Rajongók vetkőztek Taylor Momsen koncertjén
2012. július 31. 08:07
|
|
cusika55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 178198 offline
|
Én nem értem,hogy minek kell " Jesszus " kifejezést használni,mert ő ilyen - ,ha valaki olyan amilyen,akkor nem lehet megváltoztatni !! 2. Remélem,akik szeretik őt legfőbképpen a hangja miatt,mert stílust is lehet kedvelni,de az ő stílusa nem épp 100%
2012. július 31. 08:16
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Én szeretem őket, de biztos, hogy nem vetkőznék le a koncertjükön. Most nem a bandát hibáztatom. A rajongók vissza vehetnének, mert azért ez kicsit túlzás.
2012. július 31. 08:40
|
|
tomyfruzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 167685 offline
|
Jeszus Úristen!!!!
2012. július 31. 09:02
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szánalmas ez a félpucér lotyó. Meg nem lepődtem, hisz imádom a rock zenét és ez a szabadosság a műfaj velejárója. Egyedül csak azokat tartom szánalmasnak, akik vetkőznek..szerintem megalázza magát mind.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 31. 09:04
Nem tudom mit kell itt jesszusozni 
A koncertjeiken megszokott a vetkőzés,vadabb táncolás és hasonlók...
Mert ők még tényleg rockot játszanak,és ez hozzájárúl a stílusukhoz....
A koncertjeiken megszokott a vetkőzés,vadabb táncolás és hasonlók...
Mert ők még tényleg rockot játszanak,és ez hozzájárúl a stílusukhoz....
2012. július 31. 09:13
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (devilrose @ 2012.07.31. 09:02)
Szánalmas ez a félpucér lotyó. Meg nem lepődtem, hisz imádom a rock zenét és ez a szabadosság a műfaj velejárója. Egyedül csak azokat tartom szánalmasnak, akik vetkőznek..szerintem megalázza magát mind.
... pontosan miért is? Nekik ebben nincs semmi megalázó, egyszerűen csak szó szerint levetkőzték a gátlásaikat.
2012. július 31. 09:37
Taylor Momsen koncertjén!?!? A Pretty Reckless koncertjén esetleg...
2012. július 31. 09:40
Ez semmi
A The Pretty Reckles koncertjein, megszokott az ilyesmi.
Szerintem király lehetett
2012. július 31. 09:41
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Uramisten...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.