én őt anniyra sajnálom...
Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. július 31. 15:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.31. 15:08)
Hát gratulálok a kis ribizlinek, hogy így tönkre tett egyszerre két embert is, a rendező nejére és Robertre gondolok, bár harmadiknak és negyediknek a gyerekeket is be lehet sorolni... A helyében nem írkálnék Robertnek, inkább elsüllyednék szégyenemben. Pfujj ez a nő milyen pofátlan. Remélem a premieren Rob rá sem néz majd! Amúgy mikor lesz?
November. De előtte még jópofizniuk kell egy sort valami díjátadón, együtt, Szeptemberben.
2012. július 31. 15:38
A premierig úgyis rendezik a dolgot
Ha mégse, akkor baromi ciki lesz nekik együtt reklámozni a filmet.
Egyébként az alkohol sosem jó tanácsadó, remélem, Rob hamar kilábal a "válságból". Kristent meg nem értem: ha nem kíváncsi rá Rob, minek erőszakoskodik? Így is elég rossz színben tünteti fel magát ezzel a megcsalós dologgal.
De persze arról nem beszél senki, hogy a kedves rendező úr mennyire hibás ebben az egészben. Ez még mindig böki a csőröm, de hát ilyen az emberiség (Y)
Egyébként az alkohol sosem jó tanácsadó, remélem, Rob hamar kilábal a "válságból". Kristent meg nem értem: ha nem kíváncsi rá Rob, minek erőszakoskodik? Így is elég rossz színben tünteti fel magát ezzel a megcsalós dologgal.
De persze arról nem beszél senki, hogy a kedves rendező úr mennyire hibás ebben az egészben. Ez még mindig böki a csőröm, de hát ilyen az emberiség (Y)
2012. július 31. 15:38
Szegény Rob
Mondjuk én Rupert feleségét és a gyerekeket jobban sajnálom
2012. július 31. 15:39
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
hát az alkohol az finom xDD amúgy szerintem úgyis 1-2 hónap vagy esetleg 3 és kibékülnek
2012. július 31. 15:43
|
|
ManocskahGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 176244 offline
|
szegény Rob... hatalmasat csalódtam Kristen-ben :/ De am szerintem kibékülnek
<3
2012. július 31. 15:47
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.07.31. 15:30)
November. De előtte még jópofizniuk kell egy sort valami díjátadón, együtt, Szeptemberben. 
Nagyon UTÁLOM ezt a lányt
2012. július 31. 15:47
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyon nem érdekel ez a két mókuspofa, de az a cipő, ami Robertet szorítja, engem is szorít, úgyhogy tökéletesen átérzem a bánatát és a mérgét. Egy a biztos, talál mind a 10 ujjára 10 másikat. Bánatoskodja ki magát, aztán lépés tovább, indulj! Ez még nem a világ vége, én már csak tudom, pedig az én "cipőm" rongyosabb és randább, mint az övé.
2012. július 31. 15:57
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Szegényke sajnálom most...pedig maga mint ember sem volt szimpatikus a nyilatkozatai alapján na meg amikor nálunk volt és leoltott mindenkit. :-/ De azért szíve neki is van!
2012. július 31. 16:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.31. 15:47)
Nagyon UTÁLOM ezt a lányt 
És azt képzeld el ha megint jelölik majd őket a Legjobb Csók kategóriában a következő People's Choice Awards, MTV Movie Awards stb ratyi online szavazós baromságon és nyernek.
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
totál megértem!
engem is használtak már ki ilyen szinten,és hadd ne mondjam,h nagyon megbánta a srác...
engem is használtak már ki ilyen szinten,és hadd ne mondjam,h nagyon megbánta a srác...
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
Engem már rohadtul felb*sznak ezek a rajongók.. -.- Bunkóság volt megcsalni.. Szörnyű! De mi a f*sz közük van nekik hozzá?? Most meg Robert rajongói ki akarják csinálni Kristen karrierjét.. -.- Jól van már..! Nem a két szerelmes pár miatt kell szeretni az Alkonyatot! 
Robertet meg megértem, hasonló állapotban lennék én is... De nekik még az is ott van a nyakukon, hogy az egész világ róluk csámcsog..
Robertet meg megértem, hasonló állapotban lennék én is... De nekik még az is ott van a nyakukon, hogy az egész világ róluk csámcsog..
2012. július 31. 16:07
|
|
Inna224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 182058 offline
|
Elfogult vagyok mert K. az egyik kedvencem de akkor is ehhez 2 ember kelet nem értem mért csak K. kell okolni mikor Rupert is ugyan úgy benne volt meg honnan tudjátok hogy K. kezdett ki vele oO Sián kibékülnének ha a sajtó hagyná őket és nem írnának minden egyes lélegzetükről cikket
"
2012. július 31. 16:36
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Én nagyon nem szeretem Kristent meg Robot .. de azért sajnálom Patinsont..Kristen meg Rupert pedig szánalmasak -.-'
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: