Kristen Stewart ismét főszerepben
2012. augusztus 03. 13:50
Én a rendező felesége helyében nem engedtem volna hogy övé legyen a szerep
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 03. 13:54
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (naomi92 @ 2012.08.03. 13:46)
Örök életre meg bééyegezte magát.
Legfeljebb néhány hónapig.
Ugyan már gyerekek. Miért viselkedik úgy mindenki, mintha ő lenne az Antikrisztus. Egyesek véresre verik a barátnőjüket, és mégis lemezeket adnak ki. Ha ez a botrány tényleg ekkora befolyással lesz a karrierjére, akkor én köszönöm szépen, nem kérek az emberiségből.
2012. augusztus 03. 13:57
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
ejha..... .__. ez durva... szóval féljen a rendező felesége? xD
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 03. 14:03
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
ez jó.
féljen a rendező felesége.xDDDDDD
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 03. 14:16
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
hát én nem pártoltam el Kristen mellől, szerintem oka volt annak, hogy megcsalta Robot. De hát azért nem volt szép dolog...://
de most erről a filmről annyit, hogy Kristen akkor is jó színésznő marad (legalábbis az én szememben) és én nagyon várom ezt a filmet!
de most erről a filmről annyit, hogy Kristen akkor is jó színésznő marad (legalábbis az én szememben) és én nagyon várom ezt a filmet!
2012. augusztus 03. 14:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Valahogy nem tudom őt elképzelni ilyen szerepben.Mindig ugyanolyan arcot vág,nem hiszem,h meg tudna formálni egy ilyen karaktert.Nem gonoszkodni akarok vele,de Bella karakterén kívül mást el se tud játszani rendesen.Jennifer-t sokkal alkalmasabbnak tartottam volna,h eljátssza Peyton-t,ha nem is kedvencem,valahogy sokkal jobban szimpatizálok vele és ő nem "egyarcú színésznő".
2012. augusztus 03. 14:35
inkább Jennifer legyen, őt talán nem kritizálják halálra
ha nem lenne a Twilight akkor soha nem kapna főszerepeket :/ elég gáz hogy csak mert nagyon felkapott lett megkaphat mindent, hogy eladható legyen a film
2012. augusztus 03. 14:36
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
hahah, ez még viccnek is rossz. ja, gyönyörű. mint egy elgázolt sündisznó, annyira gyönyörű -.-
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 03. 14:38
szerintem ügyes lesz ebben a filmben, mert illenek hozzá az ilyen szerepek
VampireBella
2012. augusztus 03. 14:39
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
omg
bye bye Hollywood! Sose leszel a régi 
egyébként az az ironikus, hogy a Hófehérbe Rupert felesége akarta, hogy szerepeljen Stewart
de szerintem jobb, ha Cooper neje odaköltözik a forgatás helyszínére
egyébként az az ironikus, hogy a Hófehérbe Rupert felesége akarta, hogy szerepeljen Stewart
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 03. 15:13
hát asszem azt már sose kaparja le magáról h összejött a film rendezőjével aki kétgyermekes családapa...ezentúl minden alkalommal megemlítik majd ha új filmje lesz, hogy ne hogy megint kísértésbe essen...igaz Rupnak se lehetett felhőtlen a kapcsolata a nejével
annak meg hát h nem jenn nyert nagyon nem örülök
kristen alakítása minőségen és kritikán aluli
ez van
az alkonyatban elment ott felse tűnt, de mostanra már azért megtudom különböztetni a jó színészeket a rosszaktól
és kristené nem hiteles, kéne vmi gyorstalpalót csinálnia hátha az segít neki a fejlődésben
de van egy olyan sanda gyanúm hogy ez a botrány elősegítette a szerep megszerzését, hiszen most mindenki kristenre figyel, ezáltal aa filmre is, és biztos h a filmnek nem fog ártani az h ő a fszereplő...ha pocsék alakítást nyújt majd ha nem, elfognak menni rá
annak meg hát h nem jenn nyert nagyon nem örülök
kristen alakítása minőségen és kritikán aluli
ez van
az alkonyatban elment ott felse tűnt, de mostanra már azért megtudom különböztetni a jó színészeket a rosszaktól
és kristené nem hiteles, kéne vmi gyorstalpalót csinálnia hátha az segít neki a fejlődésben
de van egy olyan sanda gyanúm hogy ez a botrány elősegítette a szerep megszerzését, hiszen most mindenki kristenre figyel, ezáltal aa filmre is, és biztos h a filmnek nem fog ártani az h ő a fszereplő...ha pocsék alakítást nyújt majd ha nem, elfognak menni rá
2012. augusztus 03. 15:25
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Stewart helyében ilyen mimikával inkább pókereznék.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.