Gary Barlow elvesztette gyermekét
2012. augusztus 07. 11:13
Szegények :// Sajnálom őket. Részvétem nekik.
Borzalmas lehet..
Borzalmas lehet..
2012. augusztus 07. 11:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Tegnap olvastam és nagyon szíven ütött. Gary Twitteren írta nem is egyszer hogy mennyire örül a megszületendő gyerekeknek és egy ideje már próbálkoztak. Én mondjuk ennyi idősen már nem próbálkoznék gyerekkel, de ők tudják, náluk idősebb pároknak is sikerült már egészséges gyereket szülni, szóval ...
2012. augusztus 07. 11:37
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
szegény
ez borzasztó lehet részvétem a családnak :'(
2012. augusztus 07. 12:21
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Nincsi rosszabb, ha egy szülő elveszti a gyerekét.
Részvétem.
2012. augusztus 07. 12:27
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Nem igazán értem, 40 évesen miért ne próbálkozhatna az ember. Ez nem korfüggő... (Kijavítom, a jelenlegi hitrendszer szerint az.) Ha körbenézel, egyre többen szülnek egyre később és később, ilyen-olyan okokból kifolyólag. Amikor Fehér Anna 50 fölött szült, kiderült az is, hogy a gyerek ilyenkor még okosabb lesz, nagyobb IQ-val fog rendelkezni, stb. Főleg, ha esetleg a szülei már kicsit magasabb tudatszinttel nevelik...
Egyébként én is nagyon meglepődtem, hogy 3 gyerek után ez a kicsi miért született halva, de nyilván mutatni akar valami a szüleinek ezzel. Az utóbbi időben úgy éreztem, nyitogatják Gary spirituális szemét, talán Poppy is épp ezt hivatott megerősíteni... Áldás az egész családra!!!
Egyébként én is nagyon meglepődtem, hogy 3 gyerek után ez a kicsi miért született halva, de nyilván mutatni akar valami a szüleinek ezzel. Az utóbbi időben úgy éreztem, nyitogatják Gary spirituális szemét, talán Poppy is épp ezt hivatott megerősíteni... Áldás az egész családra!!!
Idézet (ophely88 @ 2012.08.07. 11:13)
Tegnap olvastam és nagyon szíven ütött. Gary Twitteren írta nem is egyszer hogy mennyire örül a megszületendő gyerekeknek és egy ideje már próbálkoztak. Én mondjuk ennyi idősen már nem próbálkoznék gyerekkel, de ők tudják, náluk idősebb pároknak is sikerült már egészséges gyereket szülni, szóval ... 
2012. augusztus 07. 12:31
Sajnálom őket
Remélem, hamarosan fel tudják dolgozni ezt a szörnyű tragédiát, még ha nem is lesz egyszerű!
Nyugodj békében, Poppy!
Nyugodj békében, Poppy!
2012. augusztus 07. 14:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2012.08.07. 12:27)
Nem igazán értem, 40 évesen miért ne próbálkozhatna az ember. Ez nem korfüggő... (Kijavítom, a jelenlegi hitrendszer szerint az.) Ha körbenézel, egyre többen szülnek egyre később és később, ilyen-olyan okokból kifolyólag. Amikor Fehér Anna 50 fölött szült, kiderült az is, hogy a gyerek ilyenkor még okosabb lesz, nagyobb IQ-val fog rendelkezni, stb. Főleg, ha esetleg a szülei már kicsit magasabb tudatszinttel nevelik...
Mindenhol azt mondják, hogy a 4-ik X után már meggondolandó a szülés. Nyilván nem minden esetben történik ez meg de nekem is vannak ismerőseim akik 40 után szültek és nem mindegyik gyerek egészséges teljesen, persze, mint mondtam nem mindenkinél fordul ez elő és abban igazad van, hogy manapság egyre később szülnek a nők és előfordul hogy nem egészséges babák születnek, de 40 felett nagyobb rá az esély és attól még tartom magam ahhoz, amit mondtam, ha elmúltam 40, én biztosan nem próbálkoznék, személy szerint 35 felett sem látnám már értelmét. Engem nem érdekel a hitrendszer stb, ez csak az én véleményem és a körülöttem lévő példák is úgy mutatják, hogy 40 felett meggondolandó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: