Véresre verik Justin Biebert új klipjében
2012. augusztus 08. 08:39
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Én nem csak szétvertem volna hanem még fel kisérném egy 10 emeletes ház tetejére és lelökném utána lemennék és addig verem amíg úgy érzem, hogy még él.
2012. augusztus 08. 10:23
|
|
moncsika swegiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 182849 offline
|
Figyeljetek ide ártott nektek valamit justin h aszt mondjátok h bárcsak az életben is megvernek.... Ha nem birjatok őt akkor ne írjatok. Csak irigyek vagytok rá h ő ilyenekek csinál ti még csak meresztitek a valagatokat és csak úgy unalombol irtok ő legalább amit akart azt elérte úgyhogy szegyelhetnetek magtok hülye sznobok
2012. augusztus 08. 11:21
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
teljes mértékben igazad van moncsika swegi !!! am szerintem nagyon jó a klipp a zene és minden!!!
2012. augusztus 08. 11:58
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Amíg ilyen 'Swag' címszó alatt futó stílusa van, sármos ujjal mutogat a klipjében és a sok kislány elolvad a pillantásától, nem fogja magából kivetkőzni a nyomorék Justin Biebert, és nem is fogja, mert ő ilyennek ismertette meg magát.
2012. augusztus 08. 12:00
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Félreértés ne essék, Justin igencsak egy helyes gyerek, de az az Oh bbééébiii imázs nem kellett volna a stílusába..
2012. augusztus 09. 15:47
Ha igazából Selena a barátnője, akkor szerintem vele kellett volna forgatni az egészet...
2012. augusztus 09. 15:53
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Nagyon nem értem némelyikőtöket. Ha nem szeretitek, ne olvassátok el a vele kapcsolatos dolgokat, és ennyi. Ne vegyetek róla tudomást.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: