Klippremier: Pitbull ft. Shakira - Get it Started
2012. augusztus 03. 08:15
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nagyon jó lett!
2012. augusztus 03. 09:00
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez dal szörnyű és hallgathatatlan. Nagyon szerettem Sakirát, de amit az elmúlt másfél évben nyújtott az nulla. Hol az egyénisége, egyedisége? Egyszer elég volt meghallgatni, de sajnos rádió hallgatás közben biztosan beleszaladok még.
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
2012. augusztus 03. 13:36
Nem jön be, se a dal, se klip. Igazából Shakira miatt néztem meg, de csalódtam.
2012. augusztus 03. 14:47
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nekem tetszik
)
2012. augusztus 03. 15:03
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
Imádom Shakirát, de ez a szám.. hát. Annyira nem jön be. Ez a stílus nem áll neki jól. A hangja gyönyörű, mint mindig, de ez nem neki való...
2012. augusztus 03. 20:23
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Nekem tetszik
2012. augusztus 04. 11:08
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem nagyon tetszik!
Shakira hangja egyszerűen csodálatos.
Shakira hangja egyszerűen csodálatos.
2012. augusztus 05. 22:59
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Pitbull ebben a klipben is repülni próbál
2012. augusztus 09. 12:05
Ha Shaki mégegyszer leáll Mr. Tömeggel, én a falnak megyek. Komolyan.
Aki kicsit is ismer, az tudja hogy kicsi korom óta bálványozom ezt a nőt, és nem véletlenül. Az egyedisége az, ami megfogott. Hogy mer kitűnni a tömegből, és mer mást alkotni, ami egyébként mindig fantasztikusra sikeredik.
Azonban nem tudom miért, de ez az egyedisége számomra egy kicsit elhalványult. Félek, hogy ő is menni fog a birkaáradat után, a sok hallgathatatlan, nulla, vacak tömegslágerek gyártásában, mint a többi. (Őszintén remélem hogy nem fog bekövetkezni.)Szeretném, ha Shakira visszatérne a régi hangzásvilágához, és újra megcsillogtathatná azt, amiért én felnézek rá már jó ideje.
A kliphez szólván annyit, hogy egész ütős lett. Már nagyon vártam, tudtam hogy ez nagyot fog szólni. Persze Shaki hangja azért ott van.
Aki kicsit is ismer, az tudja hogy kicsi korom óta bálványozom ezt a nőt, és nem véletlenül. Az egyedisége az, ami megfogott. Hogy mer kitűnni a tömegből, és mer mást alkotni, ami egyébként mindig fantasztikusra sikeredik.
Azonban nem tudom miért, de ez az egyedisége számomra egy kicsit elhalványult. Félek, hogy ő is menni fog a birkaáradat után, a sok hallgathatatlan, nulla, vacak tömegslágerek gyártásában, mint a többi. (Őszintén remélem hogy nem fog bekövetkezni.)Szeretném, ha Shakira visszatérne a régi hangzásvilágához, és újra megcsillogtathatná azt, amiért én felnézek rá már jó ideje.
A kliphez szólván annyit, hogy egész ütős lett. Már nagyon vártam, tudtam hogy ez nagyot fog szólni. Persze Shaki hangja azért ott van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.