Idézet (Grace Benning @ 2012.08.02. 12:22)
Segítségért kiált? Az lehet, de így? Hogy halomra gyilkol 14 embert egy moziban? Már ne is haragudj, de nem tudom sajnálni, és együtt érezni se tudok vele. Nem is akarok. Elmebeteg, pszichopata tömeggyilkos. Segítsenek rajta, persze, dugják be egy szép cellába és ne engedjék többé emberek közé. Te tényleg azt hiszed, hogy a társadalom hasznos tagja válhatna belőle? Na hát persze, hogyne. Mert az élet ilyen és mindjárt megsajnálom szegény árvát. Ennyire azért ne legyünk liberálisak. A tények, azok tények. Kétlem, hogy ilyen elnéző lenne irányában bárki is, ha az ő rokona is ott ült volna abban a moziban. Ez az ember veszélyes a társadalomra, mindegy, hogy milyen okból, de veszélyes és sosem lesz képes beilleszkedni. Zárkába vele egy életre és addig gyógyszerezzék, amíg azt is elfelejti, hogy mi a neve.
Fúj, ki akar vele együtt érezni? Én sem sajnálom, csak még a gyilkolászás előtt nem elítélik az ilyen beteg embereket, nem járt volna így. Sajnálom ha az együttérzés jött le a kommentemből. Azt hittem, hogy lejön amit gondolok. Viszont nem hiszem el, hogy ezt a szülei nevelték belé, hogy képzelje magát más bőrébe, aztán úgy is cselekedjen. Ezt ő kigondolta, mert gondolom volt valami háttér emögött. Nem igaz, hogy egy normális családi háttérrel rendelkező 24 éves férfi ilyet tegyen. Belőle már nem lesz semmi, csak egy börtöntöltelék, aki az életének aznap vetett véget, mikor lövöldözött. Megérdemli a büntetést, de szerintem fel sem tudja fogni mit követett el. DE attól ő is egy ember, neki is van joga élni, bármi abszurd módon hangzik. Persze, a sok munkás ember pedig fizet azért, hogy ő a börtönbe lógassa a lábát, és hogy azért ne haljon ott sem éhen, de szerintem meg kéne keresni az okot, vagy hogy mi a problémája az embernek. Ő már csak a börtönbe való, de attól az nem azt jelenti, hogy nem kell megpróbálni kitisztítani az elméjét. Egy esély szerintem jár neki, ha pedig nem, akkor ha elítélik életfogytiglanra, akkor gondolkozhat, hogy mit tett, és ki tudja, még fiatal, megbánhatja az egészet. Úgy is elbaltázta már az egész életét...
Szerk.: És ő sem így született, ezt a többi ember nevelte belé. És ha Jokernek képzeli magát, akkor valószínű, hogy Hollywood nevelte belé.