Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 18:30
Ő csinálta magának a bajt,most viselje a következményeit. Nem lennék most a helyében , viszont 1-2 hónap és lecsillapodnak a kedélyek.
2012. július 30. 18:32
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2012.07.30. 18:24)
Nem értem az internetes szavazók gondolkodásmódját. Rupert ártatlan? Aztán miért? Ki mondta, hogy nem ő csábította el Kristent? Ezt igazából senki nem tudja, de valójában könnyebb a csajt beállítani egy ribizlinek, minthogy a férfit is vádolják. Ez a 21. század? Ilyen gondolkodásmód 100 évvel ezelőtt volt, emberek! Itt is a fórumozók java része csak Kristent szólja meg, holott Rupert két gyermekes, házas ember. Mindkettő hibázott! Én is sajnálom, hogy ez történt, és szerintem meg fogják tudni oldani a dolgokat, és egyszerűen undorító, hogy állandóan erről szól minden. Kristen és Robert így is maga alatt van, erre még a média is rátesz egy jó pár lapáttal. Szánalmasak, komolyan.
Rupert még nem nagy sztár, csak 'alkalmi'. Egyszerűbb Kristenre kenni és őt okolni pedig ehhez a dologhoz két ember kell. Én személy szerint azt nem értem, hogy miért írják róla sokan hogy ribizli. Egy megbocsáthatatlan félrelépés de ha nem a munka miatt tette akkor ő is csak egy azon emberek közül, akik nem tudták kontrollálni a hormonjaikat. A Kristentől elforduló rajongók egy részét sem értem. Egy ismerős volt a Comic Conon, ahol Kristen azt nyilatkozta, hogy unalmas az élete és alig várja, hogy valami érdekes történjen vele, jöjjön valaki, aki elveszi az eszét és izgalmasabbá teszi az életét. Szerintem ez elég kétértelmű, sokan újjongtak és sajnálták hogy szegény lány így meg úgy, most pedig elfordulnak tőle.
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
2012. július 30. 18:33
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én eddig se bírtam
Bár még ellenszenvesebb lett így a szemembe, de azért a pasi se piskóta, hisz neki felesége van, plusz gyerekei. 
Egyébként szerintem nem kell félniük, hogy elesnek a bevételtől. Szerintem még kíváncsibbak lesznek rá, és olyanok is beülnek megnézni, akik nem is rajongtak értük, azért, hogy felkiáltsanak: "Ott a csaj aki felszarvazta azt a pasit a valóságban."
Egyébként szerintem nem kell félniük, hogy elesnek a bevételtől. Szerintem még kíváncsibbak lesznek rá, és olyanok is beülnek megnézni, akik nem is rajongtak értük, azért, hogy felkiáltsanak: "Ott a csaj aki felszarvazta azt a pasit a valóságban."
Meoww
2012. július 30. 18:36
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem nem csak Kristen hibája volt ... nem lehet tudni ,ki csábította el a másikat. nem is ez a lényeg..ebben mindketten benne voltak ..
2012. július 30. 18:37
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Darth Trin @ 2012.07.30. 18:25)
Szerintem egy ilyen félrelépés 22 évesen teljesen normális, és nincsen benne semmi gonoszság. Nyilván ő is megbánta, és most ő szenved a leginkább. nem mint sztárt védem, hanem mint embert. A Twilight készítői pedig nem fognak panaszkdni..sok olyan van akit ezekkel a filmekkel be lehet csalogatni a mozikba, akármilyenek is...
Tényleg? Hát nekem 22 évesen sem jutott volna eszembe egy családos pasival kezdeni, 22 évesen kell, hogy legyen ennyi agya. Nem az ösztönei után kell menni, nem vagyunk állatok, amit csinált az igen is szemétség volt.
2012. július 30. 18:40
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.07.30. 18:28)
Bocs, mindig elfelejtem, hogy a szarkazmust nem fordítja le ez a médium.
A kommentemmel amúgy is csak azt akartam illusztrálni, hogy a házasságtöréseknél a nép 5 évszázados lemaradásban továbbra is a női szereplőt okolja erősebben. Hál' istennek normál emberek persze tesznek az ilyesmire.
Ahogy az enyémet sem fordítja le sok irányba..
mse90
2012. július 30. 18:43
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Darth Trin @ 2012.07.30. 18:25)
Szerintem egy ilyen félrelépés 22 évesen teljesen normális, és nincsen benne semmi gonoszság. Nyilván ő is megbánta, és most ő szenved a leginkább. nem mint sztárt védem, hanem mint embert. A Twilight készítői pedig nem fognak panaszkdni..sok olyan van akit ezekkel a filmekkel be lehet csalogatni a mozikba, akármilyenek is...
Tényleg rohadt fáradt vagyok, DE! - hogy mi van ?
2012. július 30. 18:47
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Nem vagyok rosszindulatú de sajnos most Kristen tényleg megérdemelte ezt. Még ha egy szingli pasival csalta volna meg (ami szintén nem szép dolog) de az, hogy ráadásul egy nős emberrel akinek még gyerekei is vannak..az már tényleg túl tesz minden határon.
2012. július 30. 18:53
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hiába csinált akármit is én akkor is kedvelem Kristent...Sőt még sajnálom is!Nem értem miért csak őt hibáztatják Rupert is benne volt ugyanúgy ebbe az egész románcban ha nem akarta volna megcsalni a feleségét nem csalta volna meg!!!!Oké ez Kristenre is igaz...De áltatában a megcsalások hátterében párkapcsolati problémák szoktak állni!!!Egy szóval nem lehet tudni hogy voltek e párkapcsolati problémáik az életükben...Úgy is szerencsétlen Kristen szenved a legjobban nem Rupert mert ő csak egy rendező!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.