Cseh László bronzérmes lett
2012. augusztus 03. 11:33
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Szerintem nagyon ügyes volt és gratulálok neki, hogy meg van a bronz!
Viszont örülök, hogy itt nem adja fel és az aranyéremre pályázik, remélem sikerül neki. Phelpset nem lesz túl könnyű legyőznie, ahogy Lochte-t se de én azért nagyon szorítok neki!
2012. augusztus 03. 11:46
Nagyon szurkoltam neki, nagyon örülök hogy sikerült, kellett ez már neki, annyira megérdemelte! Hatalmas gödörből mászott ki a 400 vegyes és 200 pillangó után, hihetetlen nagy sportember, és azt becsülöm benne, hogy nem adja fel, hanem megy tovább Rióig. Minden tiszteletem az öve
2012. augusztus 03. 11:55
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
gratulálok neki
2012. augusztus 03. 12:06
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Megérdemelte ezt az érmet, gratulálok!!! Annyira szurkoltam, hogy agyon tördeltem a kezeimet...
2012. augusztus 03. 12:42
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Én enneki sn agyon örülök és büszke vagyok rá! Igazán remek úszó, Rióban még jobb is lehet! Phelpsről meg annyit, hogy nem ember, Lochte is hasonló, szóval nem is vártam más eredményt. Bár akkor kicsit betojtam, mikor még az utolsó 50 méteren sem volt dobogós Laci. De megcsinálta, és ez a lényeg!
2012. augusztus 03. 12:56
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
gratulálok!
kár az előzőekért, remélem Rióban majd jobban sikerül neki a szereplés
amúgy Phelps nagyon bunkón viselkedett az érmek átadásakor, nem tudom másnak is feltűnt-e...
2012. augusztus 03. 13:03
Hatalmasat úszott, nagyon szurkoltam neki. Nagyon büszkék lehetünk Rá is, és Danira is.
Óriási gratula!
2012. augusztus 03. 13:53
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Gratulálok Lacinak! 
Szegénynek sajnos semmi esélye a 2 amerikai ellen, aranyra ellenük semmi esélye, de szerintem ez a harmadik hely, ebben a mezőnyben, nagy teljesítmény!
Szegénynek sajnos semmi esélye a 2 amerikai ellen, aranyra ellenük semmi esélye, de szerintem ez a harmadik hely, ebben a mezőnyben, nagy teljesítmény!
2012. augusztus 03. 14:19
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Eszméletlen büszke vagyok Rá!!*-* Ő az élőpélda hogy akarattal bármit el lehet érni. Szegényt nagyon sajnáltam hogy csalódott egy kicsit.De tényleg nagyon szomorú voltam mikor olyanokat mondott anyukájának hogy alig mer hazajönni,elment az önbizalma.:'( Túl nagy volt a nyomás rajt...ezért lett pár kudarca,de sebaj! Rióban olimpiai bajnok,ez 100%. Ő a nagy kedvencem kb 10 éves koromban ismertem meg azóta nagy rajongója vagyok.*-*
Phelps meg bebizonyította,hogy mekkora egy bunkó.>< A díjátadót szinte végig dumálta,támaszkodott stb. Le se bakózta hogy Laci eredményhirdetése van...igazi sportember mit ne mondjak.:-/
TEAMHUNGARY
TEAMHUNGARY
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: