Meglett a harmadik magyar olimpiai aranyérem!
2012. augusztus 06. 17:01
|
|
JustinFan 1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 133171 offline
|
Nagyon szép volt a gyakorlata gratulálok neki!!!
2012. augusztus 06. 17:45
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Komolyan, annyira szimpatikus nekem ez a fiú
Olyan pozitív a kisugárzása szerintem, süt róla a kedvesség, arról nem is beszélve, hogy milyen ügyes
2012. augusztus 06. 18:35
Még mindig vigyorogni kezdek ha csak visszagondolok arra a pillanatra, amikor biztossá vált, hogy Berki Krisztián az olimpiai bajnok. Hú anyám, mennyire paráztam pedig, hogy vajon tudja-e kezelni az óriási nyomást. Szerencsére igazi sportemberhez méltóan ki tudta zárni a külvilágot és 110%-os teljesítménnyel megmutatta, hogy lólengésben ő a világ legjobbja!
Az pedig külön öröm, hogy a Berki Krisztián névről immáron senki nem egy nőcsábász, önelégült, celeb playboyra asszociál, hanem egy olyan emberre, aki valóban megérdemli a figyelmet. Szép volt, Krisztián!
Az pedig külön öröm, hogy a Berki Krisztián névről immáron senki nem egy nőcsábász, önelégült, celeb playboyra asszociál, hanem egy olyan emberre, aki valóban megérdemli a figyelmet. Szép volt, Krisztián!
2012. augusztus 06. 21:01
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Néztem, nagyon szépen csinálta végig a gyakorlatot és meg is érdemelte az érmet!
Gratulálok neki!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: