Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. július 31. 17:48
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Kristennek hagynia kéne neki némi időt, az lenne a legjobb ha békén hagyná, majd ha Robert beszélni akar vele a történtekről akkor úgy is felkeresi. Nagyon sajnálom Robertet, szerintem ezt nem érdemelte meg, ha Kristen tényleg annyira szereti Robot mint ahogy azt állítja, akkor nem csalta volna meg.
2012. július 31. 17:53
|
|
ThoraJaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176295 offline
|
Ooo,pont ez hianyzott!...Most olyan remenytelen lett!Rob nem erdemli meg ezt,latszik is hogy o nem az a tipus,aki azzal vag vissza hogy egy masik not keres...Remelem igy is marad!Es remelem Kristent mindig,mindenhol gyotorni fogja a buntudat!!
2012. július 31. 17:56
én csak annyit írok hogy nem ez a megoldás
az lenne a megoldás hogy lekéne ülni és meg beszélni
ha nem megy a kapcsolat akkor hagyják
én szerintem

amúgyis magánügy
az lenne a megoldás hogy lekéne ülni és meg beszélni
ha nem megy a kapcsolat akkor hagyják
én szerintem
amúgyis magánügy
2012. július 31. 18:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Én csak Robot sajnálom,Kristenben pedig hatalmasat csalódtam
2012. július 31. 18:22
|
|
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline
|
én nem ezt vártam kristentől...... rob jobbat érdemel
2012. július 31. 18:26
|
|
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline
|
szánalom, ezek után képes volt megcsalni:http://starity.hu/magazin/28847-kristen-stewart-es-robert-pattinson-fiatal-szulok-akarnak-lenni/
2012. július 31. 18:36
De velem akármi történne, akkor sem így vezetném le a fájdalmamat!!!
2012. július 31. 18:47
Miért így kell a fájdalmát levezetnie? Többet érne ha pl. vmi sportba fojtaná a bánatát, az legalább nem káros. De ő tudja csak mondom h ezt nem így kellene csinálni.
2012. július 31. 18:47
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Nem szeretem és nem is ismerem annyira Robert Pattinsont, de sajnálom őt. De az szemétség, hogy neki kell szenvednie Kristen hibájából >_>
2012. július 31. 18:48
Oké,megtörtént,megtörtént.Reméljük hogy kibékülnek 'agyeszbugyesz'
2012. július 31. 19:04
Na, Kristenke jól felszarvazta Robot. xDD
Öhmm, ez így nem jó. Nem kell Rihanna példáját követni. Mozogjon, sportoljon, olvasson, kérje a barátai és a családja segítségét. Az alkohol nem megoldás. Még rövidtávon sem.
Öhmm, ez így nem jó. Nem kell Rihanna példáját követni. Mozogjon, sportoljon, olvasson, kérje a barátai és a családja segítségét. Az alkohol nem megoldás. Még rövidtávon sem.
2012. július 31. 19:08
Szegény én sajnálom.Nem kellett volna megcsalnia Kristennek,most így jó neki?Mást részt hány cikket írnak még erről,olyan fontos?Jó írjanak,no de ennyit!
2012. július 31. 19:15
hát tényleg gáz lesz Kristennek, meg Robnak is elég kényelmetlen a filmpremieren, szegégy Robert
remélem jobban fog lenni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: