.. És most nem kritizálni akartam.!)
Még amugy emlékszem is, még a rádióban is bemondták (ez komolyan így volt!!), hogy Mika bevallotta, hogy biszexuális.. (
)
Még amugy emlékszem is, még a rádióban is bemondták (ez komolyan így volt!!), hogy Mika bevallotta, hogy biszexuális.. (
2012. augusztus 07. 22:13
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Kini nem minden meleg "dönt úgy", hogy meleg lesz. Ezek csak a mostanság oly divatos dizájnb*zik és női változataik, de valaki így születik, és neki sem kellemes felfedeznie, hogy nem minden oké az identitásával.. Nem igazán tudom eldönteni, hogy Mika melyik helyzetben van, de aki szereti, elfogadja, és ennyi
Ha te nem érted meg őket, az is egy vélemény, de a XXI. században egyre több megjátszott-és valódi meleggel fogsz összefutni, tehát lelkiekben készülj fel a téged érendő megrázkódtatásokra
Nem beszólni akartam, senkinek nem kell megsértődnie!
2012. augusztus 07. 22:19
|
|
Noniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 158595 offline
|
Meleg. Na és? Attól még ugyanúgy ember
Nekem is van egy meleg barátom, és ugyanolyan normális, mint a többi ember, sőt, van akinél még jobb ember is
Teljesen oké, ha meleg, attól még ugyanolyan jól énekel, és ugyanolyan jó dalai vannak
2012. augusztus 07. 22:35
hát nekem semmi újat nem mondott vele:DDDDD mindig is tudtam, hogy b*zi.. nem mintha zavarna, mert a Relax c. számát imádom, a többi viszont szar..:|
2012. augusztus 07. 23:33
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Kini
Muszáj itt csillogtatnod az értemi szintedet ?? ,,ÚGY DÖNT HOGY MELEG LESZ,,
Te észnél vagy ...Szerintem náladsem döntés kérdése ,h heteró vagy ...
ilyet úgy ,,bírok,,
Muszáj itt csillogtatnod az értemi szintedet ?? ,,ÚGY DÖNT HOGY MELEG LESZ,,
2012. augusztus 08. 07:23
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
tök jó, hogy fel meri vállalni.
egy csomó dalát imádom.
2012. augusztus 08. 12:19
Tudtaam
De szarom lefelé, imádom
*-* Úgyhogy nem igazán érdekel a dolog.
És miért lenne már undorító az, aki meleg?
Bíbör meg lány...
2012. augusztus 08. 12:20
Idézet (Thimii @ 2012.08.08. 11:28)
hát ez igazából egy betegség :/ hogy ugyanazta nemet szereti én végülis nem vágom ezt a témát 
Hormonzavar. Nem betegség...
2012. augusztus 08. 13:10
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Semmi bajom sincs vele. Szeretem a számait
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: