Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. július 31. 19:16
Szegény!
Most komolyan Kristennek gratulálok, hogy azt az embert akit állítólag úgy szeret szépen lassan tönkreteszi..
2012. július 31. 19:29
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Nem lenne gáz nekik, ha nem sulykolnák bele az emberekbe. Mindenki szidja Kristent, miért csalta meg Rob-ot. Senkiben nem merült még fel, hogy ha valakit megcsalnak az nem ok nélkül történik? Szeretem Robertet, de ez csak mint színész érvényes, most kivételesen Kristen pártját fogom.
2012. július 31. 19:30
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Hát...Remélem ez nem fogja akadályozni a film sikerét, én imádom az Alkonyatot és remélem Rob jobban lesz, ha Kristen így kihasználta az azt jelenti hogy nem érdemelte meg ezt a helyes pasit...
2012. július 31. 19:53
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Azért ennyire nem kell szenvedni, nem Robert az első ember, akit pofára ejtette, oké csúnyán koppant szegény, de akkor is könyörgöm, ezzel csak magának árt, Robert szedd már össze magad!!!
2012. július 31. 19:55
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
kár h Kristen ilyet tett!!! én a helyében most meghúznám magam!!!
2012. július 31. 19:57
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
És azt képzeld el ha megint jelölik majd őket a Legjobb Csók kategóriában a következő People's Choice Awards, MTV Movie Awards stb online szavazós bar*mságon és nyernek.
Csak azért is rájuk szavazok, köcsögség vagy nem. Most az egyszer nem bánnám, ha ők nyernék meg a díjat.
eltudom képzelni, hogy mind a ketten külön lépcsőn mennek fel. Kristen bambán félig nyitott szájjal nézz Patiszonra, az meg vissza rá dühösen.
Kristenből még azt is kinézzem, hogy reménykedik, hogy megnyeri a kategóriát csak azért, hogy legyen esélye Robert közelébe férkőznie.
2012. július 31. 19:57
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
sajnálom hogy szétmentek de robert teljesen jogos hogy felháborodik és öszetörik egy kcisit mindenkinek jogaa van hozzá akár sztár akár nem deremélem megkeresi kristen szeretőjét és pehúúz neki eggyet
2012. július 31. 20:13
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szegény.Nem tudok mást mondani erre...
2012. július 31. 20:24
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Darth Trin, ha valami nincs rendben egy kapcsolatban valamelyik fél miatt, akkor nem az a megoldás, hogy összefekszek egy harmadik féllel. Szerintem az is siralmas kifogás, hogy ketten kellettek ahhoz, hogy ezt történjen. És én nem akarom védeni Robot, meg nem is akarok belebonyolódni ebbe a dologba, mert ez az ő dolguk. De szerintem a megcsalás a legnagyobb bűn egy kapcsolatban és ez szinte megbocsáthatatlan. De persze vannak olyanok, akik képesek megbocsájtani, de abból utána már csak egy siralmas kapcsolat lehet, hiszen az egyik fél nem fog majd megbízni a másikba. Szóval tudom, hogy ez erős kifejezés, de remélem, hogy Rob nem fogja majd visszafogadni Kristent. Oké, hogy mindenki hibázhat egyszer, de már köztük sosem lenne ugyanolyan a helyzet. És én ezt tapasztalatból mondom... De persze minden rajtuk múlik. Mi ebbe úgy sem szólhatunk bele.
2012. július 31. 20:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (corny4 @ 2012.07.31. 19:57)
Csak azért is rájuk szavazok, k**g vagy nem. Most az egyszer nem bánnám, ha ők nyernék meg a díjat.
eltudom képzelni, hogy mind a ketten külön lépcsőn mennek fel. Kristen bambán félig nyitott szájjal nézz Patiszonra, az meg vissza rá dühösen.
aztán kijelenti, hogy ő erre nem képes, és lemegy a színpadról.
Kristenből még azt is kinézzem, hogy reménykedik, hogy megnyeri a kategóriát csak azért, hogy legyen esélye Robert közelébe férkőznie.
Ilyen szemszögből nem is figyeltem a dolgot, csak abból az irányból, hogy milyen kínos lesz neki.
2012. július 31. 20:41
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Azért ennyire ne sajnáljátok már őt.Higgyétek el sajnálja az eléggé saját magát...Nem ő az egyetlen ember akit megcsaltak.Megy tovább az élet...Majd jön egy másik azt cső.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: