Hamarosan megjelenik a transzexuális énekes legújabb dala és klipje, melynek stílusa leginkább Nicki Minajéra fog hajazni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 05. 16:07
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
undorító ez az ember.
2012. augusztus 05. 16:08
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
úristen... még a megasztárban tetszett...
2012. augusztus 05. 16:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Ez komoly, vagy csak egy pocsék vicc?
Hogy nézz ez ki? Ha Nicki stílusát nyúlja, akkor nem ígérek neki nagy dicsőséget! Minaj kisasszonyt nem lehet utánozni.
2012. augusztus 05. 16:15
Idézet (répácska999 @ 2012.08.05. 16:07)
undorító ez az ember.
Nem tehet róla, hogy transzexuális. Ez az állapot (direkt nem írtam betegséget, mert nem az) egy meglehetősen gonosz tréfája a természetnek.Gondolj bele, te például minden bizonnyal teljes mértékben lánynak érzed magad, milyen lenne, ha belenéznél a tükörbe és egy fiút látnál?
Ha a tudomány mára már eljutott arra a szintre, hogy egy nemátalakító műtét révén teljes értékű, boldog életet élhet, akkor igen, vágjon bele, csinálja végig! Inkább, minthogy mély depresszióba essen, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek.
A "művészetéről" nem tudok mit mondani, nem mutatott még annyit magából, a valódi énjéből, hogy érdemi véleményt tudjak formálni.
2012. augusztus 05. 16:16
Ez bearanyozta a napomat
Nem tudom mit akar, a tehetsége egyenlő a nullával
Nicki Minaj? Na ne vicceljen már..
Nem tudom mit akar, a tehetsége egyenlő a nullával
Nicki Minaj? Na ne vicceljen már..
2012. augusztus 05. 16:18
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
Én meg a magyar madonna
2012. augusztus 05. 16:18
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
már csak ilyeneket lehet hallani a sztárvilágban hogy x olyan akar lenni mint y-on?... mértnem jó neki az ami? Karcsi amúgyse egy nagy énekes, igazán azzal hívta fel magával a figyelmet hogy nővé operáltatta magát... nem értem ezeknek a celebeknek mértnem jó amit eddig elértek, hiszen már híresek lettek, de látom egypár ember többet akar....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: