Starity

Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!

23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 02. 12:20 #101
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Hozzátéve, szerintem a 6 éves kislány csak azért bálványolja, mert a nagyokat követi, amúgy is majdcsak más lesz a gondolkodása, ha nő, bár a mostani fiatalok életében nem valószínű.Sajnálom, hogy ilyen világba kell felnőnöm sad.gif
Én inkább azoknak adok tiszteletet, akik a kedvesükért életüket adták, ez annyira szomorú és megható, igazi hősök voltak.
Holmest, pedig nem biztos, hogy halálbüntetésre ítélik, ha esetleg nincs kint a józan esze, pedig nem érdemli meg hogy éljen ezek után, bár kibővítettem a véleményem és Vegas tökéletesen megfogalmazott mindent.
2012. augusztus 02. 12:21 #102
Hajni98
Hajni98
visszatérő vendég

StátuszK*rvajó évadzáró volt :O ♥ #PLL
Hozzászólás: 342
Csatolások: 0
Azonosító: 164756
WTF?! ohmy.gif Úristen.. Ennyi eszet.. -.-''
2012. augusztus 02. 12:22 #103
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Vegas @ 2012.08.02. 12:11)
Tény, hogy jóképű, de miért nélkül gyilkolt, és ezt nem válthatja ki semmi. Bár, ha tök ronda pasas lenne, senki nem bálványozná annyira. Én halálbüntetésre nem ítélném, a főképen is látszik, hogy egy szegény elmezavarodott ember, aki nem tudja mi van, nem tudja hol van, és nem tudja felmérni azt, amit tett. Egy ilyen embert nem tisztelni kell, és rajongani érte, hanem kezelni (és véletlenül sem halálbüntetésre ítélni). Én sem jót, sem rosszat sem kívánok neki, hiszen annyira látszik a képen, hogy nincs nála minden rendben, és inkább az ilyen embereket el akarják tenni láb alól, minthogy foglalkozzanak vele, aztán majd rendbe jöjjön. A bálványozás meg egy nagy hülyeség, mondjuk az ember automatikusan keres magának valakit, akire felnéz. De ez ne egy beteg ember legyen. 
Le rí róla, hogy segítségért kiállt, mert szerintem nem őrült, hanem zavarodott, és nem elítélendő (itt az emberek között értem), mert mindenki járhat így. Csak azt nem értem  - biztos vannak hozzátartozói -, és azok miért nem vették észre, hogy van egy más hajlam benne? Mert viszont ezt nem hiszem el, hogy senki nem vette észre, hiszen ennek kell, hogy legyen előjelei, hogy gond van a fickóval. Mondjuk nem is csodálom... egy ilyen világba születni. Csak egy elveszett huszonéves a többi közül, akinek gondolom rossz gyerekkora volt, így más helyébe képzelte magát. De egyelőre még nem igazán tudom hova tenni ezt az embert, kérdőjel számomra.

Segítségért kiált? Az lehet, de így? Hogy halomra gyilkol 14 embert egy moziban? Már ne is haragudj, de nem tudom sajnálni, és együtt érezni se tudok vele. Nem is akarok. Elmebeteg, pszichopata tömeggyilkos. Segítsenek rajta, persze, dugják be egy szép cellába és ne engedjék többé emberek közé. Te tényleg azt hiszed, hogy a társadalom hasznos tagja válhatna belőle? Na hát persze, hogyne. Mert az élet ilyen és mindjárt megsajnálom szegény árvát. Ennyire azért ne legyünk liberálisak. A tények, azok tények. Kétlem, hogy ilyen elnéző lenne irányában bárki is, ha az ő rokona is ott ült volna abban a moziban. Ez az ember veszélyes a társadalomra, mindegy, hogy milyen okból, de veszélyes és sosem lesz képes beilleszkedni. Zárkába vele egy életre és addig gyógyszerezzék, amíg azt is elfelejti, hogy mi a neve.
9 felhasználónak tetszik: ophely88, Johinna, kriszti03, fuckingworld, Adrianna, Black Hearth2, Vampiregirl1, dóóra, rockgirlfriend
2012. augusztus 02. 12:22 #104
- törölt felhasználó -    
Hát aki egy gyilkost sztárol biztos hogy nem százas smileeee.gif
2012. augusztus 02. 12:22 #105
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
Én mindig sejtettem hogy a tinédzserek és néhány ember nem normális. Én is voltam tinédzser de ez már sok
2012. augusztus 02. 12:23 #106
- törölt felhasználó -    
Én nem állnék ki soha egy gyilkos mellett sem!
És bálványozni? gy gyilkost?
Eléggé betegek lehetnek arrafelé az emberek...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 02. 12:24 #107
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
Én biztos hogy kivégeztetném méghogy rajongója legyek ez abszurd és elképesztően nevetséges és szánalmas
2012. augusztus 02. 12:30 #108
Nolfo
Nolfo
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 53883
Azért azt igazán megkérdezném, a kedves (és valószínűleg igazán hülye) tiniktől, hogy ha bement egy moziba, lövöldözött, megölt egy csomó embert, akkor hogy a francba lehet ártatlan?!?
Továbbá ajánlanék nekik egy találkozót a halottak családtagjaival.
A rajongói képhez: tőlem ne kérje senki, hogy toleráljam egy gyilkos tettét.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. augusztus 02. 12:32 #109
- törölt felhasználó -    
A pofám leszakad komolyan mondom! Ennyire hülye emberek élnek a világon? Hős, sztár?! Normálisak ezek?! Nem tudom, hogy akkor mennyire tartanák sexy-nek meg édinek, ha az ő családjukból lőtt volna agyon valakit ez a s'ggdugaz! dry.gif ooo.gif omg.gif Azt meg vinném felakasztatni!
2012. augusztus 02. 12:33 #110
- törölt felhasználó -    
Ezek meg mit szívtak? Igencsak furcsa lehet arrafelé az emberek gondolkodásmódja... És most attól, mert as róla készült képeken őzikeszemeket mereszt egyből sajnálni és szeretni kell? Hahó 14 ártatlan embert ölt meg!
2012. augusztus 02. 12:33 #111
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.02. 12:22)
Segítségért kiált? Az lehet, de így? Hogy halomra gyilkol 14 embert egy moziban? Már ne is haragudj, de nem tudom sajnálni, és együtt érezni se tudok vele. Nem is akarok. Elmebeteg, pszichopata tömeggyilkos. Segítsenek rajta, persze, dugják be egy szép cellába és ne engedjék többé emberek közé. Te tényleg azt hiszed, hogy a társadalom hasznos tagja válhatna belőle? Na hát persze, hogyne. Mert az élet ilyen és mindjárt megsajnálom szegény árvát. Ennyire azért ne legyünk liberálisak. A tények, azok tények. Kétlem, hogy ilyen elnéző lenne irányában bárki is, ha az ő rokona is ott ült volna abban a moziban. Ez az ember veszélyes a társadalomra, mindegy, hogy milyen okból, de veszélyes és sosem lesz képes beilleszkedni. Zárkába vele egy életre és addig gyógyszerezzék, amíg azt is elfelejti, hogy mi a neve.

Fúj, ki akar vele együtt érezni? Én sem sajnálom, csak még a gyilkolászás előtt nem elítélik az ilyen beteg embereket, nem járt volna így. Sajnálom ha az együttérzés jött le a kommentemből. Azt hittem, hogy lejön amit gondolok. Viszont nem hiszem el, hogy ezt a szülei nevelték belé, hogy képzelje magát más bőrébe, aztán úgy is cselekedjen. Ezt ő kigondolta, mert gondolom volt valami háttér emögött. Nem igaz, hogy egy normális családi háttérrel rendelkező 24 éves férfi ilyet tegyen. Belőle már nem lesz semmi, csak egy börtöntöltelék, aki az életének aznap vetett véget, mikor lövöldözött. Megérdemli a büntetést, de szerintem fel sem tudja fogni mit követett el. DE attól ő is egy ember, neki is van joga élni, bármi abszurd módon hangzik. Persze, a sok munkás ember pedig fizet azért, hogy ő a börtönbe lógassa a lábát, és hogy azért ne haljon ott sem éhen, de szerintem meg kéne keresni az okot, vagy hogy mi a problémája az embernek. Ő már csak a börtönbe való, de attól az nem azt jelenti, hogy nem kell megpróbálni kitisztítani az elméjét. Egy esély szerintem jár neki, ha pedig nem, akkor ha elítélik életfogytiglanra, akkor gondolkozhat, hogy mit tett, és ki tudja, még fiatal, megbánhatja az egészet. Úgy is elbaltázta már az egész életét...

Szerk.: És ő sem így született, ezt a többi ember nevelte belé. És ha Jokernek képzeli magát, akkor valószínű, hogy Hollywood nevelte belé.
2 felhasználónak tetszik: vasasreka8, Grace Benning
2012. augusztus 02. 12:34 #112
Zyta96
Zyta96
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1375
Azonosító: 133080
Kib***ott idióták!Az ilyen rajongócskák menjenek diliházba! A psait meg fejbe kéne lőni! -.-
2012. augusztus 02. 12:34 #113
- törölt felhasználó -    
Úristen, csak azért, mert 'cuki'? omg.gif Itt is meglátszik a mai tizenéves társadalom esze. Inkább bálványoznának valakit, aki csinál is valamit. 110.gif
2012. augusztus 02. 12:35 #114
- törölt felhasználó -    
Vegas bocsi, hogy beleszólok, de ez nem zavarodott, hanem egyszerűen egy idegbeteg állta, és nem kegyelem hanem rögötn kinyírni!
2012. augusztus 02. 12:37 #115
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.02. 12:18)
én nekem ilyenkor amikor bálványozásról meg a média szennyről van szó mert mindig olyanokat "sztárolnak"akiket nem kéne.
szóval nekem mindig az a Magyar srác jut eszembe aki asszem Görögországban nyaralt és az apjával és a párjával sétált a parton amikor észrevette hogy az egyik öbölszerű részben nagy hullámok között talán két kislány fuldoklott és a srác gondolkodás nélkül beugrott a hullámok közé a két lányt valahogy partra segítette de ő maga elkészült az erejével és bele fulladt a tengerbe ott a "kis"családja szeme láttára de megmentette a lányokat egy kézi kamerás felvétellel örökítették meg mindezt a barátnője ott térdelt a parton és őrjöngött a kétségbeeséstől! sad.gif iszonyat volt! sad.gif 
és ennek a srácnak senki sem tudja a nevét sem azt hogy ki volt a médiában is asszem még az aktívban volt benne mint "hír"a híradóban talán le sem közölték!
erre itt van ez a szemétláda meg az a másik Norvég tömeggyilkos őrült és hónapokig beszéd téma Amerikában pedig még "példaképpé"válik.és ez a beszéd téma itthon is háááá...sheiit!

Ez a példa volt a második, ami eszembe jutott. Érdekes gondolkodású emberek vannak. A Norvég csókáról egyébként exkluzív dokumentum filmet is készítettek, neki is voltak rajongói de ahogyan jött James, kezdik elfelejteni. Furcsa, hogy a média nem képez hősöket vagy bálványoztatm inkább az érdekes esetek és bolondok iránt érdeklődik. Az, hogy a tőlünk elindult 'Hummer a jégen' náluk is kopizásra került és saját műsort kapott az a két csóka, akik a Hummerben ültek és azóta is óriási sikerük van a helyi tévében, csak egy dolog, de hogy a Norvég gyilkosnak és ennek a férfinek is rajongótábor. 110.gif Az érdekes esetek listát is lehetne még folytatni de inkább az elszomorító, hogy azzal nem foglalkozik a média, akivel kellene. Embereket mentenek meg, sajét életüket kockáztatva, időseket és csecsemőket mentenek ki égő házakból és semmi. Senkit nem is érdekel. Néhány éve volt szó arról a magyar kutyáról, amelyik megmentette a gazdija életét. Egyedül volt otthon és kigyulladt valami a házban. A csóka süket volt, a riasztó és füstjelző azelőtt lett felszereltetve a család többi tagjai által, hogy a pasi megsüketült volna és a kutya addig piszkálta az orrával és ugatott neki, bökdöste az orrával míg ki nem ért a házból, a kutya pedig bent égett. cray.gif Ez az eset sem érdekel senkit. Az angol X-Faktor nyertes kutya Hollywoodba megy, hírértékű, magyar kutya süket gazdit ment, nem hírértékű, ez az ember gyilkolászik és akkor faggatják a börtönben a tévések hogy milyen gyerekkora volt és milyen rövid illetve hosszútávú tervei vannak. SZTÁRCSINÁLÁS ON.
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, gonzales7, kriszti03, Adrianna, Black Hearth2, janet7
2012. augusztus 02. 12:38 #116
foolishdoll
foolishdoll

StátuszCelebvadászat,ready to go!! :D
Hozzászólás: 694
Azonosító: 128436
EZ UNDORÍTÓ!!! Ezer ilyen pasit talál az utcán...most egyet felkaptak mert ölt és isteníteni kell!!...hát komolyan mondom...el kéne zárni az ilyen kislányokat a tv elől...nézzenek inkább Alkonyatot és Rob-ot istenítsék ne ezt a gyilkos elmével rendelkező nyomorékot!!!!!!!!!
2012. augusztus 02. 12:39 #117
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Ez döbbenet! Oké aláírom hogy beteg ez az ember és segítségre van szüksége na de úgy,hogy adjanak neki egy marék gyógyszert és zárják be örökre! Tiniknek meg kéne pár saller és lehet észhez térnének! Mi az sztárolnak egy gyilkost hová fajul a világ?! *omg*
Mellesleg Colorado-ban nincs érvényben halál büntetés?!
2012. augusztus 02. 12:40 #118
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Ilyenről még sose hallottam, hova jutptt ez a kb*szptt világ o.o
2012. augusztus 02. 12:41 #119
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 12:37)
Ez a példa volt a második, ami eszembe jutott. Érdekes gondolkodású emberek vannak. A Norvég csókáról egyébként exkluzív dokumentum filmet is készítettek, neki is voltak rajongói de ahogyan jött James, kezdik elfelejteni. Furcsa, hogy a média nem képez hősöket vagy bálványoztatm inkább az érdekes esetek és bolondok iránt érdeklődik. Az, hogy a tőlünk elindult 'Hummer a jégen' náluk is kopizásra került és saját műsort kapott az a két csóka, akik a Hummerben ültek és azóta is óriási sikerük van a helyi tévében, csak egy dolog, de hogy a Norvég gyilkosnak és ennek a férfinek is rajongótábor.  110.gif Az érdekes esetek listát is lehetne még folytatni de inkább az elszomorító, hogy azzal nem foglalkozik a média, akivel kellene. Embereket mentenek meg, sajét életüket kockáztatva, időseket és csecsemőket mentenek ki égő házakból és semmi. Senkit nem is érdekel. Néhány éve volt szó arról a magyar kutyáról, amelyik megmentette a gazdija életét. Egyedül volt otthon és kigyulladt valami a házban. A csóka süket volt, a riasztó és füstjelző azelőtt lett felszereltetve a család többi tagjai által, hogy a pasi megsüketült volna és a kutya addig piszkálta az orrával és ugatott neki, bökdöste az orrával míg ki nem ért a házból, a kutya pedig bent égett. cray.gif Ez az eset sem érdekel senkit. Az angol X-Faktor nyertes kutya Hollywoodba megy, hírértékű, magyar kutya süket gazdit ment, nem hírértékű, ez az ember gyilkolászik és akkor faggatják a börtönben a tévések hogy milyen gyerekkora volt és milyen rövid illetve hosszútávú tervei vannak. SZTÁRCSINÁLÁS ON.

Szeretlek. meghajolo.gif
2012. augusztus 02. 12:44 #120
S.Knoxville
S.Knoxville
új tag

StátuszI'll kill you in your sleep. So you better try, try and keep awake!
Hozzászólás: 44
Azonosító: 180407
Hátezthogy? Ezmiez? Istenem.... ohmy.gif ohmy.gif
23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok