Ebben a témában az amerikai pop/punk All Time Low-ról lesz szó. Ha szereted őket ird le miért szereted, ha nem hallottál róluk akkor majd itt hallasz és ha nem szereted őket akkor ne nézd meg a témát!
All Time Low
2012. július 30. 15:35
Sziasztok!
Ebben a témában az amerikai pop/punk All Time Low-ról lesz szó. Ha szereted őket ird le miért szereted, ha nem hallottál róluk akkor majd itt hallasz és ha nem szereted őket akkor ne nézd meg a témát!
üdv.
2012. december 01. 18:48
Idézet (malna90 @ 2012.07.30. 15:35)
Sziasztok!
üdv.
Senki nem szereti őket!?
2013. január 31. 19:54
|
|
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline
|
Idézet (Hustler @ 2012.12.01. 19:18)
Nem, mert én imádom őket. 
Én is
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. március 24. 08:22
Áhhh ők a LEGJOBBAK^^
Nem túl sokan ismerik őket erre , ami nagyon szomorú...Én szégyenlem magam helyettük xD
Nem túl sokan ismerik őket erre , ami nagyon szomorú...Én szégyenlem magam helyettük xD
Simple Plan
2013. április 12. 09:13
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
ÁÁÁ Nagyon szeretem őket, kedvenc számom tőlük talán a Hello, Brooklyn, de mindet sokszor hallgatom
Simple Plan
2014. január 03. 16:32
|
|
Simple Planúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218047 offline
|
imádom őket!
Kár ,hogy sokan nm is ismerik őket!
Nem tudják mit hagynak ki...
Kár ,hogy sokan nm is ismerik őket!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.