Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 18:08
Szerintem ez várható volt. Bár nem hiszem h a Twiligh nézettsége csökkenne.
2012. július 30. 18:11
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.07.30. 18:07)
Hm..ebből is látszik hogy milyen érett rajongói táborral rendelkezik a kis hölgy. Nekem nincs bajom Stewart-al, sosem volt a kedvencem, de ki vagyok én hogy ítélkezzem felette azért, mert megcsalta a pasiját? A magánéletéhez igazából senkinek semmi köze és punk-tum. Persze nem szép dolog amit tett, de ha a szomszéd faluban Kati megcsalja Pityut, attól még nem lesz kiátkozva a faluból
Éli tovább ő is a kis életét, és ennyi. 
Hol élsz te? Katit először máglyán elégetik, hisz gonosz hatalmával elcsábította a szegény ártatlan becsületes családos Mórickát. Elvégre ez a 21. század.
2012. július 30. 18:12
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
hát... sztem mostanában elég nagy a Twilight gyűlölet pedig amikor befutott az első rész, mindenki mennyire odavolt ezért... én akkor se szerettem, de megnéztem a filmeket:D most meg hirtelen ahogy bejött a TVD (amit úgyszint utálok) mindenki azt isteníti, vajon azt mikor fogják kezdeni gyűlölni?
2012. július 30. 18:14
Kiim.: teljesen egyetértek...már egy korábbi cikknél leírtam ugyanezt...de ki lettem oktatva, hogy mekkora szemét kristen... Hát elnézést, hogy én köpök a magánéletükre ilyen szempontból. Aranyosak voltak együtt...ha kibékülnek és megoldják az is az ő dolguk lesz.
2012. július 30. 18:16
dfreak: én a TVD miatt utáltam meg az alkonyatot...mert mérföldekkel jobb minőség, jobb sztori, jobb színészek, jobb kidolgozottság ... abban biztos vagyok, hogy én nem fogom meggyűlölni
h
2012. július 30. 18:17
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Szerintem ezt nem a rajongói intézték így. Inkább ebből az látszik milyen éretlenek az utálkozók, hiszen az igazi rajongóknak nem az számít milyen a magán életében. Nekik a lényeg az, hogy milyen filmeket készít és, hogy továbbra is tartja azt a szintet amit eddig hozott. Én csalódtam benne, de ettől függetlenül szeretem a filmjeit és szerintem ügyes színésznő és nálam nem csúszott lejjebb a "rang létrán"... és amúgy is ez nem csak az ő hibája. A rendező és a felesége illetve Robert és Kristen is saras ebben a dologban. Én szeretem Krsitent
:D
2012. július 30. 18:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Igazán aljas dolog volt hogy szétterpesztette a lábát a rendezőnek. Gondolhatott volna rá, hogy úgy is lebukik és sokan elítélik majd ezért de hát ez van. Magának kereste a bajt, bár itt nem csak ő a hibás, hanem a rendező is, nem csak Kristenre kell fogni, az éremnek két oldala van. Most mondjam azt, hogy sajnálom? Aki óvja magánéletét a publikumtól és ennek ellenére mégis fényes nappal az utcán enyeleg egy családos pasival, az meg is érdemli bár én személyszerint Kim Kardashianra voksoltam volna vagy Gagára.
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
2012. július 30. 18:21
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.07.30. 18:11)
Hol élsz te? Katit először máglyán elégetik, hisz gonosz hatalmával elcsábította a szegény ártatlan becsületes családos Mórickát. Elvégre ez a 21. század.
..és a becsületes családos Mórickára meg ráerőszakolta magát ugyebár, ő ellenkezett két kézzel, de Kati végül megerőszakolta.
Hol élek? Hát mondjuk egy olyan helyen, ahol az emberek lesz*rják azt amit más tesz, meglepő de igaz. Amúgy csak példázni szerettem volna ezzel azt, hogy van az embereknek jobb dolga is, mint hogy Kristen Stewaaart szerelmi életével foglalkozzanak életük végéig..Majd lecsillapodnak a körülmények, oszt' jóccakát.
2012. július 30. 18:24
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Egyébként is mindig azokat utálják a legjobban akik nagyon híresek és a csapból folynak(amiről általában nem ők tehetnek) szóval igazándiből oly mindegy ki mit mond. Eddig azért nem szerették, mert mindenhol ott volt. Most is csak azért nem kedvelik. Semmi köze ahhoz, hogy megcsalta Robertet. Csak azért néznek így rá az emberek, mert egy újabb cikk amire nem kíváncsiak.
2012. július 30. 18:24
Nem értem az internetes szavazók gondolkodásmódját. Rupert ártatlan? Aztán miért? Ki mondta, hogy nem ő csábította el Kristent? Ezt igazából senki nem tudja, de valójában könnyebb a csajt beállítani egy ribizlinek, minthogy a férfit is vádolják. Ez a 21. század? Ilyen gondolkodásmód 100 évvel ezelőtt volt, emberek! Itt is a fórumozók java része csak Kristent szólja meg, holott Rupert két gyermekes, házas ember. Mindkettő hibázott! Én is sajnálom, hogy ez történt, és szerintem meg fogják tudni oldani a dolgokat, és egyszerűen undorító, hogy állandóan erről szól minden. Kristen és Robert így is maga alatt van, erre még a média is rátesz egy jó pár lapáttal. Szánalmasak, komolyan.
2012. július 30. 18:25
|
|
Darth Trinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 52 Azonosító: 132194 offline
|
Szerintem egy ilyen félrelépés 22 évesen teljesen normális, és nincsen benne semmi gonoszság. Nyilván ő is megbánta, és most ő szenved a leginkább. nem mint sztárt védem, hanem mint embert. A Twilight készítői pedig nem fognak panaszkdni....sok olyan van akit ezekkel a filmekkel be lehet csalogatni a mozikba, akármilyenek is...
2012. július 30. 18:28
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ha jól tudom,többször is csalta Robertet.
Ha egyszer megcsalja,az Kristen szégyene...de még nagyobb szégyene lett,hogy többször is!És annak a palinak is!Gratulálok....
Valóban,nem azokat az időket éljük,amikor "divat" volt a sírig kitartó házasság,meg a satöbbi...De ha Kristen annyira szerette volna Robertet,akkor megbeszélte volna vele a dolgot,hogy figyu már,ez unalmas,változtassunk ebben,meg abban...mert ebben a dologban nincs semmi szégyellni való,de a félrelépés...az nem a legjobb megoldás...
Ha egyszer megcsalja,az Kristen szégyene...de még nagyobb szégyene lett,hogy többször is!És annak a palinak is!Gratulálok....
Valóban,nem azokat az időket éljük,amikor "divat" volt a sírig kitartó házasság,meg a satöbbi...De ha Kristen annyira szerette volna Robertet,akkor megbeszélte volna vele a dolgot,hogy figyu már,ez unalmas,változtassunk ebben,meg abban...mert ebben a dologban nincs semmi szégyellni való,de a félrelépés...az nem a legjobb megoldás...
2012. július 30. 18:28
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.07.30. 18:21)
..és a becsületes családos Mórickára meg ráerőszakolta magát ugyebár, ő ellenkezett két kézzel, de Kati végül megerőszakolta.
Hol élek? Hát mondjuk egy olyan helyen, ahol az emberek lesz*rják azt amit más tesz, meglepő de igaz. Amúgy csak példázni szerettem volna ezzel azt, hogy van az embereknek jobb dolga is, mint hogy Kristen Stewaaart szerelmi életével foglalkozzanak életük végéig..Majd lecsillapodnak a körülmények, oszt' jóccakát.
Bocs, mindig elfelejtem, hogy a szarkazmust nem fordítja le ez a médium.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.