Egész Norvégia Gyurta Dani előtt tiszteleg
2012. augusztus 04. 11:51
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Egész NOrvéiga? Azért kicsit túlzás, de, hogy ilyen Gyurta Dani féle emberekre van szüksége a magyar látszatnak, az kétésgkívüli. Sokan példát vehetnének róla
2012. augusztus 04. 12:03
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szép volt
Büszke vagyok rád Dani! ♥
2012. augusztus 04. 12:05
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
De aranyos Danitól !
Imádom! Szép gesztus:) És részvétem a családnak,nem is tudtam h meghalt ez a z úszó fiú..láttam már úszni.nagyon jól úszott sajnálom h meghalt..
<3
2012. augusztus 04. 12:10
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Kedves gesztus
2012. augusztus 04. 12:45
|
|
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline
|
Annyira szimpatikus, empatikus embernek tűnik nekem. Sajnos személyesen nem ismeresm, de biztos, hogyha ilyesmiket tesz akkor "rossz" ember nem lehet. Amikor a dobogó legfelső fokán állt az Olimpián látszott rajta, hogy mindjárt elsírja magát annyira hihetetlennek tűnt neki, hogy nyert és bevallom őszintén én is majdnem elsírtam magam annyira örültem a győzelmének.
Hihetetlenül megérdemelte már az aranyérmet. Nagyon büszkék lehetünk rá és én az is vagyok!
Gratulálok neki és még sok szép ilyen szereplést kívánok neki, mint amilyen az Olimpián volt.
A családnak pedig részvétem.
Hihetetlenül megérdemelte már az aranyérmet. Nagyon büszkék lehetünk rá és én az is vagyok!
Gratulálok neki és még sok szép ilyen szereplést kívánok neki, mint amilyen az Olimpián volt.
A családnak pedig részvétem.
2012. augusztus 04. 12:58
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Csak annyit mondok hogy: TÖBB ILYEN EMBER KÉNE MINT Ő! Annyira kedves és látszik hogy ő nem fog elszállni magától! Ez egy csodaszép gesztus volt és van is miért büszkének lenniük a magyaroknak hogy van egy ilyen ember az országban! Komolyan csak reméleni tudom hogy mostantól a rossz dolgok helyett újra "divatba jön" a tisztelet és a becsület mert ez komolyan csodaszép! Én eddig is imádtam és ezután is nagyon fogom!
2012. augusztus 04. 13:47
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Rendes volt tőle.
2012. augusztus 04. 14:07
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (like me @ 2012.08.04. 11:51)
Egész NOrvéiga? Azért kicsit túlzás, de...
Az nem biztos, hogy a 90 éves Sven bácsi Drøbakban is hallott róla, de remélem azért lepottyant, hogy értendő az egész Norvégia...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: