Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. augusztus 06. 18:11
Nem hiszem, hogy drogozott volna. Stella nem értek veled egyet.
2012. augusztus 06. 20:42
Kristen nagyon szánalmas.. Hogy tud megcsalni egy tök faja pasit?? H*lye lány..://
Báár.. vigasztalnám Robertet :$
Báár.. vigasztalnám Robertet :$
2012. augusztus 06. 21:13
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Ti meg milyen befejező részről hadováltok? Azt már ezer éve befejezték
Csak a premierre kell együtt menniük meg a többi interjúra meg promótálni a filmet.
tudtommal novemberben jön az utolsó rész de annak a forgatása már rég lezajlott. 
Amúgy mindig is mondtam, hogy ez a nő egy rusnya kurva és olyan mint egy zombi és tessék igazam lett. Azért érdekes, hogy ilyenkor a sok fangirl hol van mikor az imádott sztár nőcskéjükről kiderül hogy csak egy mocskos kurva.
Robi bácsi majd szépen kiissza magát és túléli azt csók. Végre legalább eltűnik a nyominger nő közeléből és csinálhatja amihez ért. A színészkedést mert az Alkonyatban csak visszafogta ez a némber kurva. Én a helyében kitaposnám a belét a csajnak.
Azért már ne haragudjon a világ ha unja a pasiját akkor dobja a picsába nem értettem soha mi a faszomért kell megcsalni valakit is. Megunom dobom azt megyek szopni más faszát. Ennyi!!! És akkor még neki áll feljebb hogy Robi nem hallgatja meg. Örüljön neki hogy nem tépi le a fejét inkább. Az ilyen mocsok ribancokat de a pasiakt is mind felakasztanám 5-10 évre.
Amúgy mindig is mondtam, hogy ez a nő egy rusnya kurva és olyan mint egy zombi és tessék igazam lett. Azért érdekes, hogy ilyenkor a sok fangirl hol van mikor az imádott sztár nőcskéjükről kiderül hogy csak egy mocskos kurva.
Robi bácsi majd szépen kiissza magát és túléli azt csók. Végre legalább eltűnik a nyominger nő közeléből és csinálhatja amihez ért. A színészkedést mert az Alkonyatban csak visszafogta ez a némber kurva. Én a helyében kitaposnám a belét a csajnak.
Azért már ne haragudjon a világ ha unja a pasiját akkor dobja a picsába nem értettem soha mi a faszomért kell megcsalni valakit is. Megunom dobom azt megyek szopni más faszát. Ennyi!!! És akkor még neki áll feljebb hogy Robi nem hallgatja meg. Örüljön neki hogy nem tépi le a fejét inkább. Az ilyen mocsok ribancokat de a pasiakt is mind felakasztanám 5-10 évre.
2012. augusztus 06. 21:18
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
"PinkBarbie
Inkább menjen vissza Kristen-hez és beszéljék meg. Így csak magát járatja le a szánalmasságával."
Jó nagy idióta picsa lehetsz te is ha visszamennél ahhoz aki megcsalt hónapokon át -.-" Mit kell ezen megbeszélni? A ribanc kurva megcsalta ég vele. Örüljön hogy levegőt vehet még nem hogy visszafogadni.
ÉS MI AZ A FASZSÁG HOGY MAGÁT JÁRATJA LE? MIÉRT JÁRATNÁ MÁR LE MAGÁT? AZÉRT MERT A GÉP ELŐTT ÜL ÉS PIÁZIK? MÁS EMBER IS UGYAN EZT CSINÁLJA. PIÁL MEG GÉPEZIK. INKÁBB ANNAK A NÉMBER KURVÁNAK LEHETNE MONDANI HOGY LEJÁRATJA MAGÁT. SŐT IGAZÁBÓL MÁR LE IS JÁRATTA MAGÁT NEM EGYSZER!
Inkább menjen vissza Kristen-hez és beszéljék meg. Így csak magát járatja le a szánalmasságával."
Jó nagy idióta picsa lehetsz te is ha visszamennél ahhoz aki megcsalt hónapokon át -.-" Mit kell ezen megbeszélni? A ribanc kurva megcsalta ég vele. Örüljön hogy levegőt vehet még nem hogy visszafogadni.
ÉS MI AZ A FASZSÁG HOGY MAGÁT JÁRATJA LE? MIÉRT JÁRATNÁ MÁR LE MAGÁT? AZÉRT MERT A GÉP ELŐTT ÜL ÉS PIÁZIK? MÁS EMBER IS UGYAN EZT CSINÁLJA. PIÁL MEG GÉPEZIK. INKÁBB ANNAK A NÉMBER KURVÁNAK LEHETNE MONDANI HOGY LEJÁRATJA MAGÁT. SŐT IGAZÁBÓL MÁR LE IS JÁRATTA MAGÁT NEM EGYSZER!
2012. augusztus 08. 19:18
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
emcsikehh, teljesen igazad van! Bár nem értem miért csalta meg, lányok milliói (mondjuk én pont nem) rajonganak és álmodoznak Robertről, ő meg csak úgy félrelép mellőle. Bár Rob nem a kedvencem, sajnálom, hiszen nagyon fájó, ha megcsalják az embert :/
2012. augusztus 10. 10:29
ÁÁáá én est nen akkarom el hini hisz hze nem lehet.
2012. augusztus 11. 07:35
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Nagyon aranyosak eggyütt remélem újra összejönnek Kristennel!kitudja Hollywoodban bármi megtörténhet!
2012. augusztus 12. 15:01
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Szegény!!
A végén még játékfüggő alkoholista lesz belőle!
2012. augusztus 15. 12:31
|
|
Fancsii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 153098 offline
|
ohh
régebben nem bírtam, de most már valahogy igen.. sajnálom szegényt, tényleg szerette Kristent.
McSzasza98 remélem nem lesz igazad, ne legyen belőle az! O.O
McSzasza98 remélem nem lesz igazad, ne legyen belőle az! O.O
2012. augusztus 18. 00:18
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Miért lenne ez ekkora ciki?Mert ha az ember élete során nem követne el hibákat!És mivan ha az a "drága" Rupert szállt rá?De gratulálni tudok Rupertnek is, hogy a családja mellett képes volt ezt művelnie!!!Robertet meg egyáltalán nem sajnálom...az egyik riportjában végig röhögte azt, hogy tönkre megy Kristen...ugyan már...
2012. augusztus 31. 11:27
|
GabiiLexiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 184947 offline
|
hááát. nemtom, azért kicsit sajnálom pattinsont, de magasról letojom őket. rühellem az alkonyatot..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: