Cseh László bronzérmes lett
2012. augusztus 03. 20:07
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Gratulálok !!
2012. augusztus 03. 20:20
|
|
kriszteehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.29. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 106500 offline
|
A két amerikai hihetetlenül bunkó volt az éremátadásnál... Phelps hanygul hátradőlve a falnak, fél lábbal támaszkodott a pódiumon, miközben Lochte-val végigpofázták az éremátadást...mindkettőnek rohadtul fejébe szállt a dicsőség.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. augusztus 03. 21:17
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon örültem neki.
2012. augusztus 03. 22:09
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
Először is hatalmas gratuláció Lacinak!!!
Másodszor viszont nem igazán értem, hogy lehet az, hogy Lochte e futama előtt 30 perccel lépett ki a medencéből amit meg is is nyert, majd ebben a számban második lesz. Harmadszor Phelps e futam megnyerését követően 15 perccel már megint úszik és azt is megnyeri.... Ez nem hinném, hogy bármilyen szer nélkül lehetséges lenne... (tudom tudom negatívak a dopping vizsgálat eredményei, de ne mondja nekem senki, hogy az amcsik nem találtak fel még olyan szert amit nem lehet kimutatni...) Abból is látszik, hogy nem szívvel lélekkel csinálják, ahogy Laci, hogy még az éremátadás sem hatja meg őket és semmit tiszteletet nem mutatnak a saját hazájuk és himnuszuk iránt... szánalmasak...
2012. augusztus 03. 22:11
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hajrá! Csak így tovább
2012. augusztus 04. 10:28
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Az amerikaiak bunkóságához:
Annyira zavart azt egész, legszívesebben ledugtam volna az érmeket a torkukon. A verseny vége és az éremátadás között elkapcsoltam, nem láttam mindent, de a dobogón ahogy viselkedtek, meg utána a fényképezkedésnél, hát....Mintha Laci ott sem lett volna, ha jól láttam, csak Lochte fogott vele kezet. Jó tudom én, hogy ők pont le...,hogy ki az a Cseh Laci,de akkor is. Gyurta Dani aki első lett, ő volt az aki a dobogón a kezét nyújtotta a másik két srácnak.Így kellene csinálni nem? Valahogy az az érzésem volt Phelpsnél, hogy "jóva'má megvan ez is, húzzunk haza, adják má' ide azt az érmet oszt jónapot".
Elszomorító, nem is baj, hogy visszavonul.
Lacinak meg gratulálok! (Gyurta Daninak is!)
Annyira zavart azt egész, legszívesebben ledugtam volna az érmeket a torkukon. A verseny vége és az éremátadás között elkapcsoltam, nem láttam mindent, de a dobogón ahogy viselkedtek, meg utána a fényképezkedésnél, hát....Mintha Laci ott sem lett volna, ha jól láttam, csak Lochte fogott vele kezet. Jó tudom én, hogy ők pont le...,hogy ki az a Cseh Laci,de akkor is. Gyurta Dani aki első lett, ő volt az aki a dobogón a kezét nyújtotta a másik két srácnak.Így kellene csinálni nem? Valahogy az az érzésem volt Phelpsnél, hogy "jóva'má megvan ez is, húzzunk haza, adják má' ide azt az érmet oszt jónapot".
Elszomorító, nem is baj, hogy visszavonul.
Lacinak meg gratulálok! (Gyurta Daninak is!)
2012. augusztus 04. 11:45
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gratulálok neki!
2012. augusztus 04. 11:46
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Gratula! Szép volt,megérdmelte.
2012. augusztus 04. 12:50
|
|
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline
|
Na annak örülök, hogy Phelps visszavonul, elég Olimpia aranyat nyert már, itt az ideje, hogy most másnak is esélyt adjon( köztük először is Lacinak). Köszi az infót dóóra! Ennek ellenére el kell ismerni, hogy Phelps remek úszó és lehet, hogy egy jó ideig nem látunk majd ilyet, de azt hiszem, hogy Laci azért majd méltó utódja lesz!
2012. augusztus 04. 16:12
szép volt LACI:'):$ Halásztelek nagyon büszke rád:').!!
2012. augusztus 04. 18:42
Gratulálok Laci!Nagyon sok kemény edzésen kellett részt venni, de megérte!
2012. augusztus 04. 18:59
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
hatalmas gratuláció!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.