Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 05. 19:38
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Nem kell elítélni. Neki így kényelmes, ő így érzi jól magát, számára ez a normális. Senkinek sem esik jól, ha szekálják azért, amit tesz - ő legalább nem foglalkozik a negatív kritikákkal, és a szívére hallgat..
2012. augusztus 05. 19:39
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
hát ez elég nehéz lesz. előbb csináljon valami zenét is, ne csak abból legyen hírneve hogy átműtteti magát. talán utána leutánozhatja nicki minaj-t
2012. augusztus 05. 19:46
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
meghalok!
2012. augusztus 05. 19:50
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
jó lehet hogy így érzi jól magát meg minden..de karier ne röhögtessen!bár lehet hogy lesz neki de akkor se hasónlítgassa magát egy világ sztárhoz!nem ítélem el a buzikat mert szerintem is ugyan olyan normális emberek de ez attól még elég baromság-.-"
2012. augusztus 05. 20:04
Oké, én nem vagyok homofób, de ez azért..
Szoktam látni a képeit facebookon és szerintem nem attól fog nőnek kinézni, hogy undorító, rövid ruhákban mutogatja a férfias fenekét és szálkás lábait, és libafos-zölddel festi ki a szemét, majd felken egy gusztustalan hideg-rózsaszín rúzst..
Nagy nagy tévedésben él ez az ember...! (mellesleg az a pirosító-folt az arcán.. mintha lázas lenne!
)
2012. augusztus 05. 20:05
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
én a helyébe inkább elbújnék...
2012. augusztus 05. 20:18
azt mondja az "igazi" énjét! ohh te jó ég hány énje van még ennek az embernek???
iszonyat!
skizo b*zmeg!
skizo b*zmeg!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: