REMELEM NM LESZ KOMOLYABB BAJA
Louis Tomlinson megsüketülhet a tinik sikoltozása miatt
2012. augusztus 02. 21:08
|
|
crazygirl444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 131599 offline
|
Remelem helyrejon ....Nagyon birom ot es nagyo sajnalom...RAJONGOK akik olyan szerencsesek vagyotk hogy lejutottatok a koncertjukre.. az ok erdekeben kerlek szepen proballjatok meg hallkabban orulni es ne visitsatok annyira, bar tudom milyen nehez, de ezt megjarhatjak a fiuk
szoval kerlek szepen (en nem lennek ra kepes hogy ne orditsak, de nah
) SZEGENY LOUIS\
2012. augusztus 02. 21:13
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
MachineMagic
:"D Most ezt komolyan mondják?? ÚRISTEN! NEM is az ő zenéjük fülsüketítő, ááá nem! Hanem a rajongók, naná! X"D Ez jó vicc.. és:
"Vajon mi a hasonlóság Beethoven és Louis Tomlinson között? Egyelőre semmi,..." NEM IS LESZ, SOHA!
XDD teljesen egyetértek!
"NEM is az ő zenéjük fülsüketítő, ááá nem" ezen szakadok XDDD
:"D Most ezt komolyan mondják?? ÚRISTEN! NEM is az ő zenéjük fülsüketítő, ááá nem! Hanem a rajongók, naná! X"D Ez jó vicc.. és:
"Vajon mi a hasonlóság Beethoven és Louis Tomlinson között? Egyelőre semmi,..." NEM IS LESZ, SOHA!
XDD teljesen egyetértek!
"NEM is az ő zenéjük fülsüketítő, ááá nem" ezen szakadok XDDD
2012. augusztus 02. 21:18
Jaj csak ne legyen semmi baj
Én ne viselném el ha süki. lenne
Neeee sohaaa
2012. augusztus 02. 21:25
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
_ToTo_ na ezt adom:'D
2012. augusztus 02. 21:25
|
|
csacsimacsi_cacsikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 180678 offline
|
jajj szegény!!Ne, hogy megsületüljön, nem bírnám ki!!!
2012. augusztus 02. 21:35
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Sajnálom szegényt.
2012. augusztus 02. 21:52
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.08.02. 21:20)
Szerintem meg azok a tinilányok a süketek akik vandireksönt hallgatnak 
nem tudom te mit hallgatsz, de fogadok hogy azt sem szereti mindenki...és képzeld én vandireksönt hallgatok és nem vagyok süket és a több millió rajongó sem
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. augusztus 02. 21:59
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Szegény Louu. Remélem, időben észrevették és nem lesz semmi baja.
De ami azt illeti a rajongók kicsit visszavehetnének.Oké nem azt mondom, hogy ne tomboljanak vagy akármi mert lehet én is igy csinálnék.. de ha a fiúk egészségéről van szó akkor befogom a szám nem pedig hangosabban sikitozok.
De ami azt illeti a rajongók kicsit visszavehetnének.Oké nem azt mondom, hogy ne tomboljanak vagy akármi mert lehet én is igy csinálnék.. de ha a fiúk egészségéről van szó akkor befogom a szám nem pedig hangosabban sikitozok.
2012. augusztus 02. 22:18
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Az elso mondat... Hat en meghaltam. :-D :-D
Amugy meg nekem mindegy, hogy mi van vele, nem nagyon izgat, de azert az eleg durva, hogy zeneiparban dolgozik es ha igy folytatodik akkor gyakorlatilag nem fog zenet hallgathatni...
Amugy meg nekem mindegy, hogy mi van vele, nem nagyon izgat, de azert az eleg durva, hogy zeneiparban dolgozik es ha igy folytatodik akkor gyakorlatilag nem fog zenet hallgathatni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.