Egész Norvégia Gyurta Dani előtt tiszteleg
2012. augusztus 04. 09:25
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
nagyon szép gesztus volt tőle.
2012. augusztus 04. 09:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az a cikk, amit Cynthia belinkelt az valami undorító... Dani egy abszolút szerény ember, és büszke arra, hogy magyar. Ez szerintem tisztán látszik az interjúkból.. Fiatal kora ellenére pedig annyi mindent letett az asztalra, amit bárki megirigyelhetne.. És ezt kapja a hazájától, amiért dicsőséget szerzett annak..? Elég undorító egy magatartás. Nah mind1. Danitól nagyon kedves volt, hogy gondolt elhunyt barátja családjára. Innen is látszik milyen alázatos, és kedves, jó szívű srác ez a Dani.
2012. augusztus 04. 09:36
Ez nagyon kedves volt Danitól.Örülök,hogy még vannak kedves emberek Magyarországon.Részvétem a családnak!
2012. augusztus 04. 09:59
|
|
Juliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 181290 offline
|
Nagyon kedves amit tett!Nagyon tehetséges úszó aki nem henceg azzal hogy ő nyert hanem tiszteletet tesz az elhunyt úszó családjának.Kiváncsi vagyok hogy ezt más megtette volna.
2012. augusztus 04. 10:07
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez nagyon kedves tőle én is sajnáltam a Norvég úszót.
2012. augusztus 04. 10:08
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Nagyon kedves gesztus volt tőle!Büszkék lehetünk rá!
2012. augusztus 04. 10:14
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez kedves tőlük!
2012. augusztus 04. 10:23
Ez gusztustalan... Hát akkor azok akik ilyen mocskok és még most is csak a sárt dobálják rá, takarodjanak el az országból irigy, rosszmájú rohadékok! Végre van egy ember akire büszkék lehetünk, és ha ő szóba kerül bárhol mondhatjuk büszkén, hogy "Igen, magyar vagyok!" De neem, nekünk ez nem kell, mi továbbra is csak szidjuk azokat akik végre elértek valamit ebben a silány kis országban..
Igen, léteznek még olyanok akik nem csak magukra gondolnak, mint a lent említett cikkben lévő "közszereplők" ahogy hívják őket.. Hányingerem van, hogy furcsa, hogy pont olyan emberek beszélnek így róla akik Danival ellentétben a jóégvilágon semmit sem tettek hozzá ahhoz, hogy mások szemében kicsit nagyok legyünk, csak meresztik a seggüket és osztják az észt ezért még pluszba kapják a fizetést.. Ez nevetséges!
Bedobnám az összeset egy medencébe és mutassák meg, hogy ők hogy tudnak ilyet úszni, hogy tudnak megfelelni az egész országnak, óriási nyomással a vállukon
2012. augusztus 04. 10:25
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Büszkék vagyunk rád Dani
2012. augusztus 04. 10:36
Fashionbebii, ezt tokeletesen megfogalmaztad! Szanalom!! Dani sajnos tul jo ehhez az orszaghoz.....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: