Megvannak a 2012-es MTV VMA jelöltjei
2012. július 31. 14:28
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hajrá Riri
2012. július 31. 14:29
|
|
PaNel Mesterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181867 offline
|
Justin Biebernek aztán muszáj itt lenni.. istenem, mit esznek rajta??
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. július 31. 14:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Kellemesen meglepődtem, mikor olvastam, hogy jelölték a One Direction-t.
Hát, akkor hajrá, hajrá!
Lady Gagának meg ahelyett, hogy Carly-t "fenyegeti", inkább elő kéne állnia valamivel, mert igencsak el van tűnve - bár nem, mintha annyira meghatna a dolog.
Lady Gagának meg ahelyett, hogy Carly-t "fenyegeti", inkább elő kéne állnia valamivel, mert igencsak el van tűnve - bár nem, mintha annyira meghatna a dolog.
2012. július 31. 14:34
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szégyen gyalázat az egész MTV VMA... Felesleges is mondanom, hogy a felsoroltak közül a legtöbbet semmire sem tartom... MIA itt az egyetlen a lehetséges jelöltek közül, aki nagyon megérdemelné a díjat, meg talán még Gotye. Ők egyedi előadók, és nem mainstream, tehetségtelen divatmajmok. Az összes többi egyenlő a 0-val.
2012. július 31. 14:36
Beyoncénak, a fun.-nak, Gotye-nak a Coldplay-nek nagyon drukkolok.
Nem mondanék arra semmit, hogy Justin Biebert, Selena Gomezt és Nicki Minajt is jelölték...
2012. július 31. 14:37
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Várható volt h Gaga nem kap jelölést, és nemtom miért mondják azt h el van tűnve! Koncertezik, csinálja az új albumát, majd augusztusban jön az új dal meg utána a klip! És hiába szeretnék sokan h Gaga eltűnjön a süllyesztőbe ez NEM fog bekövetkezni, jobb ha mindenki beletörődik! Am a VMA-en remélem Beyonce nyer!
2012. július 31. 14:39
Buburka és "Ciki Minázs" tűnne már el a süllyesztő legmélyebb bugyrában!
2012. július 31. 14:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Háhá, kétlem, hogy Gaga eltűnne. Tökéletesen fel van építve a karrierje: tudják, hogy mikor, minek kell történnie, szóval csak várjuk ki a végét
Örülök nagyon Rih-nek, Beyoncénak, Drake-nek, ja és Katy-nek is.
Tök jó, hogy észrevették, hogy Rihanna pop előadó. Ja és a legjobb hip hop vidiért járó díjat a The Throne-nak kell megnyernie a Niggas in Parisért. Muszáj! Mondjuk a Mercy-nek is örülnék.
Amúgy tényleg ugyanaz a felhozatal, mint mindig. De az újak közül örülök Frank Ocean-nak, szerintem tök jó zenét csinál és nagyszerű dalszövegíró.
Nicki-vel meg nem lehet mit csinálni, Amerika kajálja a zenéjét
Úristen és tényleg ott lesz Alicia? Fellép?? ÁÁÁÁÁÁÁ
Örülök nagyon Rih-nek, Beyoncénak, Drake-nek, ja és Katy-nek is.
Amúgy tényleg ugyanaz a felhozatal, mint mindig. De az újak közül örülök Frank Ocean-nak, szerintem tök jó zenét csinál és nagyszerű dalszövegíró.
Nicki-vel meg nem lehet mit csinálni, Amerika kajálja a zenéjét
Úristen és tényleg ott lesz Alicia? Fellép?? ÁÁÁÁÁÁÁ
2012. július 31. 14:44
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Jaj már megint Minaj
""" oké persze biztos valaki szeret, de a saját véleményem az, hogy nem sok jutott neki mikor a tehetséget osztogatták.
Carly??? Csak 1 dalát ismerik az emberek, de már is énekesnő...
na meg a 1D!!!! csak azért szeretik őket, mert "olyan helyesek", de könyörgöm csak szerintem bénák....?(Sajnálom fanok. Személyes vélemény)
na és persze Katy... O.o régen tehetségesnek tartottam és egyedinek, de mostanra már semmi jót nem alkot és el fog tűnni...
Gaga meg érthető hiszen turnézik szóval most arra kell összpontosítania.
Carly??? Csak 1 dalát ismerik az emberek, de már is énekesnő...
na meg a 1D!!!! csak azért szeretik őket, mert "olyan helyesek", de könyörgöm csak szerintem bénák....?(Sajnálom fanok. Személyes vélemény)
na és persze Katy... O.o régen tehetségesnek tartottam és egyedinek, de mostanra már semmi jót nem alkot és el fog tűnni...
Gaga meg érthető hiszen turnézik szóval most arra kell összpontosítania.
2012. július 31. 14:46
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
várom már:)remélem leadják majd!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.