Holnap debütál Ákos új dala
2012. augusztus 01. 10:02
Hát, ez még rosszabb lett, mint az Előkelő idegen... vissza a régit... mert ez... ez szörnyű.
2012. augusztus 01. 16:29
Idézet (Hugii 570 @ 2012.08.01. 10:02)
Hát, ez még rosszabb lett, mint az Előkelő idegen... vissza a régit... mert ez... ez szörnyű.
Esküszöm, fél órát agyaltam rajta, és rájöttem, hogy még sem. Ugyanis sikerült megértenem a szövegét. Na, ezért imádom Ákost. Olyan dalszövegei vannak, amin agyalni kell, és nagyon mély tartalmúak.
2012. augusztus 01. 20:18
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Ma megnézet és akkorát csalódtam ez a szám borzadalmas de még a klip se tetszik!
2012. augusztus 01. 23:07
szerintem borzalom, ahogy Ákos kinéz a klipben. viszont maga a dal jobban tetszik, mint az Előkelő idegen, de még mindig nem az igazi. remélhetőleg élőben majd jobban fog szólni!
2012. augusztus 02. 23:11
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Első hallás után hahotában törtem ki. "Ákos bácsi, megint alkottál!" Azóta folyton ezt hallgatom, de bár ne pörögne annyit az agyam a szövegén... Mivel fantasztikus szövege van, csak meg kell érteni. Egy világnak, ahol a Halenda a megszokott, nehéz felkutatni a mögöttes tartalmat. De nagyon megéri. Soha nem csalódtam még Ákosban, és hála az égnek, nem is most kell elkezdenem. (:
1 felhasználónak tetszik:
bravorules1993
2012. augusztus 04. 11:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi vagyok rá!
2012. augusztus 24. 21:17
|
|
bravorules1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 108565 offline
|
elso hallasra elegge vicces, de aztan kezdtem kapisgalni a dal lenyeget. nem tudom miert nem tetszik szinte senkinek az uj iranyzata, nekem ez az oldala is nagyon bejon. mindenki valtozik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.