Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 11:38
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Aha, és mi lenne ha Ők vagy a csládjuk ült volna a moziban. Akkor is ennyire imádnák? Kétlem.
Nincs ítélőképességük és ez nagyon szomorú dolog. Egyébként meg nem is helyes.
Nincs ítélőképességük és ez nagyon szomorú dolog. Egyébként meg nem is helyes.
1 felhasználónak tetszik:
Andro
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Andro: kicsit offolom a fórumot, előre is elnézést.
rokonomnak van két gyereke, az egyik hét a másik négy éves, és már játszanak a gépen. mondtam is, hogy korai, ráér még vele, de nem. hát ilyen felelőtlen szülők léteznek ._. nem is csodálkozom, hogy a gyerekek szarul vannak nevelve, aztán ilyen borzalmas az ítélőképességük.
rokonomnak van két gyereke, az egyik hét a másik négy éves, és már játszanak a gépen. mondtam is, hogy korai, ráér még vele, de nem. hát ilyen felelőtlen szülők léteznek ._. nem is csodálkozom, hogy a gyerekek szarul vannak nevelve, aztán ilyen borzalmas az ítélőképességük.
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Andro
2012. augusztus 02. 11:42
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Úristen ez gusztustalan már.
1. Amit már sokan leírtak előttem: mi van ha ők vagy családtagjaik vannak a moziban, és ők halnak meg? Akkor is ennyire bálványoznák??: a cuki pasi aki megölte a családom.
2. Meg eleve Egy embert akielvett egy életet hogy lehet szeretni? Hát még ha többet!! Ha bolond, vagy az "ördög szállta meg"eleve kivégzésre juttatnám. Felakasztani, hogy érezze mit tett másokkal.Nem érdemli meg, hogy Bárki is a védelmébe vegye
3. Ezeket az őrülteket kéne megölni, nem az ártatlan embereket. Egy gyilkosért rajongni. Felfoghatatlan. Undirító hova fajult ez a világ. A hat éves kislányon főképp meglepődtem. Ez lesz a jövő generáció?? Énekesek-színészek helyett a gyilkosok lesznek a sztárok?? A szülőkre akkor már főképp nem vagyok kíváncsi. Felháborító az egész
1. Amit már sokan leírtak előttem: mi van ha ők vagy családtagjaik vannak a moziban, és ők halnak meg? Akkor is ennyire bálványoznák??: a cuki pasi aki megölte a családom.
2. Meg eleve Egy embert akielvett egy életet hogy lehet szeretni? Hát még ha többet!! Ha bolond, vagy az "ördög szállta meg"eleve kivégzésre juttatnám. Felakasztani, hogy érezze mit tett másokkal.Nem érdemli meg, hogy Bárki is a védelmébe vegye
3. Ezeket az őrülteket kéne megölni, nem az ártatlan embereket. Egy gyilkosért rajongni. Felfoghatatlan. Undirító hova fajult ez a világ. A hat éves kislányon főképp meglepődtem. Ez lesz a jövő generáció?? Énekesek-színészek helyett a gyilkosok lesznek a sztárok?? A szülőkre akkor már főképp nem vagyok kíváncsi. Felháborító az egész
Andro
2012. augusztus 02. 11:42
Idézet (ciel @ 2012.08.02. 11:38)
Andro: kicsit offolom a fórumot, előre is elnézést.
Jó, én öcsém is gépezett 6 évesen, húgom is, de FELÜGYELET MELLETT. És mindig figyeltük, hogy mit csinálnak, mivel játszanak, és mennyi időt. Ha már mondjuk egy órát ültek a gépnél, akkor el lettek hessentve, hogy nyomás játszani valami mást. Meg akkoriban csak egy gépünk volt, szóval azon osztoztunk, és mindenkinek volt egy órája, amit ott tölthetett.
2012. augusztus 02. 11:44
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez felháborító, de tényleg azok az emberek nem tudják felfogni hogy mi történt? Rengeteg embert megölt, és rajongó klubbot alapítottak neki? 6 éves kislány amit írt azon nagyon kiakadtam, a szülei biztos nem tudnak róla de remélem minél előbb megtudják. Erre nem tudok mást mondani. Remélem minél előbb észhez térnek ezek az emberek, mert ha nem a rajongásukból még baj is lehet. Főleg mert egy ilyen elmebeteget "istenítenek".
Andro
2012. augusztus 02. 11:44
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hát erre már nem tudok mit mondani...
Milyen ember az, aki rajong egy ilyen állatért? A szülők nem veszik észre, hogy a kis kedves gyerkőcük mivel tölti el az idejét? Hogy a francba lehet isteníteni bárkit is aki ennyi embert megölt, mert gondolt egyet, hogy mekkora badass csávó?
Komolyan mondom néha már én is sírni tudnék mennyire ostobák a tinik. Az egy dolog, hogy hülye sztárokért rajonganak meg isznak, drogoznak, de ez...
2012. augusztus 02. 11:45
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
ez borzalmas hogy valakik istenitenek egy olyan embert aki sok embert meg ölt és sérülést okozott nekik és családjaiknak. és ráadásul 6 éves is az már nagyon nagyon durva.
Andro
2012. augusztus 02. 11:46
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Uramisten..
Ezek elmebetegek. Le kéne lőni őket. Le merném fogadni, hogy az őrült rajongói egy részéből is lövöldözős 'ördög rabjai' lesznek.
Látszik a csávó fején, hogy egy őrült. Semmiféle ördög nem szállt belé, csak egyszerűen egy idióta, aki abban leli örömét, hogy lövöldöz. Ha szülő lennék, és az én lányom rajongana ezért az embernek nem nevezhető valamiért, pszichiáterhez vinném sürgősen..
Látszik a csávó fején, hogy egy őrült. Semmiféle ördög nem szállt belé, csak egyszerűen egy idióta, aki abban leli örömét, hogy lövöldöz. Ha szülő lennék, és az én lányom rajongana ezért az embernek nem nevezhető valamiért, pszichiáterhez vinném sürgősen..
|
|
MióÓvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 173085 offline
|
fujj ez undorító! 1.ez nem egy ember, hanem egy pszichopata gyilkos 2. mit keres egy 6 éves kislány a twitteren 3. ki az a nagyon böszméte praszt, aki ezt a disznót isteníti??????????????? Ez kész vicc, ilyet hogy tudnak...
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nem csak ez az ember beteg hanem a "rajongói" is. Nem értem, hogy lehet egy gyilkosért rajongani. Ráadásul, hogy ártatlan mert az ördög vezérelte, ugyan már.... Emberek ébresztő! -.-
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Ez elképesztő!! Egy ilyen embernek, hogy lehetnek rajongóji???
2012. augusztus 02. 11:48
Egy ilyen undorító férget isteníteni? Nagyon idióták az emberek.. Ez szégyen.. Szánalom.. Nem ártana ezeknek egy jó nagy pofont adni..
2012. augusztus 02. 11:49
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Úr isten
Nem gondoltam volna hogy eddig jut a világ. Miaz hogy istenitik úr isten egy hidegvérü gyilkost...ennyit az amerikaiakrol.nálam az verte ki a biztosítékot amikor az a hat éves kislàny megszólalt .mit tud arról h merik pasas helyes .HAT ÉVES könyörgöm... Szerintem mennének csak a közelébe azokat is meggyilkolná.... Úr isten.........o.O
Nem gondoltam volna hogy eddig jut a világ. Miaz hogy istenitik úr isten egy hidegvérü gyilkost...ennyit az amerikaiakrol.nálam az verte ki a biztosítékot amikor az a hat éves kislàny megszólalt .mit tud arról h merik pasas helyes .HAT ÉVES könyörgöm... Szerintem mennének csak a közelébe azokat is meggyilkolná.... Úr isten.........o.O
2012. augusztus 02. 11:49
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
a felháborító az eléggé enyhe kifejezés O.o
azt hittem hogy a világ nem süllyedhet mélyebbre...tévedtem...egy tömeggyilkost isteníteni? akkor annak idején miért nem alapítottak rajongói klubot Száddámnak vagy Oszamának is?
jó lehet hogy kicsit túlzok nah...de akkoris ez mi ez már?
ezen most kiakadtam egy csöppet O.o
azt hittem hogy a világ nem süllyedhet mélyebbre...tévedtem...egy tömeggyilkost isteníteni? akkor annak idején miért nem alapítottak rajongói klubot Száddámnak vagy Oszamának is?
jó lehet hogy kicsit túlzok nah...de akkoris ez mi ez már?
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.