Véresre verik Justin Biebert új klipjében
2012. augusztus 01. 22:24
Uristeeen mit akar justin ?! A rajongoi többdégéne a kora 4-16 között van.A kicsik többen vannak és ez a klipp undoiro akármennyire szeretem justin-t.Nem valo mégneki.Csalódtam benne egy nagyobbnak képzeli magát pedig még tojáshéj van a seggén.A szám am jó de ezek a erotikai jelenetek nem valók neki!Szégyelje magát.A kicsiknek ne ilyen példát mutasson.Ezért kap kevesebb pénzt.Ezért nem veszik már ugy az albumait mint a baby-s meg one time-os időszakban mert megváltozott!Selenát lassan sajnálni fogom!nagyot fog bukni ebbe hogy ilyen korán kiakarnőni a kisifu imidzsből.Pedig még nem férfi mint a Mentora USHER!Neki is ezt kéne el mondani a felfedezetjének h így csak kevesebben fogják szeretni.Amm a szám meg a tánc jó.Még mindig szeretem jb-t <3
2012. augusztus 01. 22:53
Én bevallom (akár hányan is fognak/nem fognak támadni) nekem tetszik. Nem tudom, hogy mi fogott meg ebben a számban meg ennyire, de elnyerte a tetszésemet. A klip az meg elmegy.
2012. augusztus 01. 22:57
|
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline
|
Nagyon jó a zene!!! De a klipp az nagyon elkeserítő.....
2012. augusztus 01. 23:05
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Jó, nem mondom, hogy naponta ezt fogom hallgatni, vagy hogy felkerül a kedvenc számaim listájára valaha is, de erre már nem tudom azt mondani, mint az összes többi számára, hogy rossz. Ha összehasonlítjuk a legelső klipjeivel, mérföldek vannak a szintek közt. Ráadásul ahogy látom, a hajával is kezdett valamit, így pedig már nem néz ki úgy, mint egy 13 éves gyerek. (Bár, 18-nak sem néz ki..)
Az enyhe kifejezés, hogy nem szeretem Biebert, de ez -szerintem- jó lett.
Az enyhe kifejezés, hogy nem szeretem Biebert, de ez -szerintem- jó lett.
2012. augusztus 01. 23:46
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Justin Bieber felnőtt: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az énekes legújabb videója."
Pedig még mindig a macskám is jobban nyávog, mint ő!
Ezt nem azért mondom, mert utálom, hanem mert így gondolom... Nagyon szánalmas, viszont az a baj, hogy eléri a célját, tinilányok milliói rajonganak érte...
'
Pedig nem egyszer derült már ki, hogy mekkora kis beképzelt, bunkó gyerek..
Pedig még mindig a macskám is jobban nyávog, mint ő!
Pedig nem egyszer derült már ki, hogy mekkora kis beképzelt, bunkó gyerek..
2012. augusztus 02. 00:15
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
A zené már ezelőtt is imádtam de ez a videó még jobban megszerettette velem.Kicsit csodáltam h Justin ezt tette velem de nekem nagyon de nagyon tetszik és eléggé megható.Az elején még néztem is hogy ez biztos ő.Nagyon tetszik ♥♥
2012. augusztus 02. 00:31
|
|
nickjay-loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 177769 offline
|
nagyon tetszik a klip<3 a zenét már eleve imádtam, a klip meg csak hab a tortán<3^^ nagyon tetszik! szép volt justin
2012. augusztus 02. 02:39
|
|
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline
|
Úgy ahogyan a számot, a klipet is imádom.: D
És nem címezném senkinek, mert túl sokan vannak ezen a véleményen. 4-13-14-16 kor(általában ezeket írják) közöttiek szeretik? A kisebbek vannak többségben? Emberek! Bőven tudok mondani 18 és a feletti rajongókat is! Arról nem beszélve, hogy csakúgy ahogy Justin, a Belieberek is idősebbek lettek. Lehet, hogy vannak újak, de már nem 4 (?-.^) éves korban. Ők már az újabb zenéit hallják amiket - azért lássuk be - nem 10év alatt hallgatnak általában. Ez se sokkal több, de azért mégis...
A lényeg, hogy ez a kiborulásom *ami őszintén nem is volt az, mert még szépen fogalmaztam.
* inkább a facebooktól ered. Nap mint nap látom a vele kapcsolatos bejegyzéseket, kiírásokat. És nagyon sok szidja - felőlem szidd, se neki, se nekem se a többi Beliebernek nem lesz rosszabb, de annak aki azokat írja/mondja se lesz jobb - de ezekben is az zavar a legjobban, hogy mind a még 14-15 éves, hosszú..pardon, hosszabb hajú Justint képzelik maguk elé, nem pedig a 18éves Jus-t.
Tudjuk, hogy még egyáltalán nem nőtt fel, még tud nagyon gyerekes lenni, de ez a személyiségéhez tartozik.
Mindegy... a legtöbb utálót, nem értem. - van akiket megértek, legjobb barátnőim között is vannak JBellenesek.
És nem címezném senkinek, mert túl sokan vannak ezen a véleményen. 4-13-14-16 kor(általában ezeket írják) közöttiek szeretik? A kisebbek vannak többségben? Emberek! Bőven tudok mondani 18 és a feletti rajongókat is! Arról nem beszélve, hogy csakúgy ahogy Justin, a Belieberek is idősebbek lettek. Lehet, hogy vannak újak, de már nem 4 (?-.^) éves korban. Ők már az újabb zenéit hallják amiket - azért lássuk be - nem 10év alatt hallgatnak általában. Ez se sokkal több, de azért mégis...
Tudjuk, hogy még egyáltalán nem nőtt fel, még tud nagyon gyerekes lenni, de ez a személyiségéhez tartozik.
Mindegy... a legtöbb utálót, nem értem. - van akiket megértek, legjobb barátnőim között is vannak JBellenesek.
2012. augusztus 02. 07:53
Imádom !!!!!!!! Nagyon jó lett
imádom a zenét is meg a klippet is
vöröske97 mindenben egyetértek veled
2012. augusztus 02. 08:24
Változott a stílusa de szerintem még mindig egy kisgyerek...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: