Saját sorozatot kap Jennette McCurdy és Ariana Grande
2012. augusztus 04. 10:11
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Wow!! Ez tök jó! Kíváncsian várom! ♥
2012. augusztus 04. 10:29
Már vároom
Ariana Grande nagy kedvencem 
Biztos jó lesz
Biztos jó lesz
2012. augusztus 04. 10:32
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Már várom az új sorozatot.
Szerintem jó lesz!
Szerintem jó lesz!
2012. augusztus 04. 10:40
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
olyan szép Ariana!
2012. augusztus 04. 10:49
Egyikük sem a szívem csücske, Ariana még csak-csak elmegy, de Jennette-től hányingerem lesz.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, milyen tucatsorozatot hoznak majd össze.
2012. augusztus 04. 11:03
Mindkettőjüket szeretem, de hogy Ők kapjanak külön sorozatot? Persze, Jennette még oké, mert nagyon vicces, de Ariana? Ő inkább maradjon az éneklésnél. Persze őt is szeretem, de vannak nála viccesebbek a Nick-nél, akik megérdemelnék a saját show-t. Például Matt Bennett sorozatát szívesen nézném. Mondjuk Ő szerintem jópofább annál, hogy végig a Nickelodeonnál maradjon. De ezt nem úgy mondom, hogy biztos rossz lesz a sorozat, mert lehet, hogy épp ellenkezőleg. Azért sok sikert!!
2012. augusztus 04. 11:36
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
szerintem jobb lett volna,ha nem sam és cat karakterét használják fel,hanem újakat,egy új történettel!ők ketten tökéletesek lettek vlna a feladatra...attól még várom a közös munkájukat,egyikük karakterét sem imádom a sorozatokban,de ariana grane az egyik kedvenc sorozat színésznőm!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: