Elgázolták James McAvoyt!
2012. augusztus 07. 10:20
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Már azthittem,hogy tényleg elgázolta egy taxi.
2012. augusztus 07. 10:21
Nagyon megijedtem azt hittem tényleg baja esett...
2012. augusztus 07. 11:04
Én meg már kezdtem aggódni miatta erre csak egy film jelenetről van szó
örülök, hogy semmi baja sincs
2012. augusztus 07. 11:26
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
hajj utálom megtévesztő címeket..
2012. augusztus 07. 11:29
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
istenem szívroham volt, mert nagyon jó színész, bírom egy-két filmjét.
2012. augusztus 07. 11:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Akit érdekel, a képeket itt találja meg. Én is itt láttom azokat valamelyik nap.
James nem szeret kaszkadőrt használni, nem is szokása. Itt is ajánlottak neki de visszautasította, aminek nem örültek de ez van. Amerikában szokás egyébként, hogy a színészeknek alapból biztosítanak kaszkadőrt és akkor is fizetik, ha nem is kellett semmit sem csinálnia. A jelenetet kétszer vették fel, elsőként pont úgy esett, ahogyan nem kellett volna és a rendező azt mondta hogy nagyobb lendületből ugorjon a kocsira mert ahogyan először esett, arról senki sem hitte volna el, hogy tényleg így történt. A főpróba alatt megkérdezték hogy melyik testrésze fájt és melyiket húzta meg, melyik érte közvetlenül az autót, így azokon a testrészein lettek sebek/véraláfutások, amikről James beszámolt és a kamerán látszódtak. Én ehhez nem értek de elég furán hangzik, hogy 'ne így ess már, mert senki sem hiszi el, hogy így lehet leesni egy kocsiról', persze mindent a hihetőség kedvéért.
Olvastam, hogy ragaszkodtak a kaszkadőrhöz de végül is nehezen beleegyeztek és kapott könyök és tárdvédőket, nem tudom ez mennyit segített rajta.
James amúgy is kihúzta náluk a gyufát első héten, önállóskodott azt pedig Amerikában nem szeretik és a csak neki odatett kávékészítő ember szentségelt hogy James magának készíti a kávét, amiért állítólag megharagudtak rá, azóta megtanulták hogy ezzel az emberrel meg kell beszélni mindent, előre.
Idézet (Andro @ 2012.08.07. 08:15)
Mindig is becsültem az olyan színészeket, akik nem használnak kaszkadőrt. A filmről még csak nem is hallottam, igaz, a színészről sem, de ez alapján érdekesnek ígérkezik a film.
James nem szeret kaszkadőrt használni, nem is szokása. Itt is ajánlottak neki de visszautasította, aminek nem örültek de ez van. Amerikában szokás egyébként, hogy a színészeknek alapból biztosítanak kaszkadőrt és akkor is fizetik, ha nem is kellett semmit sem csinálnia. A jelenetet kétszer vették fel, elsőként pont úgy esett, ahogyan nem kellett volna és a rendező azt mondta hogy nagyobb lendületből ugorjon a kocsira mert ahogyan először esett, arról senki sem hitte volna el, hogy tényleg így történt. A főpróba alatt megkérdezték hogy melyik testrésze fájt és melyiket húzta meg, melyik érte közvetlenül az autót, így azokon a testrészein lettek sebek/véraláfutások, amikről James beszámolt és a kamerán látszódtak. Én ehhez nem értek de elég furán hangzik, hogy 'ne így ess már, mert senki sem hiszi el, hogy így lehet leesni egy kocsiról', persze mindent a hihetőség kedvéért.
1 felhasználónak tetszik:
Catherine
2012. augusztus 07. 11:42
Azt hittem már tényleg alütötték! hála,hogy nem!
2012. augusztus 07. 11:45
Hát igen egy újabb megtévesztő cikk szörnyen idegesítő...
2012. augusztus 07. 12:09
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Már megijedte, hogy tényleg elütötték.
2012. augusztus 07. 12:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Wadmálnaaa ŁŁ @ 2012.08.07. 11:45)
Hát igen egy újabb megtévesztő cikk szörnyen idegesítő...
Miért is megtévesztő?
1.Tényleg elgázolták, mivel ő maga csinálta a jelenetet, kaszkadőr nélkül, az csak egy dolog hogy nem esett nagyot (?).
2. Ha az a cím, hogy 'James McAvoyt elütik új filmjében', akkor szerinted hányan olvasták volna el a cikket? Két kezemen meg tudnám számolni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.