Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 06. 19:33
|
|
inomalackaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 154678 offline
|
Sosem lesz ojan mint Nicki mert Nicki lány és Ő fiu soha nem fog hasonlitani rá
2012. augusztus 06. 22:40
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
no comment!! -.- hová süllyed már ez a világ!?
2012. augusztus 07. 00:28
Nicki Minaj-ból csak 1.van...őt nem lehet utánozni...Ő egy egyedi stílus,mint például Lady Gaga(csak ő durvább eset) Végül is,szerintem egy női dal nem illene az ő férfi hangjához.A Megaztár-ban is rockos volt a hangja...Hogy fog elénekelni egy csajos dalt?Díva..biztos csajos.Nah meg aztán engem nem izgat,hogy ő meleg,sőt én elfogadom,de undorítónak tartom,deén így elfogadom,bár eddig sem szerettem,és nem is fogom,de van 1-2 ember akit melegként szeretek..pl:Adam Lambert.De ő nem süllyedt erre a szintre,hogy ő operáltasa magát nőve.
2012. augusztus 07. 04:40
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
neeeemtudom most lehurrogja, vagy csak írjam simán, hogy jó.. kíváncsi vagyok, stb. mert így van. Nicki Minaj-t képtelenség utánozni, meg se próbálja ay emberiség. ráadásul ez egy transzi.. nem hiszem hogy "gettórappercsaj" szerep illene rá. hiszen nem is ismeri Nicki Minaj régi stílusát. mindegy... majd meglátjuk.
2012. augusztus 07. 08:29
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Hat nem fog neki sikerulni
2012. augusztus 07. 08:48
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Mindenkinek megvan a joga a választáshoz, persze az ember könnyebben fogad el egy olyan embert, aki oda sorolja magát, ahova született, bár nem helyeslem, hogy valaki megváltoztatja nemét, de ha ő így érzi jónak, akkor hajrá, íme a befolyásolhatóság, a mai világ terméke...
2012. augusztus 07. 10:52
|
|
Docciiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 177106 offline
|
Oké, nem tudom mi a szörnyűbb: a kinézete vagy az hogy több ezer ember előtt akarja megszégyeníteni Nicki Minajt.Egyébként azt sem értem hogy minek kell lekoppintania más stílusát.A saját énjét tegye bele ne egy amcsi sztárét.
2012. augusztus 07. 11:52
Fúúúúj.....hányni kell ettől az izétől, hőmérsélket zavaros és még büszke is ráá.....pff.....csak azé nevezhető ha nevezhető "híresnek" mert hőmérséklet gondja van......ő nicki minaj soooooha!!!
2012. augusztus 07. 12:02
|
|
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline
|
fuj O.o.... de am ez kit érdekel?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: