Egész Norvégia Gyurta Dani előtt tiszteleg
2012. augusztus 04. 03:33
|
|
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline
|
Nagyon rendes tőle
2012. augusztus 04. 06:12
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Nagyon kedves gesztus!
2012. augusztus 04. 07:19
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
kedves volt töle
2012. augusztus 04. 07:37
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Ez szép bolt tőle*-*
2012. augusztus 04. 07:57
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
"mivel saját bevallása szerint Alexander nyerte volna a versenyt"
100-on volt óriási esélyes a norvég. Dani meg a 200-nak volt az esélyese ugyebár ami be is jött. Ez itt kicsit egybe mosódik ebben a cikkben, pedig Dani mondta, h 100ról van szó és ott nyert volna a norvég fiatalember. A gesztus ettől még szép csak szólok, h két különböző szám esélyeseiről van szó. Nem egyazon szám esélyeseiről és ezzel nem biztos, h mindenki tisztában van, főleg, ha így van megfogalmazva... Nem kötekedni akarok vagy ilyesmi, de elég furán jön le.
100-on volt óriási esélyes a norvég. Dani meg a 200-nak volt az esélyese ugyebár ami be is jött. Ez itt kicsit egybe mosódik ebben a cikkben, pedig Dani mondta, h 100ról van szó és ott nyert volna a norvég fiatalember. A gesztus ettől még szép csak szólok, h két különböző szám esélyeseiről van szó. Nem egyazon szám esélyeseiről és ezzel nem biztos, h mindenki tisztában van, főleg, ha így van megfogalmazva... Nem kötekedni akarok vagy ilyesmi, de elég furán jön le.
2012. augusztus 04. 08:02
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Cynthia, A Magyari féle cikk teljes (egésze azon a bizonyos blogon csak egy részlet jelent meg) egy groteszk cikk volt. Az egy sz*r példa. A másik kettőről passz, h igaz-e, de ezt a blogot egy nagyon elfogult ember írja, így messze menő következtetéseket levonni nem lehet, nem szabad. Mondom ezt úgy, h elsőre én is felhúztam magam utána olvastam a Magyari cikknek és egyből másként tekintettem a blogra/blogos bejegyzésre.
2012. augusztus 04. 08:06
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
mindegy h mirol is volt szo. Dani egy nagyon szep gesztust tett a csalad fele.
2012. augusztus 04. 08:21
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Dani
Hát igen imádni való egy ember! Tudtam,hogy küldeni fogy egy másolatot,mert mondta csütörtökön egy interjúban,akkor tudtam,hogy hősként fognak majd Rá tekinteni amit meg is érdemel! Igazi,sportember és hazafi. Nem tudom,hogy volt e már ennyire magyar szívű úszónk aki egész világ előtt kijelenti,hogy 15 millió magyart vitt a vállán. Meg kéne becsülnünk ahelyett hogy a sok "okos" irigykedik. Szánalmas ami itt folyik...miért nem tudunk mi örülni??!
Örülök,hogy végre nem szólnak le vagy aláznak minket lapok.
Hát igen imádni való egy ember! Tudtam,hogy küldeni fogy egy másolatot,mert mondta csütörtökön egy interjúban,akkor tudtam,hogy hősként fognak majd Rá tekinteni amit meg is érdemel! Igazi,sportember és hazafi. Nem tudom,hogy volt e már ennyire magyar szívű úszónk aki egész világ előtt kijelenti,hogy 15 millió magyart vitt a vállán. Meg kéne becsülnünk ahelyett hogy a sok "okos" irigykedik. Szánalmas ami itt folyik...miért nem tudunk mi örülni??!
2012. augusztus 04. 08:29
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Külföldön elismerik és tisztelik.Itt pedig nem sokkal azután,hogy megnyerte azon gondolkoztak,hogy mivel járathatnák le (tisztelet a kivételnek).Egyetlen külföldi ország sem csinálta ezt.Tipikus magyar viselkedés.Ez Magyarország: olimipiai aranyérmes lett,ráadásul világrekorddal,de találjunk ki valamit,hogy lehúzzuk.Aki nem érti miről beszélek: http://jobbegyenes.blog.hu/2012/08/02/gyurta_dani_bune Mondjuk az ilyenek saját magukat minősítik.
A cikkhez hozzászólva.Ez nagyon szép gesztus tőle.Nemcsak,mint sportolóra,hanem emberileg is fel lehet rá nézni.Nagyon aranyos,kedves és szerény srác.Nincs elszállva magától,pedig lenne neki mire.Büszkék lehetünk rá.
A cikkhez hozzászólva.Ez nagyon szép gesztus tőle.Nemcsak,mint sportolóra,hanem emberileg is fel lehet rá nézni.Nagyon aranyos,kedves és szerény srác.Nincs elszállva magától,pedig lenne neki mire.Büszkék lehetünk rá.
2012. augusztus 04. 08:30
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Ez nagyon szép volt tőle. Végre egy ember akire tényleg büszkék lehetünk. Jah és ez tényleg hírértékű.
2012. augusztus 04. 08:41
Ez nagyon szép dolog volt tőle
A családnak pedig részvétem
2012. augusztus 04. 08:48
Danira mindenki buszke lehet!! Egy igazi sportember, nem is tudok ra szavakat talalni.... fantasztikus, egy peldakep!! Oriasit nott a szememben ez az ember, kicsit onzoen, orulok hogy o a mienk!
Es az hogy leszologatjak, az mar egyszeruen gusztustalan es szanalmas.
2012. augusztus 04. 09:17
Undorítóak az olyan magyarok akik irigykednek Gyurtára. Ő egy nagyon nagy büszkeségünk, akit meg kel tartani. Amúgy szép gesztus volt tőle az aranyérem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: