Bella Twins
2012. augusztus 12. 10:06
|
|
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.10. 11:36)
Dorkám, ezt szerintem úgy töltsd fel hogy nem bemásolod, hanem a gépedről, mert úgy nem húzza szét a topikot 
Oks Zitum!
Köszi hogy szóltál!
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
2012. szeptember 14. 12:25
|
|
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.09.11. 16:28)
Csak én látom hogy eltűnt Brie tetkója? 
Tényleg
Tündiii
2012. szeptember 17. 18:48
Nagyon szeretem a Bella-lányokat. Rettentően tehetségesek voltak, és hatalmas veszteség, hogy már nincsenek a cégnél. De el kell ismernünk, a mostani WWE sorra szalasztja el a kiváló lehetőségeket. Ha én lettem volna akkor a döntéshozó, garantálom, hogy a lányok még ma is a WWE-nél lennének. De ha a TNA jobban megbecsüli őket, semmi bajom nincs vele, hogy ott vannak!
Tündiii
2012. szeptember 19. 14:31
Idézet (Maci HEEL @ 2012.09.17. 18:48)
Nagyon szeretem a Bella-lányokat. Rettentően tehetségesek voltak, és hatalmas veszteség, hogy már nincsenek a cégnél. De el kell ismernünk, a mostani WWE sorra szalasztja el a kiváló lehetőségeket. Ha én lettem volna akkor a döntéshozó, garantálom, hogy a lányok még ma is a WWE-nél lennének. De ha a TNA jobban megbecsüli őket, semmi bajom nincs vele, hogy ott vannak! 
Igazából itt nem a WWE a hibás, a lányok nem akartak maradni, szerettek volna új kihívások elé állni. Én igazából nem tudom elképzelni őket mint TNA KO-k, állítólag gondolkodtak hogy egy-két év pihenő után újra beindítják a WWE-s karrierjüket.
2012. szeptember 19. 14:57
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.09.19. 14:31)
Igazából itt nem a WWE a hibás, a lányok nem akartak maradni, szerettek volna új kihívások elé állni. Én igazából nem tudom elképzelni őket mint TNA KO-k, állítólag gondolkodtak hogy egy-két év pihenő után újra beindítják a WWE-s karrierjüket.
Igazad van, de tényleg nem olyan már a cég mint régen. De te ezt jobban tudod, hisz te sokkal régebb óta nézed, mint én.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.