Starity

Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!

23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 02. 12:09 #81
shannel
shannel
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 129
Csatolások: 0
Azonosító: 149680
WTF???Egy gyilkosért rajonganak o.O
Ezek idióták!!Egyre szánalmasabb a világ!
"az ördög beleszállhatott" aha ez aztán hihető magyarázat! pfff mi lesz még itt később! ohmy.gif -,-"
2012. augusztus 02. 12:10 #82
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Hihetetlen hogy minden kornak van egy elmebeteg gyilkosa... Fogadni mernék, hogy azok akik ezt az állatot bálványozzák szintén ilyen "ördögvezérelte" nemnormálissá fog válni... borzalmas... Felfogom, ha egy béna tinisztárt vagy egy filmet vagy zenét vagy hasonlót istenitenek de hogy egy tömeggyilkost??? Felfoghatatlan!! Bele se merek gondolni mi lesz késöbb... Legközelebb olyan embereket fognak imádni aki a világ legapróbb férgévé változott? Mondjuk egy drogos prostit aki az utcára vizel? Biztos tisztára cukker dolog lesz -.-
2012. augusztus 02. 12:10 #83
- törölt felhasználó -    
Ezeknek nincs ki a 4 kerekük. ohmy.gif
2012. augusztus 02. 12:10 #84
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Ezek betegek! -.-'
2012. augusztus 02. 12:11 #85
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Na fix, hogy ezek nem komplettek! Hahóóó!!! TÖMEGYILKOS! Tinédzsernek hogy lehet ennyi esze? Látom visszafelé fejlődünk.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 02. 12:11 #86
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Tény, hogy jóképű, de miért nélkül gyilkolt, és ezt nem válthatja ki semmi. Már megint, az újabb Hollywoodi agymosás, pedig még egy interjút sem adott az ürge. Józan ész kell ahhoz, hogy belássuk, veszélyes az ember. Bár, ha tök ronda pasas lenne, senki nem bálványozná annyira. Én halálbüntetésre nem ítélném, a főképen is látszik, hogy egy szegény elmezavarodott ember, aki nem tudja mi van, nem tudja hol van, és nem tudja felmérni azt, amit tett. Egy ilyen embert nem tisztelni kell, és rajongani érte, hanem kezelni (és véletlenül sem halálbüntetésre ítélni). Én sem jót, sem rosszat sem kívánok neki, hiszen annyira látszik a képen, hogy nincs nála minden rendben, és inkább az ilyen embereket el akarják tenni láb alól, minthogy foglalkozzanak vele, aztán majd rendbe jöjjön. A bálványozás meg egy nagy hülyeség, mondjuk az ember automatikusan keres magának valakit, akire felnéz. De ez ne egy beteg ember legyen.

Le rí róla, hogy segítségért kiállt, mert szerintem nem őrült, hanem zavarodott, és nem elítélendő (itt az emberek között értem), mert mindenki járhat így, mindenki kaphat rossz nevelést - hiszen senkinek nem adatik meg a luxus, a csillogás, és szerintem vele sem volt másképp. Csak azt nem értem - biztos vannak hozzátartozói -, és azok miért nem vették észre, hogy van egy más hajlam benne? Mert viszont ezt nem hiszem el, hogy senki nem vette észre, hiszen ennek kell, hogy legyenek előjeleik, hogy gond van a fickóval. Mondjuk nem is csodálom... egy ilyen világba születni. Csak egy elveszett huszonéves a többi közül, akinek gondolom rossz gyerekkora volt, így más helyébe képzelte magát. De egyelőre még nem igazán tudom hova tenni ezt az embert, kérdőjel számomra.
2 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, vasasreka8
2012. augusztus 02. 12:12 #87
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
egy gyilkost sztàrolni ? ehhez aztán sok ész kell.
2012. augusztus 02. 12:12 #88
- törölt felhasználó -    
Ez valami vicc? :/
Nem hiszem el, hogy egyeseknek nincs ennyi eszük sem! Hogy lehet bálványozni egy ilyen elmebeteg állatot? Az ilyen egyáltalán nem jó pasi, semmilyen tekintetben. És ki tudja, lehet hogy az ördög vezérelte, de Ronald Butch Defeoról is ugyanezt mondták, aki a családját irtotta ki, és mégis letöltötte a büntetését. Szerintem az ilyen emberek halálbüntetést érdemelnek, nem bálványozást, istenítést és rajongókat.
A hatéves kislánynak komoly gondjai lehetnek otthon, ha bálványozza ezt az elmebeteget.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti03
2012. augusztus 02. 12:14 #89
- törölt felhasználó -    
Drága Istenem mikor elolvasstam a cikket el kezdtem sírni hogy hogy lehet ilyen az emberiség, bele sem merek gonodolni hogy pár éven belül lehet hogy a bünösök szabad lábon fognak járni míg akik nem védkeztek azok pedig a dutyiban.
3 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend, ophely88, Black Hearth2
2012. augusztus 02. 12:14 #90
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Ne is kapjon halálbüntetést, mert egyszerűen elmbeteg... de már félek kilépni az utcára -.- sőt néha házonbelül is arra gondolok: "Mikor? Ki? és Mit? fog müvelni a környékemen" Nem védem kicsit se a fickót mert büntetést érdemel... de ebben a világban, szerintem be se zárják elküldik 3 hónbapra egy intézetbe és utána lehet h folytatja Joker munkáját... és a norvég srác? 21 évet LEHET hogy kap!!!!! ÚRISTEN... ehhez képest ez a srác kb 11 vagy mennyi halottal tuti nem kap SEMMIT! -.-
2012. augusztus 02. 12:14 #91
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
ez hü**e ??? ilyet se láttam még..elmebeteg állatot hogy lehet szeretni,bálványozni ???? -.- elment az esze aki szereti ezt az embert... NEM IS EMBER,ha nem gyilkos !!
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. augusztus 02. 12:15 #92
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Régen lopásért lecsapták az ember fejét... Ha szerencséje volt csak egy kezét...
2012. augusztus 02. 12:15 #93
- törölt felhasználó -    
Biztos, hogy egészen másként vélekednének róla, ha azokat zárnák össze vele egy moziterembe, akik sztárolják ezt a nem normálist.
2 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, ophely88
2012. augusztus 02. 12:15 #94
BonnieKat
BonnieKat
új tag

Státusz„Nézni valamit merőben más dolog, mint látni.”
Hozzászólás: 40
Azonosító: 181589
Hát van baja annak aki egy ilyen " embert " sztárol, még jó hogy nem utánozzák is! James Holmes szexi és cuki, most komolyan?! Szerintem nem egy képet nézünk róla! Undorító minden értelemben!
3 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend, ophely88, kriszti03
2012. augusztus 02. 12:15 #95
- törölt felhasználó -    
asszem ez mindent elmond a bugyuta, segghülye amerikai tinédzserekről. 110.gif 110.gif 110.gif reklamalo.gif
2012. augusztus 02. 12:16 #96
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
White Rosee egyetèrtek
2012. augusztus 02. 12:18 #97
avenged
avenged
visszatérő vendég

StátuszBefore the story begins is it such a sin...
Hozzászólás: 236
Azonosító: 177635
ezek tiszta hülyék, ez most klomoly??? egy gyilkost istenítenek és szeretik?! hát, ha én találkoznék vele inkább elmenekülnék, mert a végén még engem is lelő...de tényleg, nincs jobb dolguk? mert ha ennyire futja az eszük akkor elég sötétek lehetnek...
2012. augusztus 02. 12:18 #98
GerdaNia
GerdaNia
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 180350
úristen O.o ennyi elvetemült tinilányokat O.o holt tart a mai világ? ember...
2012. augusztus 02. 12:18 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 12:07)
A jövő generációja, kérem szépen.  mellow.gif Valamiért eszembe juttatja azt a South Park részt, amiben a gyerekek uralták a várost és minden szülőt bebörtönöztek.  rolleyes.gif Az a szenny és vandalizmus ... rolleyes.gif Nem tudom miért, mikor először olvastam a cikket, ez ugrott be.  biggrin.gif

én nekem ilyenkor amikor bálványozásról meg a média szennyről van szó mert mindig olyanokat "sztárolnak"akiket nem kéne.
szóval nekem mindig az a Magyar srác jut eszembe aki asszem Görögországban nyaralt és az apjával és a párjával sétált a parton amikor észrevette hogy az egyik öbölszerű részben nagy hullámok között talán két kislány fuldoklott és a srác gondolkodás nélkül beugrott a hullámok közé a két lányt valahogy partra segítette de ő maga elkészült az erejével és bele fulladt a tengerbe ott a "kis"családja szeme láttára de megmentette a lányokat egy kézi kamerás felvétellel örökítették meg mindezt a barátnője ott térdelt a parton és őrjöngött a kétségbeeséstől! sad.gif iszonyat volt! sad.gif
és ennek a srácnak senki sem tudja a nevét sem azt hogy ki volt a médiában is asszem még az aktívban volt benne mint "hír"a híradóban talán le sem közölték!
erre itt van ez a szemétláda meg az a másik Norvég tömeggyilkos őrült és hónapokig beszéd téma Amerikában pedig még "példaképpé"válik.és ez a beszéd téma itthon is háááá...sheiit!
3 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti03, janet7
2012. augusztus 02. 12:18 #100
Sári93
Sári93
visszatérő vendég

Státusz"Tartsd becsben a jelent,és nézz előre a jövőben!" (Demi Lovato)
Hozzászólás: 446
Csatolások: 46
Azonosító: 118829
Akkor biztos nem így gondolnák, ha az ő hozzátartozójuk lett volna az áldozata...nem normális emberek...
23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok