Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. augusztus 01. 08:20
Pedig már tervezgették az esküvőt és a gyermekvállalást, erre Kristen félre lépett. Na, ezek után ne is csodálkozon, hogy Robert nem bocsát meg neki. Várjanak a dologgal, ha csillapodnak a kedélyek, beszéljék meg. Ha pedig nem, akkor ennyi volt. Sztem Robert az ALkonyat premierjére nem megy el, Kristen addig jól összemelegedik majd a rendező bácsival, s majd kézen fogva, ölelkezve vigyorodnak a fotósoknak. Robert vehetett volna magába annyit, hogy betöri az orrát annak a vén faszinak, Kristent meg jól megszidja. De az ő dolguk, mi nem tudunk bele szólni. Remélem, hamar megbeszélik ezt az egészet.
2012. augusztus 01. 08:39
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Hogy ahh nem taklálok szavakat..olyan durva és annyira idegesítő><Hogy csalhatta meg?Hisz olyan sép pár voltak.Kristen a kedvec színésznőm!DE ROBERTEL ÉRTEK EGYET!CSÚNYA VOLT KRISTENTŐL DE NEM ÍTÉLEM EL!Ő IS EMBER ÉS Ő IS HIBÁZHAT!
2012. augusztus 01. 09:03
Gondoltam, hogy Rob nem viseli jól de...
Nem tudom megérteni Kristent, hiszen "álompár" voltak.
Nem tudom megérteni Kristent, hiszen "álompár" voltak.
2012. augusztus 01. 09:05
Azt én is gondoltam hogy nem fogja jól viselni. De nem ez a megoldás rá.
2012. augusztus 01. 09:07
|
Szimik0813új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 181354 offline
|
Hú szegény Rob gondolom mien dolgokat él át én tiszta szívből sajnálom mindenért
:'( :'(
2012. augusztus 01. 09:34
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Meg tudom érteni Rob-ot hogy nagyon rosszul érzi magát emiatt, de még sem kéne azért az ivásba folytani a bánatát. Kristen viselkedését meg még máig nem értem ...
2012. augusztus 01. 09:55
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Igazhogy Kristentől ez k***ot nagy szemétség volt,meg attól a Rupertől is mert azért őt sem hagyjuk ki.Megértem hogy próál kapcsolatba kerülni Robal,csak nem tud.Robról emg annyit hogy én is sajnálom őt mert végülis átlett b**va,de annyi erőt vehetne magán mint férfi hogy leaglább nem piába meggépbe folytja bánatát bár Rob iylen csak...azért furcsa
2012. augusztus 01. 10:17
De azért azt is nézzétek hogy a megcsaláshoz 2 ember kell..és míg Kristen Roberttel volt együtt addig Rupertnek családja van..nehogy már mindenki őt baszlassa..már idegesítő..így Kristen úgy Kristen..megtörtént kész..
2012. augusztus 01. 10:47
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Sajnálom Robertet!! De ne hogy vmi baja legyen!!! Kristen...
2012. augusztus 01. 11:17
|
|
PokoliAngyal99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 180503 offline
|
Sajnálom én is Robertet, de nem értem, h mért kell Kristennek esni egyből... Zsani97 tökéletesen igazad van.!!
Ne hogy már azt higyjétek, hogy mindenről csak is Kristen tehet. Neki is biztos, hogy valami oka, hogy megcsalta.. Megtörtént és már nem lehet vissza csinálni.. Ő megpróbált beszélni Roberttel, de ő is csak kéreti magát.... Jó nem azt mondom, hogy egyből legyen újra love, de akkor is.. beszélni még lehet...
Ne hogy már azt higyjétek, hogy mindenről csak is Kristen tehet. Neki is biztos, hogy valami oka, hogy megcsalta.. Megtörtént és már nem lehet vissza csinálni.. Ő megpróbált beszélni Roberttel, de ő is csak kéreti magát.... Jó nem azt mondom, hogy egyből legyen újra love, de akkor is.. beszélni még lehet...
2012. augusztus 01. 11:42
|
|
Luna Démonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 179256 offline
|
Szegény Rob! Nem kéne a piához menekülnie, inkább keressen egy olyan lányt, aki megérdemli, mert Kristen egy cafka.
2012. augusztus 01. 11:50
olyan könnyen mondja itt mindenki hogy miért nem beszélik meg, rob miért nem akarja rendbe hozni, de most komolyan szerintetek azok után h megcsalta, ráadásul már mindenki tudja, még legyen hozzá humora h ezt gyorsan megbeszélje?
mintha ez könnyű lenne
hiszen sztem egy hét nem telt még el
vagy akik így gondolják, és ők a helyébe mit tennének miután felszarvazzák? ez egy kicsit se kellemes, és mivel gondolom a kapcsolatuk nem egy megjátszás volt, érthető h most kristen hiányzik neki a legkevésbé
mintha ez könnyű lenne
hiszen sztem egy hét nem telt még el
vagy akik így gondolják, és ők a helyébe mit tennének miután felszarvazzák? ez egy kicsit se kellemes, és mivel gondolom a kapcsolatuk nem egy megjátszás volt, érthető h most kristen hiányzik neki a legkevésbé
2012. augusztus 01. 11:53
a másik meg a férfiak nagy része piába szokta önteni a bánatát, akár egy veszekedés miatt is, nem igaz h itt meg mindenki jön azzal h miért iszik, nem lenne szabad, hiszen szinte már mindenki ezt csinálja
persze ettől még én is úgy gondolom h ne igyon , de hát ilyenkor ki hallgatna másra
persze ettől még én is úgy gondolom h ne igyon , de hát ilyenkor ki hallgatna másra
2012. augusztus 01. 12:29
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
VampireDaries4ever egyetértek
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: