Ugyan Chad le Clos két olimpiai érmével nem az élbolyban áll, mégis a torna egyik felfedezettje – a mindössze 20 éves fiú Michael Phelpst is legyőzte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chad le Clos Michael Phelps nyomdokaiba szeretne lépni
2012. augusztus 05. 20:03
2012. augusztus 05. 20:08
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
annyira helyes,meg aranyos ez a fiú! Imádoooom <3 egyik kedvenc úszóm lett
D
2012. augusztus 05. 20:08
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
és már jobb mint Michael !!
2012. augusztus 05. 21:06
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Minden nagy bajnok visszavonulása után mindenki arról kezd beszélni, hogy vajon megdönthetőek a rekordjai?
Emlékszem nem volt ez másképp Michael Schumacher esetében sem, hat évvel ezelőtt.
Én szerintem ahhoz, hogy valaki Phelps rekordja közelébe érjen, legalább 4 olimpián kell kiemelkedően teljesíteni. Ugyanakkor pont az látszott, itt Londonban, és Pekingben is (két számnál nagyon rezgett Michael Phelpsnek a léc), hogy a mezőny is nagyon erős. Ráadásul neki egyszerűbb dolga is volt, mint Le Closnak lenne, ugyanis 9 érmet váltóval nyert, ahol az előfutamokban nem kellett úszni, mert az amerikaiaknak van egy igen erős B és C csapatuk is, és a legnagyobb neveket csak a döntőbe cserélték be. A dél-afrikaiaknál ez hasonlóképp lenne, mint a mi esetünkben, a legjobb úszóknak az előfutamokban is úszni kell, ha döntőt akarnak és azért az többet kivesz az emberből.
Igazán korrektül és szerényen áll hozzá, hogy rajta kívül csak Thorpe-nak sikerült legyőznie Phelpset egyéni számban, olimpián, és az dicséretes, hogy tudja mit akar. Kíváncsi leszek, jövőre a barcelonai Vb-n hogy szerepel majd Chad, a londoni olimpia egyik legnagyobb felfedezettje úszásban, nem is kérdés. De azért remélem, ha mellúszásba kezd, akkor Dani mögött végez majd.
Én szerintem ahhoz, hogy valaki Phelps rekordja közelébe érjen, legalább 4 olimpián kell kiemelkedően teljesíteni. Ugyanakkor pont az látszott, itt Londonban, és Pekingben is (két számnál nagyon rezgett Michael Phelpsnek a léc), hogy a mezőny is nagyon erős. Ráadásul neki egyszerűbb dolga is volt, mint Le Closnak lenne, ugyanis 9 érmet váltóval nyert, ahol az előfutamokban nem kellett úszni, mert az amerikaiaknak van egy igen erős B és C csapatuk is, és a legnagyobb neveket csak a döntőbe cserélték be. A dél-afrikaiaknál ez hasonlóképp lenne, mint a mi esetünkben, a legjobb úszóknak az előfutamokban is úszni kell, ha döntőt akarnak és azért az többet kivesz az emberből.
Igazán korrektül és szerényen áll hozzá, hogy rajta kívül csak Thorpe-nak sikerült legyőznie Phelpset egyéni számban, olimpián, és az dicséretes, hogy tudja mit akar. Kíváncsi leszek, jövőre a barcelonai Vb-n hogy szerepel majd Chad, a londoni olimpia egyik legnagyobb felfedezettje úszásban, nem is kérdés. De azért remélem, ha mellúszásba kezd, akkor Dani mögött végez majd.
2012. augusztus 05. 21:25
Idézet (Lili.m @ 2012.08.05. 21:13)
Phelps nyomdokaiba elég nehéz lesz lépni...de én a helyébe nem tenném mert szerintem Phelps egy borzasztóan öntelt emberke.(bár van mire egóznija..)
Én is azt hittem hogy öntelt, de nekem az utóbbi pár napban nem úgy jött le, meg is lepődtem.
Ha minden igaz, és az égiek is úgy akarják, akkor jövőre megyünk barátnőmmel Barcelonába az úszó vb-re
2012. augusztus 05. 22:20
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Sok sikert neki...
2012. augusztus 05. 22:34
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Nehéz lesz, de Phelps is szimpatikusan nyilatkozott Chad Le Clos-ról.
Én sok sikert kivánok hozzá!
2012. augusztus 05. 22:50
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
Sok sikert kívánok neki
2012. augusztus 06. 08:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Sok sikert kívánok.
2012. augusztus 06. 09:15
nagyon szurkolok neki.szerintem össze jön neki amit akar
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: