Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 20:37
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Miért kell ilyennek lenni?Igen nem helyes,hogy megcsalta Robot azonban nem ő az első és nem is az utolsó ember aki ezt tette.És egy kérdés akivel megcsalta Robot azt miért nem utáljátok és fújoljátok?Mindenhez 2 ember kell...
2012. július 30. 20:38
Még jó hogy ennek a listának az élére került!!!
Kis LIBA semmi más !!!!
De azért sajnálom Robot
Kis LIBA semmi más !!!!
De azért sajnálom Robot
2012. július 30. 20:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hát,már csak ezért se lennék néha sztár :/ minden félrelépésről tudnak az emberek, éss oyalnok hordanának le a sárga földig,akiket mégcsak nem is ismernék v tudnák az igazat 
Én nem vagyok se nagy Kristen se Robert fan, de vhol eléggé sajnálom Rob,ot és meglepődtem Kristenen...
ígyjárt.
Én nem vagyok se nagy Kristen se Robert fan, de vhol eléggé sajnálom Rob,ot és meglepődtem Kristenen...
ígyjárt.
2012. július 30. 20:45
jogosan,miért kellett megcsalnia Robot!?
csak sajnálni tudom emiatt!
csak sajnálni tudom emiatt!
2012. július 30. 20:49
Én nem hiszem, hogy emiatt nem fogják nézni az utolsó Twilight részt, hisz a többi színésznek is sok a rajongója. Viszont annak örülök, hogy ennyien elítélik a hűtlenkedést, de ezért még nem kellene "megkövezni". Ha úgy nézzük a saját hülyesége tette őt áldozattá. Kezdem őt jobban sajnálni, mint Robot, mert azt hitte, ha nyíltan bevallja és elnézést kér, akkor megkegyelmeznek neki, de nem így lett. Szegény elég szánalmas lett. :S -.-"
2012. július 30. 20:53
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Ez van, miért nem volt hűséges? Magára vessen? amúgy meg ne csak miatta nézzék a filmet a rajongók, van ott még több színész is, gondolom azoknak is vannak rajongói. Annyi a karrierjének, az biztos, hogy egy darabig akármilyen filmben szerepel annak alacsony lesz a nézettsége. Én kedveltem Kristent, de a megcsalás számomra is megbocsáthatatlan dolog. Ha egyszer szeretek valakit, és együtt vagyok azzal a valakivel, akkor csak vele, senki mással. Egyszerűen számomra ez érthetetlen...-.-
2012. július 30. 20:53
|
|
kathee0312új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 140997 offline
|
Nem néztem volna ezt ki Kristenből..de ez van!Ne csodálja,ha utálják..(én is megutáltam!)
-.-
-.-
2012. július 30. 20:58
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
nem csodálom... :|
2012. július 30. 20:59
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
egy félrelépéshez két emberre van szükség. még mindig úgy érzem, hogy mindenki csak Kristent akarja kihozni hibásnak, Rupert nem ugyanúgy hibás ebben a dologban? továbbá az emberek miért olyan biztosak abban, hogy Rob és Kristen tényleg annyira felhőtlen kapcsolatban élt? persze, Kristen hibázott, de azért nem kell úgy nézni rá, mint egy véres rongyra, vagy mintha gyilkosságot követett volna el. az emberek túl könnyen odadobják, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, aztán a végén semmi sincs belőle. nem szeretem, ha az emberek úgy viselkednek, mintha ismernék az adott híresség magánéletét.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. július 30. 21:14
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
hibázott elég nagyot az biztos.... de ettől még nem rossz ember mindenki hibázhat ... még ekkorát is... de ez az élet ezért szerintem nem kellene megutálni ... én nem utálom meg és remélem rendeződni fognak a dolgok
és egyetértek veled alcoholicillusion
és egyetértek veled alcoholicillusion
2012. július 30. 21:15
Már vártam h mikor lesz róla ilyen cikk. Amúgy én egyedül csak azt bírom benne h belevaló csaj. De azér ennyi botrány után mindez nem is csoda.
2012. július 30. 21:25
Már hiányoltam az újabb cikket...Amúgy egyetértek alcoholicillusonnal, mert Rupert is ugyanannyira hibás ebben az egészben mint Kristen
2012. július 30. 21:29
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
alcoholicillusion egyetértek! Nagyon szidja mindenki Kristen, de mi van Ruperttel? Egyébként meg tévedtek, emberi dolog. A legtöbb emberrel ez megtörténik (még ha nem is vallja be), csak ők nem híresek, és nem foglalkozik velük a média. Kris tévedett, bevallotta, és akkor? Nem mondom, hogy nem lepett meg, amit tett, vagy hogy nem csalódtam benne, de attól még nem utáltam meg. A filmjeit, ami jó ugyanúgy szeretem, és őt magát is, mert ettől eltekintve, amit én látok belőle, az jó. Erről ennyit.
2012. július 30. 21:31
|
milkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 178933 offline
|
Hibázott, oké, vezekel is érte szerintem eleget. Annyi ember tudja osztani az észt, hogy mit nem kellet volna csinálnia, mintha ők tökéletesek lennének. Szerintem nem ő az egyetlen aki elgyengűl,t és megcsalta a párját. Számos sztár is csinálta már ezt, és a rajongók között is vannak akik egy buliban vagy akárhol léptek már félre...
Engem még mindig jobban irritál Justin bieber, meg rihanna, meg nicki minaj minden lében kanálsága...mint ekkora baki után Kristen.
Engem még mindig jobban irritál Justin bieber, meg rihanna, meg nicki minaj minden lében kanálsága...mint ekkora baki után Kristen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.