Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 11:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
lehet velem van a baj,de ez szerintem döbbenetes.hogy képes bárki is egy olyan embert védeni,netalántán "bálványozni",aki miatt emberek haltak meg?nem szokásom ítélkezni mások felett,de akkor ezek szerint nemcsak a colorádói gyilkos fejében van baj,hanem azokéban is,akik szerint támogatni és védeni kell az ilyet.
2012. augusztus 02. 11:50
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ez kész! Mikor én mágláttam akkor azt mondtam hogy ennek az embernek nem ér annyit az élete hogy még tovább tartson! Ha valaki ilyet tesz a legkevesebb hoogy meghaljo érte! És nem vagyok morbid meg semmi de aki megöl több embert arra nem lehet mentséget sem keresni sem adni! Én még azt is megmondtam mivel ott az a sok víz a tengerparttól távol valahova dobják be és ha tud úszni és nem eszik meg a cápák akkor majd a partiőrség fogja el!Na de komolyan az ilyenember nem érdemli meg azt sem hogy még egy levegőt vegyen nem hogy még sztárt is csináljanak belőle! Annak a 6 éves gyereknek meg orvosi kezelésre lenne szüksége ha ilyeneket egyáltalán gondol aztán mint a nagyok látja hogy megosztják akkor ő is! Ez felháborító! Ha valaki nem tudja használni az oldalakat ne tegye! De az hogy ilyeneket írjanak róla... ez engem nagyon felháborít!
2012. augusztus 02. 11:51
|
|
exxszonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169644 offline
|
21.század én így szeretlek ...
Mindig megdöbentem magad mindig rá tudok csodálkozni amerikára mindig eltudom hitetni magammal hogy az amerikaiak nem lehetnek hülyébbek ...
Mindig megdöbentem magad mindig rá tudok csodálkozni amerikára mindig eltudom hitetni magammal hogy az amerikaiak nem lehetnek hülyébbek ...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 11:51
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Úristen. Hát nem akartam elhinni amikor olvastam. Nem hiszem el hogy ilyen létezik. Komolyan mondom ezek az emberek akik ennyire sztárolják ezt az embert nem épelméjüek. Komolyan mondom, bárcsak az ezeknek az emberknek a családtagjai ültek volna a moziban! Ez az ember kisgyerekeket is megölt!!! Áh, ez annyira kiborító... Nem hiszem el hogy ilyen létezik!
2012. augusztus 02. 11:53
Idézet (kesty @ 2012.08.02. 11:50)
Ez kész! Mikor én mágláttam akkor azt mondtam hogy ennek az embernek nem ér annyit az élete hogy még tovább tartson! Ha valaki ilyet tesz a legkevesebb hoogy meghaljo érte! És nem vagyok morbid meg semmi de aki megöl több embert arra nem lehet mentséget sem keresni sem adni! Én még azt is megmondtam mivel ott az a sok víz a tengerparttól távol valahova dobják be és ha tud úszni és nem eszik meg a cápák akkor majd a partiőrség fogja el!Na de komolyan az ilyenember nem érdemli meg azt sem hogy még egy levegőt vegyen nem hogy még sztárt is csináljanak belőle! Annak a 6 éves gyereknek meg orvosi kezelésre lenne szüksége ha ilyeneket egyáltalán gondol aztán mint a nagyok látja hogy megosztják akkor ő is! Ez felháborító! Ha valaki nem tudja használni az oldalakat ne tegye! De az hogy ilyeneket írjanak róla... ez engem nagyon felháborít!
am lehet hogy már nem sokáig húzza, mert ezt az egész imádatot nem lehet hagyni még jobban elfajulni
sztem
2012. augusztus 02. 11:53
Bezzeg ha az ők hozzátartozóikat ölte volna meg, akkor nem így gondolák, de hogy van bőr az arcukon, hogy őt istenítik???
2012. augusztus 02. 11:54
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (GaGaFan @ 2012.08.02. 11:53)
Bezzeg ha az ők hozzátartozóikat ölte volna meg, akkor nem így gondolák, de hogy van bőr az arcukon, hogy őt istenítik???
tinik akiknek előbb jött meg a havi mint az eszük ennyi
2012. augusztus 02. 11:55
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
ezt alig tudom elhinni... meg azt, hogy egy 6 éves kislány? fel se fogja, hogy miket mond, és annak mekkora súlya van. "jah, elég cukker" cukker... "cukker" az aki megölt egy csomó embert? ez egy idióta világ, idióta emberekkel, az internetnek nem kellett volna ennyire elterjednie, mert akkor ez most nem lenne ilyen "menő" meg a 6 éves gyerek rettegne egy ilyen embertől... ördög szállta meg, nevetséges..
ophely88
2012. augusztus 02. 11:56
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Elképesztő mik nem történnek a mai világban.. ennyire számít már a külső?Azt nem lehetne észre venniük, hogy ártatlan embereket ölt meg?Bár mostanában a fiatalok többsége nem az eszéről, hanem ítélő képességéről híres, remélem minél hamarabb véget ér ez a h*lye "láz", mert ez a férfi semmi pozitívat nem érdemel meg, a tettei után.Kíváncsi lennék, ha valamelyik családjával történt volna, akkor is istenítenék Holmest?
2012. augusztus 02. 11:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (exxszon @ 2012.08.02. 11:51)
21.század én így szeretlek ...
Pedig de.
2012. augusztus 02. 12:00
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Te jó Isten.Ennyire hülyék lennének a tinik.Csak legyen egy bálvánay,mindegy milyen tulajdonsággal,egyedül jól nézzen ki?Ennyi lenne a mai szint?!Ennyire beteg nem lehet az emberiség..
Vagy csak nem látják át a helyzetet,és nem gondolják végig a dolgokat?
Legszjvesebben fejbe lőném magam az ilyenek hallatán/láttán. :S
Vagy csak nem látják át a helyzetet,és nem gondolják végig a dolgokat?
Legszjvesebben fejbe lőném magam az ilyenek hallatán/láttán. :S
Grace Benning
2012. augusztus 02. 12:00
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
ezek idióták
2012. augusztus 02. 12:02
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Ez egy vicc? Addig süllyedt a világ, hogy egy tömeggyilkost istenítenek... gratulálok.
2012. augusztus 02. 12:04
azokat akik bálványozzák ezt az embert és azokat akik ezt a rakásxart "cukkernek" tartják egyszer őket is lője agyon egy moziba egy ugyanilyen "cukker" vörös hajú őrült!
2012. augusztus 02. 12:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.02. 12:04)
azokat akik bálványozzák ezt az embert és "cukkernek" tartanak egyszer őket is lője agyon egy moziba egy ugyan ilyen "cukker" vörös hajú őrült!
A jövő generációja, kérem szépen.
gonzales7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.