Hivatalos: három részes lesz a Hobbit
2012. augusztus 01. 18:16
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
ciel
hát majd meglátjuk. kicsit szkeptikusan állok hozzá.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
hát majd meglátjuk. kicsit szkeptikusan állok hozzá.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
olyan mondat amilyen. tisztába vagyok vele, hogy a szóismétlés nem szép látvány/olvasni való, de kérlek legalább ne olyan kritizáljon, aki még egy cikket se irt.
2012. augusztus 04. 12:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon várom!
2012. december 14. 13:48
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nahát erről még nem is hallottam!!! DE JÓÓ
2013. február 07. 10:21
Más az első résznek sem volt értelme, nem hogy még mellé kettő.
2013. május 24. 17:08
Nekem a Gyűrűk-ura trilógia sokkal jobban tetszett, mint a Hobbit, de az 1. rész is amolyan nézhető volt... de azért sokkal izgalmasabb volt végigkísérni Frodó, Samu, Legolas, Boromir, Aragorn és a többiek kalandjait. Nemde?
Nem azt mondom, hogy de béna a Hobbit, mert kétségtelenül nehéz egy ilyen filmet leforgatni, összevágni, a fordulatokat benne kitalálni és összerendezni a különböző jeleneteket, de... sokszor az ilyen "folytatás és előzményszerű" filmek nem sikerednek olyan jóra, mint az, amit legelőször csináltak meg.
Én csak kíváncsiságból fogom megnézni a másik két részt. De jó lenne, ha a többiben Elijah Wood is benne lenne! Hiányzik ebből a filmből Frodó
Nem azt mondom, hogy de béna a Hobbit, mert kétségtelenül nehéz egy ilyen filmet leforgatni, összevágni, a fordulatokat benne kitalálni és összerendezni a különböző jeleneteket, de... sokszor az ilyen "folytatás és előzményszerű" filmek nem sikerednek olyan jóra, mint az, amit legelőször csináltak meg.
Én csak kíváncsiságból fogom megnézni a másik két részt. De jó lenne, ha a többiben Elijah Wood is benne lenne! Hiányzik ebből a filmből Frodó
2013. július 21. 23:47
Igen, Peter Jackson megtudja magyarázni akár egy szóval is: money, hogy szószerint idézzek. De én ezt egyáltalán nem sajnálom, sőt..
2014. július 28. 19:08
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
imádom a filmet
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: