Snoop Dogg Bob Marley-nak képzeli magát
2012. augusztus 05. 14:59
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez az ürge egy rakás sz*rt nem ér hülye p*cs!!!Túl sok volt neki a füvecske!Meg nekem akkor is Snoop Dogg marad meg szerintem másnak is!!
2012. augusztus 05. 18:40
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
teapot szerintem is.
2012. augusztus 05. 19:31
Amikor olvastam a cikket, komolyan egy kicsit megszédültem: hogy lehet ekkora kaliberű váltást csinálni (mármint fű nélkül), pont a KARRIERE CSÚCSPONTJÁN?!
Tőlem hívhatja magát Snoop szarnak is, nekem mindig Sboop Dogg lesz. Mert kutyafeje van.
Tőlem hívhatja magát Snoop szarnak is, nekem mindig Sboop Dogg lesz. Mert kutyafeje van.
2012. augusztus 05. 20:10
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Valami nem stimmel..Amúgy ő tudja
2012. augusztus 05. 22:37
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Ez érdekes.. Snoop Dogg jobban hangzik, és rappelni is jól tudott.
2012. augusztus 06. 04:43
Emlekszem meg milyen jo volt a 90-es evekben..azota valahogy o is olyan nagyon picit "eltucatosodott"...kar erte,ez a Snoop Lion nev pedig egyenesen egy nagy butasag..na persze Bob Marley pont benne szuletetett ujja..jo vicc Snoop.
2013. szeptember 08. 14:35
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
én szeretem az új bob snoopot ezek a számai imádnivalóak!xd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: