hát igen, akkor a filmet is kevesebben fogják szerintem is megnézni!
szerintem Robert egyáltalán nem hibás, mert kristen csalta őt hónapok óta!!!!!! és Robert remélem nem fog neki megbocsátani, az nagy baromság lenne tőle!!!
Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 19:31
2012. július 30. 19:33
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Erzsike15 @ 2012.07.30. 19:29)
Ha egy kicsit jobban meg néznétek a képeket akkor rá jönnétek hogy az összes képpel van egy kis bibi ami az bizonyítja hogy nem éppen igaziak és egyikőjük sem adott bocsánatkérő nyilatkozatot és a költöztető kocsi sem csak Robot költöztette ha nem mind a kettőjüket a lakásból . Ja és Tegnap előtt Rob még Kristent joga órára is el vitte Kris kocsijával .
Mert te hatalmas grafikai mester vagy, hogy meg tudod állapítani a képekről hogy igaziak -e. Nem kötözködni akarok, de ami tény azt ne kezdjétek már el jobbra-balra boncolgatni meg próbáljátok megdönteni..
2012. július 30. 19:33
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nos,én sosem bírtam,számomra mindig is nagyon unszimpatikus volt. :SS
2012. július 30. 19:34
erzsike15 akkor rupert meg kristen a semmiért kértek bocsánatot!!Gondolkozz!!Hallottad hogy a költöztetéskor kristen sírt!!!
2012. július 30. 19:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.07.30. 19:31)
Igen, mondjuk sejthető volt hogy azért a gyerekek miatt nem fognak mindent feldobni sitty-sutty. Mondjuk én amennyire büszke Nő vagyok, számomra ennél megalázóbb helyzet nincs és mentség sem lenne rá, de kinek így kinek úgy.. na meg ugye a fentebb említett gyerkőcök.
Robert-el kapcsolatosan pedig.. nem is tudom, ő nekem mindig is ilyen furcsa volt, túl zárkózott, talán már túl angol is?!- nem tudom, de ha neki most ez adja a vigaszt, akkor hajrá.
Robert-el kapcsolatosan pedig.. nem is tudom, ő nekem mindig is ilyen furcsa volt, túl zárkózott, talán már túl angol is?!- nem tudom, de ha neki most ez adja a vigaszt, akkor hajrá.
Én azt mondom, inkább videójátékban, könyvben, gépezésben, gitározásban vagy filmezésben találja meg a megnyugvást, mint sem piában vagy drogban.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Szerintem ezért még nem kellene elítélni őt...Talán az lenne a legjobb,ha véget vetnének a kapcsolatuknak,mert ennek így semmi értelme.De én még továbbra is szeretem Kristent! <3
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.07.30. 19:35)
Én azt mondom, inkább videójátékban, könyvben, gépezésben, gitározásban vagy filmezésben találja meg a megnyugvást, mint sem piában vagy drogban.
Mondjuk ebben is van igazság.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Nyilatkozat Kristen-től.
Kristen: "Annyira rosszul vagyok már ezektől a pletykáktól. NEM csalom meg a barátomat Ruperttel. Most komolyan, ez elég nevetséges. Ő volt a rendező és nagyon jó barátok lettünk, ennyi. Ne terjesszetek hülyeségeket rólam és a magánéletemről. K."
Kristen: "I’m so sick of these rumors. Im NOT cheating on my boyfriend with Rupert. Seriously this is pretty hilarious. He was my director and such an amazing friend. Thats all. Stop talking bullshit
about me and my private life. K."
Kristen: "Annyira rosszul vagyok már ezektől a pletykáktól. NEM csalom meg a barátomat Ruperttel. Most komolyan, ez elég nevetséges. Ő volt a rendező és nagyon jó barátok lettünk, ennyi. Ne terjesszetek hülyeségeket rólam és a magánéletemről. K."
Kristen: "I’m so sick of these rumors. Im NOT cheating on my boyfriend with Rupert. Seriously this is pretty hilarious. He was my director and such an amazing friend. Thats all. Stop talking bullshit
2012. július 30. 19:39
|
|
Kiim |
|
Idézet (Erzsike15 @ 2012.07.30. 19:35)
Nyilatkozat Kristen-től.
Akkor most mondom, hogy ezt nem Kristen nyilatkozta, hanem valamelyik őrült rajongója csinált egy twittert és azon kezdte el ezeket kiposztolni! Pont belefutottam még a nagy hír elején. DE! ilyet nem nyilatkozott Kristen Stewart.
2012. július 30. 19:46
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Erzsike15 @ 2012.07.30. 19:38)
Kár hogy valamiért képet nem tudok ide fel tenni pedig fel tenném hogy milyen képekből szerkesztették össze a kamu képeket
Azért nem tudsz ilyen képeket feltenni,mert nincsenek ilyen képek. Ha tetszik,ha nem az általam előbb belinkelt képsorozat a valóságot mutatja. Értem én,hogy rajongsz Kirstenért meg minden,de azért ne legyünk már teljesen vakok és tessék elfogadni a tényeket.
2012. július 30. 19:46
Hát egyet értek. Végre Hollywood mellém állt xD Eddig sem kedveltem és ez csak rátett még egy lapáttal
Örülök, hogy kiderült Kristen igazi arca, viszont szomorú hogy ezért egy házasságot tett tönkre és még Robertet is elszomorította
2012. július 30. 19:48
|
|
Victory09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 160028 offline
|
Ugyan már! Senki nem tudhatja, hogy mi folyik Robert és Kristen között, vagy mi folyt...mindenki szegény, összetört Robertet sajnálja, közben meg lehet, hogy Kristen nem kapott tőle elég törődést, sőt az is lehet, hogy Rob egy paraszt a nőjével...Ezeket nem tényszerűen állítom, de annyira nem tudhatja SENKI, hogy milyen emberek pl. egy kapcsolatban...És Kristen bocsánatkérése sem biztos volt őszinte, lehet, hogy a menedzsere találta ki az egészet, csak hogy kicsit javítsanak a csaj mostani hírnevén, de úgy tűnik sajnos nem jött be....Én mindenesetre ugyanúgy imádom Kristent
<3
2012. július 30. 19:48
Nekem edddig semmi bajom nem volt vele, de ezek után nem tudom mit gondoljak..sejthette volna, hogy, ha ez kiderül mi lesz és nem is sajnálom.
Robot viszont annál inkább, hiszen most mondhatni rajta nevet a sajtó, hogy nem vette észre és most kitudják pletykálni..ha annyira szereti Kristen, Robertet mint mondja minek csinálta ezeket vele..
2012. július 30. 19:51
részlet kristen nyilatkozatából:Mélységesen sajnálom,hogy fájdalmat és kellemetlenséget okoztam azoknak akik közel állnak hozzám és mindazoknak,akik érintettek a dologban.
2012. július 30. 19:57
Kristent eddig is szerettem és ezután is szeretni fogom. Valóban nagy hiba volt amit tett, de nem fogom ettől megutálni. A csaj baromi tehetséges és ugyanolyan szimpatikus maradt a szememben. Hibázni emberi dolog, csak ezt sajnos az újságírók hajlamosak elfelejteni. Egyébként pedig Rupert Sanders szerintem sokkal inkább hibás volt, mert való igaz, Kristen is felnőtt már és lehetett volna esze, de Rupertnek mégiscsak családja van.
Egyetértek Victory09.
Egyetértek Victory09.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.