Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 05. 16:45
|
|
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline
|
Gratulálok eme szándékához....Nekem már kicsit elegem van az ilyen cikkekből ő élete ő dolga.Valaki elfogadja valaki nem de azért ha olyan lesz mint Nicki Minaj lesz inkább a nem felé fogok hajlani.
2012. augusztus 05. 16:49
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Emlékszem, amikor még úgy volt, hogy ő lesz a magyar Adam Lambert, most meg Nicki Minaj? Nagy változás. Alapból nem értem azt a "magyar xy" dolgot! Mindenkinek van saját személyisége és ne egy külföldi sztárra akarjon hasonlítani.. vagy a média hasonlítgahatni. Itt volt ez a "magyar Justin Bieber". Azt hitték, hogy ha Justin Bieberhez hasonlítják sikeres lesz.. már amennyire itt Magyarországon lehet. Aztán most hol van? Sehol. Szóval annyira hülyeségnek tartom több szempontból is ezt a "magyar xy" dolgot.
De egyébként, hogy a valódi cikkhez hozzászóljak.. tudom, hogy nem leszek népszerű, mert támadni fogtok, hogy most leszólom, azért mert vállalja önmagát. Nem! Nekem semmi bajom ezzel az egésszel, teljesen elfogadom! Sőt a melegek 100szor kedvesebbek is szoktak lenni a hetero embereknél. A lényeg az, - amint Beba13 is említette - hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmet. Nyugodtan élje a saját életét, de biztos, hogy az emberek 90%-a nem kíváncsi arra, hogy most éppen milyen műtéten megy keresztül, meg milyen tablettákat szed. Ennyi erővel az összes transzexuális ember átalakulását lelehetne írni. Csináljon dalokat, sok sikert hozzá! Legyen azzal híres és ne az ilyen cikkekkel.
2012. augusztus 05. 17:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Cassie3, teljesen egyetértek.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. augusztus 05. 17:11
Olyan ocsmányul néz ki. Nicki Minaj hozzá képest egy világszépe.
2012. augusztus 05. 17:13
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
csak annyit fűznék hozzá, hogy engem a hangja érdekelne..
2012. augusztus 05. 17:20
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez jó!!!!!!!!!!!!
2012. augusztus 05. 17:21
|
|
GerdaNiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 180350 offline
|
mindig is tudtam nincs valami rendben ezzel a sráccal (most már mutáns xd)ok transzexuális elfogadom (kb le is szarom) de ne másoljon mást! Csináljon valami egyedit és úgy építse a karrierjét...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 05. 17:29
oO:O-.-...gratulálok Karcsika egyébb világrengető ötlet?
2012. augusztus 05. 17:29
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Köszönöm, hogy szétröhöghettem magam.
Még mindig elítélem a dolgot, és beütésesnek tartom őt.Sajnálom.
De legalább ugyanolyan szenny emberhez hasonlítja magát, mint ő.
Még mindig elítélem a dolgot, és beütésesnek tartom őt.Sajnálom.
De legalább ugyanolyan szenny emberhez hasonlítja magát, mint ő.
2012. augusztus 05. 17:30
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez is csak koppintani tud mindenkit... -.-
Kíváncsi vagyok, hogy lányos hangon fog-e énekelni.
Kíváncsi vagyok, hogy lányos hangon fog-e énekelni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.