Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 17:46
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Mondjuk Kristen ezelőtt se volt népszerű, az E!Poll-on is csak 40%-on állt a népszerűségi indexe, ami mélypont. Ez a botrány csak okot adott az embereknek, hogy utálják, a film bevételein meg kétlem hogy bármit is változtatna majd (főleg, hogy addigra már elapad ez is).
2012. július 30. 17:47
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Sose kedveltem. És most kiderült, hogy nem valami gerinces a nő. Egyébként szerintem az őrült Twilight rajongók úgyis megnézik az utolsó részt, szóval ebből a szempontból ez nem lényeges.
2012. július 30. 17:49
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Én eddig sem bírtam. De a Twilightot attól még sokan megfogják nézni,mert nem Kristen végett nézték szerintem,hiszen sokak kedvence Jacob és Edward!! Nem pedig Bella. Ez végett szerintem nem kell aggódni!
2012. július 30. 17:49
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nem csodálom.....
2012. július 30. 17:50
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Én eddig se szeretem és most se változott a véleményem. Se nem utálom jobban és nem is szeretem jobban
2012. július 30. 17:51
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Szerintem h_lyeség ezért utálni mert nem tudjuk milyen volt Kristen és Robert kapcsolata lehet hogy nem csak Kristen hibája
és nem ő az egyetlen híresség aki megcsalta vagy megcsalja a partnerét lehet hogy a ti kedvenceitek is sorra csalják a kedveseiket azzal a kivétellel hogy ők még nem buktak le
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Azért ezt nem hittem volna :S
Szegény Kris. Ezért a kis félrelépésért még nem kéne megutálni főleg nem gyűlölni!
ez van...én bírtam őt, de mivel Robertet imádom, jobban is mint őt ezért természetesen én is rossz véleménnyel vagyok róla. ezt nem tette volna meg, most nem itt tartana. Kristen... ezt eltoltad kissé...NAGYON! :/
2012. július 30. 17:53
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Nesztek, itt a remek buktató a felvetésre, miszerint előre ledumált kacsa a hír
2012. július 30. 17:57
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Haters gonna hate. Aki eddig utálta őt, ezután is utálni fogja, ez már csak számukra hab a tortán.
Én, mint rajongó.. nos, én más tészta vagyok. Rettentően sajnálom a dolgokat és nem térek magamhoz a folyamatos információk miatt, de hiszek abban, hogy minden jóra fog fordulni, mert Kristen és Robert összetartoznak. Pozitívan állok a dolgokhoz, mert ennek így nem lehet vége. És természetesen várok arra, hogy Rob mikor fog nyilatkozni bármit is ezzel kapcsolatban. Valószínűleg a rajongók mára már nincsenek többségben, de az igaziak kitartanak mellette, bármit is csinál.
Én, mint rajongó.. nos, én más tészta vagyok. Rettentően sajnálom a dolgokat és nem térek magamhoz a folyamatos információk miatt, de hiszek abban, hogy minden jóra fog fordulni, mert Kristen és Robert összetartoznak. Pozitívan állok a dolgokhoz, mert ennek így nem lehet vége. És természetesen várok arra, hogy Rob mikor fog nyilatkozni bármit is ezzel kapcsolatban. Valószínűleg a rajongók mára már nincsenek többségben, de az igaziak kitartanak mellette, bármit is csinál.
tothbianka
2012. július 30. 17:59
hát nekem kristen nem egy hűűű de nagy kedvenc, de bírom a csajt, mert egyedi stílusa van, és olyan másnak tűnik, mint a hollywoodi szőkeségek. nem vagyok elvakult sem, de engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy kivel kavar. robertet mindig is utáltam, amiért olyan bunkón és meggondolatlanul nyilatkozik, úgyhogy őt meg abszolút nem tudom sajnálni. végül is mindenki azt kapja az élettől, amit megérdemel, és oké, hogy elcsépelt dolog már, hogy a legkisebb tetteinknek is meg lesz a következménye, de ez akkor is így van, és tessék, robert is megkapta most a magáét. ne értsetek félre, nem őt hibáztatom kristen félrelépéséért, de attól még nem fogom mindenhova leírni, hogy "szegény robert", mert mint mondtam, képtelen vagyok sajnálni ezt az embert.
akit sajnálok, az a rendező családja, főleg a gyerekei, akik aztán semmiről sem tehetnek, mégis ők szívnak a legjobban. csúnya dolog volt ez az affér, de nem hiszem, hogy kristen csak úgy simán el akarta volna hódítani a pasast, mert ez minden esetben kettőn múlik. rupert éppen olyan hibás, sőt, még inkább hibásabb, mint kristen, elvégre ő az idősebb, neki van családja, míg kristennek "csak" párkapcsolata. ha azt vesszük, melyikük okozott nagyobb & több csalódást a szeretteinek, akkor az egyértelműen a rendező.
akit sajnálok, az a rendező családja, főleg a gyerekei, akik aztán semmiről sem tehetnek, mégis ők szívnak a legjobban. csúnya dolog volt ez az affér, de nem hiszem, hogy kristen csak úgy simán el akarta volna hódítani a pasast, mert ez minden esetben kettőn múlik. rupert éppen olyan hibás, sőt, még inkább hibásabb, mint kristen, elvégre ő az idősebb, neki van családja, míg kristennek "csak" párkapcsolata. ha azt vesszük, melyikük okozott nagyobb & több csalódást a szeretteinek, akkor az egyértelműen a rendező.
mse90
2012. július 30. 18:04
Ez azért nagyon erős túlzás!Nem ő tette tönkre Sanderék házasságát.Ehhez 2 emberre volt szükség.Ugyan így lehetne utálni Rupertet ha így gondolkozunk mert miatta lett vége a robsten pár! De mindkettőjük hibás,mindkettőjüket lehetne utálni! A vicces az lenne ha Rob összejönne Liberty-vel de ez esélytelen XD
2012. július 30. 18:05
|
kicsimicsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 180531 offline
|
Én attól megfogom nézni az Twilight-ot de azért milyen lehet Robnak!
2012. július 30. 18:07
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Hm..ebből is látszik hogy milyen érett rajongói táborral rendelkezik a kis hölgy. Nekem nincs bajom Stewart-al, sosem volt a kedvencem, de ki vagyok én hogy ítélkezzem felette azért, mert megcsalta a pasiját? A magánéletéhez igazából senkinek semmi köze és punk-tum. Persze nem szép dolog amit tett, de ha a szomszéd faluban Kati megcsalja Pityut, attól még nem lesz kiátkozva a faluból
Éli tovább ő is a kis életét, és ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.