Kiszel Tündét kórházba vitték
2012. augusztus 01. 14:55
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
EZ ÁM A HÍR! BRAVÓ STARITY! MINŐSÉG AZ VAN!... a BÉKA SEGGE ALATT! Lehet törölni nyugodtan, de ez az igazság! Sehol sincs már az oldal színvonala, mint pár évvel ezelőtt volt!
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. augusztus 01. 15:05
na oké, de az kit érdekel hogy a drága gyermeke elesett? én is 50x estem már el. jóhogy nem már azt is bejelentik hogy kiszel tünde lánya eszik .___."
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 01. 15:17
ezért jöttem fel starity-re. hogy az ő pofáját bámuljam.
2012. augusztus 01. 15:23
Én egyszer úgy hasraestem, hogy mindkét térdemet full lehorzsoltam, alig éreztem, és fájt, még sem dögöltem bele. Leszarom Kiszel Tündét, rólam ki fog cikket írni?
2012. augusztus 01. 15:24
Ez elég sz*r ügy, de még mindig nem értem, hogy lehet az, hogy ez a nő semmit nem csinál, mégis ott van mindenhol. Jobbulást neki, de ez... :/ Komolyan mondom, a semmittevéssel több pénzt lehet keresni, mint a tisztességes munkával. Ez borzasztó. Az utolsó mondat elég vicces, mert még nem volt olyan, hogy Tüncike ne osztotta volna meg velünk, éppen merre jár/járt.
Az ilyen embereket össze kéne gyűjteni, hogy egy lakatlan szigeten éljenek XD
Hugii 570!
Majd én!
Csak adj némi tájékoztatást levélben XD
Az ilyen embereket össze kéne gyűjteni, hogy egy lakatlan szigeten éljenek XD
Hugii 570!
Majd én!
2012. augusztus 01. 15:44
és ez most ki a rákot érdekel, hogy megcsípte őt pár hangya? most írjátok ide, hogy ne olvassam, ha nem érdkel, de nem tudom feldolgozni, hogy ebben mi a hír?
ha kiszedné a szemöldökét, AZ HÍR LENNE...
ha kiszedné a szemöldökét, AZ HÍR LENNE...
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 01. 16:08
Aztán ez kit érdekel? Mellesleg egyetértek hayleyshusband.
2012. augusztus 01. 16:13
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én sem szeretem Kiszel Tündét,sőt gyűlölöm,de azért eléggé rosszul járt és jó,hogy komolyabb baja nem lett.
Azokat a kommenteket,hogy "ez meg kit érdekel?" ne írogassátok,mert akármelyik celebbel,vagy akár külföldi sztárral esett volna meg ez a hangyacsípéses dolog,abból is cikk lett volna. Csak,ha mondjuk Lady Gagát,vagy Adam Lambert-öt csípték volna meg,a kommentek nagy része abból állna,hogy "Jajj:( Szerencse hogy már jól van:))<3<3"
Szóval akármennyire utáljátok Kiszel Tündét,attól még mutathatnátok egy kis tiszteletet.Az mindenkinek jár,IGEN,még neki is!
Azokat a kommenteket,hogy "ez meg kit érdekel?" ne írogassátok,mert akármelyik celebbel,vagy akár külföldi sztárral esett volna meg ez a hangyacsípéses dolog,abból is cikk lett volna. Csak,ha mondjuk Lady Gagát,vagy Adam Lambert-öt csípték volna meg,a kommentek nagy része abból állna,hogy "Jajj:( Szerencse hogy már jól van:))<3<3"
Szóval akármennyire utáljátok Kiszel Tündét,attól még mutathatnátok egy kis tiszteletet.Az mindenkinek jár,IGEN,még neki is!
Porcicca
2012. augusztus 01. 16:29
Oké, nem árulok zsákbamacskát ha azt mondom hogy én is utálom Kiszel Naptár Tüncikét, de azért ne legyetek ilyenek. Egyáltalán nem védeni akarom, én is rosszul vagyok ha meglátom, de ha már például valamelyik amerikai sztárral történik ez, vagy ne adj isten a Vándireksön egyik tagjával, halálos pánikban lennétek, csak úgy érkeznének a jobbulást kommentek, és legalább 15 cikk íródna arról 3 nap leforgása alatt hogy mi a helyzet vele. Szerintem ez azért ez elég durva. Most úgy őszintén, ti mit csinálnátok ha úgy ébrednétek hogy alig kaptok levegőt?? Csak mert én személy szerint eléggé megijednék..
2012. augusztus 01. 16:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Jó, énmeg múlt hónapban eltörtem a térdem. És? Nem kell ekkora felhajtást csinálni ezekből a dolgokból. Ez magánügy, az Ő dolguk.
Mellesleg mindenki lehorzsolta már gyerekkorában a térdét. Bolhából elefántot.
De azért jobbulást mindkettőjüknek.
Mellesleg mindenki lehorzsolta már gyerekkorában a térdét. Bolhából elefántot.
De azért jobbulást mindkettőjüknek.
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 01. 17:29
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Azért ennyire szőke nem lehetett hoyg orvosnak kellett megmondania hogy menjen be a kórházba.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.