Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 12:50
te jó isten. szóhoz sem jutok. ezek a nagy "fanok" nem gondoltak abba bele, hogy szegény túlélők, hozzátartozók mit érezhetnek amikor látják a TV-ben ezt az őrült fegyverest és hallják azt, hogy felelőtlen, elborult elméjű, 15 másodperces hírnévre vágyó tini p****k még mellé állnak és meg is védik. plusz szentül hiszik hogy ártatlan. gondoljunk csak bele hogy a moziban lévők és hozzátartozóik mekkora traumát élhettek át. lehet hogy egyesek már nem is mernek majd elmenni moziba és hónapokig tart majd a lelki gyógyulás és most még rá tesznek még egy lapáttal?! undorítóak.. nem vagyok embergyűlölő, de most azt kívánom ezeknek a "fanoknak" hogy éljenek át/ vagy haljanak bele egy ilyen lövöldözést/be! felháborító.
2012. augusztus 02. 12:51
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
OMG!!!!
hogy a mai emberknek mennyi esze van
még hogy jól néz ki???meg h cuki ??!!! egy gyilkost így bálványolni
2012. augusztus 02. 12:51
egy gyilkost sztárolni??te jó ég..komolyan mondom az emberek napról-napra hülyébbek lesznek
"
én 15 évesen látom hogy ez nem valami normális dolog..mások meg rajonganak érte..amúgy meg ez a fickó úgymond 'cukibb' lenne egy kötéllel a nyakban -___-""
én 15 évesen látom hogy ez nem valami normális dolog..mások meg rajonganak érte..amúgy meg ez a fickó úgymond 'cukibb' lenne egy kötéllel a nyakban -___-""
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. augusztus 02. 12:56
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
EZ KOMOLY????!!!! Most már egy gyilkost imádnak az emberek?! Ezek nagyon betegek és amúgy nem is helyes pasi,hanem egyenesen undorító!
ophely88
2012. augusztus 02. 12:58
|
|
butakislányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 180357 offline
|
AZTAKURVA. remélem ti lesztek a következő áldozatok "holmies"- ok..
2012. augusztus 02. 12:58
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
omg.O.o ez most komoly???? fejbe kéne lőni a gyilkost, úgy ahogy azt ő tette az áldozatokkal. Elég ferdehajlamú emberek vannak. Ezek belegondoltak abba h mit élhettek át az áldozatok és a hozzátartozóik ez az ember miatt?!
ophely88
2012. augusztus 02. 13:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én azt sem értem hogy mire alapozzák az összefüggést a vörösök és az ördögök között. Csak a szín alapján vagy a régi teóriákra hivatkozva? Ki talál ki olyan baromságot hogy megszállta az ördög és azért gyilkol? Bolond és azért gyilkol. Ördögök, manók, varázslók, boszorkányok, Idő Urak nincsenek.
2012. augusztus 02. 13:05
|
|
butakislányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 180357 offline
|
AZTAKURVA. hát gyerekek itt tart a világ..
ophely88
2012. augusztus 02. 13:05
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Mivel anyum megkért hogy ebbe ne nagyon menjek bele ( igen, aggódó típus ) ezért csak annyit mondok hogy nem hiába nem szeretem az embereket/társadalmat.
2012. augusztus 02. 13:06
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Úristen O.o ezek a mai emberek annyira idióták hogy az már nem igaz -.- Viszont ha a gyilkos őket lőtte volna fejbe most nem rajonganának ennyire érte -.-'''Ez már félelmetes hogy mit csinálnak ma egyesek Ez egyszerűen...nem is tudom micsoda-.- O.OOO
2012. augusztus 02. 13:09
|
Milla8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 140979 offline
|
-.-" Ennyire csökagyúak is csak az amcsi tinik lehetnek.....hogy a pi*ba lehet egy gyilkost sztárolni??Az ilyen idiótákat kellen párszor pofonvágni....vagy talán ha az egyik szerettük is meghalt volna abban a lövöldözésben,akkor talán már észhez térnének a kis libák.Egyszerűen nem értem hogy lehet valaki ilyen idióta....ez egy gyilkos a francba is!!!!Nem tudom elhinni hogy lehet valakit az alapján megítélni,hogyan néz ki.Ilyen kis libákat legszívesebben egy életre elrondítanák,kiváncsi vagyok,utána mit csinálnának.-.-"
ophely88
2012. augusztus 02. 13:10
|
|
szösszenet99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.02. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 161543 offline
|
ezt a pasast valahogy úgy kapták fel mint nálunk a viszkist nem?
2012. augusztus 02. 13:11
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Úr Isten,azok a tinik akik rajonganak érte,tuti nem normálisak
2012. augusztus 02. 13:12
Ennek kibaszottul nem így kellene lennie...én meg ha a rajongóit sorba állítanám és lelőném őket akkor engem is imádnának?
2012. augusztus 02. 13:13
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Kik ezek a beteg emberek???
Ő egy gyilkos nem egy tinibálvány! Likeolják inkább Justin Biebert ne ezt a tömeggyilkost! Nem imádni utálni/megvetni kellene és életfogytig bezárni a börtönbe!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.