Véresre verik Justin Biebert új klipjében
2012. augusztus 01. 19:06
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Nem szeretem Justint de ez a szám meg a klip tök jó lett!Elismerésem a rendezőnek!
2012. augusztus 01. 19:08
a fenébe. mindig ez van. elolvasom a cím első négy szavát, de aztán ott van a többi része... komolyan, illúzióromboló
2012. augusztus 01. 19:09
Hát.. a zene még elmenne, ha nem az ő nyávogását hallanám.
Amúgy úgy bírom, hogy minden kis tinisztárocskához oda kell írni, hogy felnőtt. Kit érdekel? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a klipben hogy éli meg első szexuális élményét, megmutatja növekedő melleit, és orgazmustól túlfűtött arcát. Nem hiszem el, hogy tényleg így akarnak "felnőttnek" látszani.
Ja és Justin színészi tehetsége egyenlő a nullával.
2012. augusztus 01. 19:17
|
|
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline
|
annyira nem is rossz
am már az egész twitter tele van azzal hogy gif-eket csináltak a videó erotikusabb pillanatairól és azt írják mellé hogy "Justin az ágyamba most"
2012. augusztus 01. 19:22
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Ezt most azoknak mondom akik kritizálták Justint:
Tisztelem,hogy nem szeretitek,de azért az elég csúnya,hogy ennyire kritizáljátok!Nyugi,én nem vagyok az a tipikus nagy rajongója Biebernek,de nem mondok ilyeneket,hogy; Bár megverték volna stb. -.- Azért legyünk már kulturáltak!Megértem,hogy nem szeretitek,de szerintem tényleg nem szép dolog,hogy ezeket mondjátok,gondolkozzatok el rajta,hogy viselkedtek!-.-
Tisztelem,hogy nem szeretitek,de azért az elég csúnya,hogy ennyire kritizáljátok!Nyugi,én nem vagyok az a tipikus nagy rajongója Biebernek,de nem mondok ilyeneket,hogy; Bár megverték volna stb. -.- Azért legyünk már kulturáltak!Megértem,hogy nem szeretitek,de szerintem tényleg nem szép dolog,hogy ezeket mondjátok,gondolkozzatok el rajta,hogy viselkedtek!-.-
2012. augusztus 01. 19:23
pont most néztem meg..hát a Boyfriendhez képest egy kupac sz*r ._.
2012. augusztus 01. 19:26
Imádom Justint !!
Ez a klip nagyon jó lett!
Selena14 utolsó mondatoddal nagyon egyetértek.
2012. augusztus 01. 19:30
|
Szandika07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 152704 offline
|
egyetértek selena14-el normálisan is lehet közölni amit gondoltok nem kell trágárkodni meg szidni JB-t! A klipről meg csak annyit h szerintem rohadt jóó lett imááááádom a kedvencem
♥
2012. augusztus 01. 19:31
mielott elkezditek porig alázni gondoljatok bele abba mi lenne ha vki a TI kedvenceteket mondaná le...
am nem szeretem Biebert
am nem szeretem Biebert
2012. augusztus 01. 19:40
Selenát nem zavarja hogy más nőket fogdos meg csókolgat a klipben? xd
engem pl bosszantana nagyon.
engem pl bosszantana nagyon.
2012. augusztus 01. 19:43
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Szerintem ez most jó klip de maga a szám nem jön be.De a Boyfriend-nél meg maga a klip nem tetszik.xD Nem vagyok belieber sőt...de az a szám nagyon fülbemászó...most istenem.
2012. augusztus 01. 19:44
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
Nekem tetszik a klip is és a dalt is nagyon szeretem. Azzal viszont egyetértek, hogy ezzel még mindig nem tudja levakarni magáról a kisfiús imidzset. Legalábbis én még mindig azt a kisfiút látom benne, aki One Time-t vagy a Baby-t énekelte... Ettől függetlenül még mindig szeretem:)
2012. augusztus 01. 19:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem miért kell valakinek olyat kívánni,h a valóságban is verjék meg...oké,h nem szeretsz valakit,de ez azért túlzás...
nekem egyébként nagyon tetszik a klip,imádom
alig vártam,h végre megjelenjen,nekem nem okozott csalódást vele.ez az első ilyen hosszú videója,szerintem a szöveghez is teljesen passzol a képi világ.ez az egyik kedvenc számom az albumról,örülök,h ilyen videót sikerült csinálni hozzá
nekem egyébként nagyon tetszik a klip,imádom
1 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.