Megjelent Baricz Gergő legújabb dala
2012. július 30. 15:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nekem tetszik! ...
2012. július 30. 15:32
|
|
agicacsaj18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129880 offline
|
huu nagyon szar ...
2012. július 30. 16:06
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Erre még a sz_r is túl jó kifejezés.
2012. július 30. 21:03
|
|
Bogi38új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 153100 offline
|
Szerintem nagyon jó szám. De mi az h lasssú? Hahó, szakítós dal vagy mi... tudjátok szomorú a témája. Egy szakítós dalhoz képest szerintem pont jó a tempója. De hát ebből is látszik h nem értetek a jó zenéhez
sorry
2012. július 30. 22:39
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Szerintem az összes eddigi x-faktoros "tehetség" közül neki vannak egyedül olyan dalai amik mind zeneileg, mind szövegileg érnek valamit. Persze lehet, hogy ezt azért mondom mert hozzám ez a stílus áll közelebb, de nekem senki ne mondja azt, hogy Muri Enikő khm...enyhén gagyi dala (és még szépen fejeztem ki magam) összehasonlítható ezzel.
Szerintem a tehetségkutató-műsorokban feltűnt előadók 99 %-a azért tűnik el a süllyesztőben, mert annak ellenére, hogy más énekesek dalait szépen eléneklik, a műsor után képtelenek egyedit alkotni. Megírják nekik a sablonos "slágereket", eléneklik, én meg felteszem azt a kérdést, hogy miért kellett őt is elrontani?! Persze mindenkinek van rá lehetősége, hogy válasszon a gagyi, de eladható, és a kevésbé sikeres, de igényes zene között. Szerintem Gergő jó úton halad. Maga írja meg a dalit és szerintem ettől lesz igazán hiteles. Csak így tovább!
Szerintem a tehetségkutató-műsorokban feltűnt előadók 99 %-a azért tűnik el a süllyesztőben, mert annak ellenére, hogy más énekesek dalait szépen eléneklik, a műsor után képtelenek egyedit alkotni. Megírják nekik a sablonos "slágereket", eléneklik, én meg felteszem azt a kérdést, hogy miért kellett őt is elrontani?! Persze mindenkinek van rá lehetősége, hogy válasszon a gagyi, de eladható, és a kevésbé sikeres, de igényes zene között. Szerintem Gergő jó úton halad. Maga írja meg a dalit és szerintem ettől lesz igazán hiteles. Csak így tovább!
2012. július 30. 23:29
Nem bírom ezt a pasit
Mióta avval a Kováts Verával jár,azóta elment tőle a kedvem.Bár már nem járnak,deörökre elvette a jó hozzáállásom -_-Rosz a dal
2012. július 31. 08:12
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
hát szerintem sem rossz..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: