A legtöbb fiatal belegondolni sem mer, hogy egy hónap múlva újra elő kell ásni a szekrény mélyéről a nyáron beporosodott füzeteket és tankönyveket - ám az előre gondolkodó emberek már ilyenkor el szokták kezdeni beszerezni az új évszakhoz megfelelő ruházatot. Mi összegyűjtöttük azokat a ruhadarabokat és mintákat, amik várhatóan vissza fognak köszönni kedvenc üzleteink polcain.
A teljes cikkhez kattints ide!
Milyen trendek lesznek érvényben idén ősszel?
2012. augusztus 06. 10:42
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De jó ruhák! Tetszenek!
2012. augusztus 06. 10:46
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Soha nem követtem a divatot de ezek nem rossz ruhák.
2012. augusztus 06. 11:04
Szép ruhák tetszenek, bár én nem vagyok az nagy divatkövető
2012. augusztus 06. 11:12
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Tetszik;) Jó ruhák.
2012. augusztus 06. 11:16
|
|
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline
|
Jó ruhák.! Mondjuk soha nem voltam nagy divatmajom, és ezután sem fogom évszakonként kifosztani a plázákat, de egyáltalán nem rossz cuccok is vannak itt
2012. augusztus 06. 11:22
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
ez a Hipster-stílus nem jön be.
max. a kereszt szimbólum.
van egy peplum szoknyám,de nem nagyon hordom.
nos a minták én nem gondolom hogy "divatos" leszek,mert ezek a minták egyáltalán nem jönnek be
van egy peplum szoknyám,de nem nagyon hordom.
nos a minták én nem gondolom hogy "divatos" leszek,mert ezek a minták egyáltalán nem jönnek be
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: