Ki mit kezdene a lottó ötössel?
2008. július 06. 11:17
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(Nojcsiga @ 2008. January 26. - 19:57)
Megvenném magamnak Justin Timberlake-et 
Héé azt én akartam írni baszus
megvenném magamnak Justin-t
2008. július 06. 11:55
|
helena_forevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 54381 offline
|
Még sosem gondolkodtam rajta de...itt az alkalom.
Hát az tuti hogy vennék egy házat meg egy laptop-ot, aztán elutaznék Amerikába...végig járnék mindent aztán ha hazajöttem a maradék pénzt (ha maradtXD) beraknám bankba kamatozni.
Jaa....kihagytam...vennék egy kocsit (bár vezetni még nemtok, de 1-2év és kellhet a kocsi)XD
Vagy a másik verzió hogy megveszem Johnny Depp-et
bár arra lehet h ez nem lenne elég...
Mind2 verzió csábítóóó
Hát az tuti hogy vennék egy házat meg egy laptop-ot, aztán elutaznék Amerikába...végig járnék mindent aztán ha hazajöttem a maradék pénzt (ha maradtXD) beraknám bankba kamatozni.
Jaa....kihagytam...vennék egy kocsit (bár vezetni még nemtok, de 1-2év és kellhet a kocsi)XD
Vagy a másik verzió hogy megveszem Johnny Depp-et
Mind2 verzió csábítóóó
2008. július 07. 22:26
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Sokat filóztam már ezen... 
Elsõ körben kifizetném a tartozásaimat, adnék a családomnak és a barátaimnak, márszáz millát meg gyorsan be a bankba... Aztán vennék házat meg miegymást magamnak, hogy ha majd hazajövök a világ körüli utamból, legyen hová lehajtanom a fejem...
A világ körüli út elõtt azonban Formula 1 magyar nagydíj Paddock jeggyel hogy a pilóták visítva meneküljenek elõlem
(ja persze profi fényképezõs cucc és ruhák és miegymás) Aztán szerintem kezdeném Ausztráliával, ott ellennék egy darabig, utána pedig szépen végig a földtekén....
Elsõ körben kifizetném a tartozásaimat, adnék a családomnak és a barátaimnak, márszáz millát meg gyorsan be a bankba... Aztán vennék házat meg miegymást magamnak, hogy ha majd hazajövök a világ körüli utamból, legyen hová lehajtanom a fejem...
2008. július 10. 19:49
|
|
Timejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.20. Hozzászólás: 82 Csatolások: 16 Azonosító: 55332 offline
|
Hát, már gondolkoztam ezen, sõt, ültem már tévé elõtt szorongva, csak az volt a baj, hogy nem vettem lottószelvényt xd.
Ha nyernék: vennék belõle egy rohadt nagy házat rohadt szép bútorokat.
Minden közeli rokonom kapna 1 millát (ugye milyen nagyvonalú vagyok?) Elvinném az egész familymet nyaralni, mondjuk Görögországba, vagy Kanadába, hátha taliznék Nelly Furtadoval.
Természetesen saját nyaralót vennék. Én, anya meg a legjobb spanom beiratkoznánk jogsiszerzõ tanfolyamra, aminek végén természetesen mindkettõjük kapna tõlem egy totál cool verdát. Magamnak vennék egy laptopot, meg megvenném Nelly Furtado eddig összes megjelent lemezét. Mivel lenne lóvém, valóra válna az álmom: elkészíthetném életem elsõ albumát. Ha bejönne a terv és mondjuk taliznék LL Kuniorral, akkor bemutatnám a legjobb spanomnak, Hjustonnak, mert õ nagy Junior Fan. Hátha lenne belõlük valami... Elmennék minden Nelly Furtado-s koncertre a húgommal meg a spanokkal. Ha szülinapi bulim lenne, akkor Nelly Furtado, Timbaland, 50 Cent na meg Junior is megjelenne...
A teshómnak megvenném a Sims2 eddigi összes kiegészítõjét, a faterom kapna egy jó kocsit, (Audit) meg lövöldözõs játékokat (lásd Call of Duty) anyukám egy hatalmas konyhát kapna beépített cuccokkal, mamám pedig aranynyakláncot, meg jó dolgokat. (most semmi érdekes nem jut eszembe)
Nyitnék egy állatmenhelye, ahová minden kis kóbor jószágot begyûjtenék és jó dolguk lenne. Nyitnék egy hajléktalan szállót is.
Ha tehetném, Michael Owent is megvenném ( mert olyan cuki!!!) de nem hiszem hogy az asszony örülne neki...
Ha nyernék: vennék belõle egy rohadt nagy házat rohadt szép bútorokat.
Minden közeli rokonom kapna 1 millát (ugye milyen nagyvonalú vagyok?) Elvinném az egész familymet nyaralni, mondjuk Görögországba, vagy Kanadába, hátha taliznék Nelly Furtadoval.
A teshómnak megvenném a Sims2 eddigi összes kiegészítõjét, a faterom kapna egy jó kocsit, (Audit) meg lövöldözõs játékokat (lásd Call of Duty) anyukám egy hatalmas konyhát kapna beépített cuccokkal, mamám pedig aranynyakláncot, meg jó dolgokat. (most semmi érdekes nem jut eszembe)
Nyitnék egy állatmenhelye, ahová minden kis kóbor jószágot begyûjtenék és jó dolguk lenne. Nyitnék egy hajléktalan szállót is.
Ha tehetném, Michael Owent is megvenném ( mert olyan cuki!!!) de nem hiszem hogy az asszony örülne neki...
2008. július 10. 20:01
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Hm jó kérdés... Elsõ körben egy új ház, egy új autó stb. Nem kellene mindenbõl a legmodernebb, legdrágább. Új számítógép és ilyen számítástechnikai cuccok is jöhetnének. Elsõ utam Dubai-ba vezetne a családdal, majd a London-Párizs-Róma vonalon is eltöltenék 1-2 hetet. Persze a barátoknak/rokonoknak is jutna azért belõle, sõt ennyi pénzbõl egy csomót jótékonykodnék. A bankba betennék kb. 50-150 milliót had kamatozzon, aztán majd a jövõbeli gyerekeim is jól ellennének belõle.
2008. július 10. 20:08
Utazás: Olaszország, Amerika, Panama. 
A többi be a bankba: megtartanám a számlákra
))
A többi be a bankba: megtartanám a számlákra
2008. augusztus 19. 15:01
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
- kimennék Kanadába, Motreálba és ott vennék egy szééép nagy házat
- vennék egy Audi TT-t
- elmennék egy jó nagy shoppingtúrára márkás üzletekbe (Gucci, Dolce and Gabbana, Versace stb.)
- vennék egy hiperszuper lap-top-ot, hogy az ágyból tudjak msn-ezni
- ami marad azt kétfelé osztanám egyik fele be a bankba másik fele meg anyumnak menne
- vennék egy Audi TT-t
- elmennék egy jó nagy shoppingtúrára márkás üzletekbe (Gucci, Dolce and Gabbana, Versace stb.)
- vennék egy hiperszuper lap-top-ot, hogy az ágyból tudjak msn-ezni
- ami marad azt kétfelé osztanám egyik fele be a bankba másik fele meg anyumnak menne
2008. augusztus 19. 15:14
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
1. Egy árva forintot nem adnék senkinek.
2. Kimennék a Los Angelesi övezetbe, aztán mindent megtennék, hogy összefussak valamelyik fiatal és csinos színésznõvel.
2. Kimennék a Los Angelesi övezetbe, aztán mindent megtennék, hogy összefussak valamelyik fiatal és csinos színésznõvel.
2008. augusztus 20. 16:44
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
ez ha jol számolom: 10 millio $ - amerikai viszonylatban nem tul nagy összeg.
hát iszonyat sok a kispolgári válasz :
bank : nagyon jó, infláció egy részét talán fedezi a max 7-8 % os kamat ...
befektetés : hogy ami van , az is elmenjen ? jo hogy tudjátok mibe kell fektetni.
aalyah maxi cd-k, fizetös szex oldal elöfizetés, - ez igen
lola és szabó erika szomszédsága - huha
ezek a nagy perspektivák.
egy a lényeg: kussolni, eltünni, éldegélni ... másképp vagy maffia vagy a rokonok, haverok szednek szét. iszonyat nagy felelösség.
hát iszonyat sok a kispolgári válasz :
bank : nagyon jó, infláció egy részét talán fedezi a max 7-8 % os kamat ...
befektetés : hogy ami van , az is elmenjen ? jo hogy tudjátok mibe kell fektetni.
aalyah maxi cd-k, fizetös szex oldal elöfizetés, - ez igen
lola és szabó erika szomszédsága - huha
ezek a nagy perspektivák.
egy a lényeg: kussolni, eltünni, éldegélni ... másképp vagy maffia vagy a rokonok, haverok szednek szét. iszonyat nagy felelösség.
2008. augusztus 20. 22:54
|
|
csdavidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 1 Azonosító: 30490 offline
|
1,5 milliárd? Hmmm.
- szétosztanék a rokonságban 50 milliót (5 családról van szó). Marad 1,45 milliárd.
- vennék egy családi házat, egy kisebbet, ami elég nekem meg egykét embernek, fölújítás, miegymás, kb. 15-20 millió. Marad 1,43 milliárd.
- megtanulnék vezetni és vennék egy Audit, kb. 33 millió. Marad 1,397 milliárd.
- 300 millióból vennék lepukkant lakásokat, felújítanám, majd eladnám õket. Marad 1,097 milliárd +lakások eladásából származó haszon.
- 500 milliót beraknék legalább 3 különbözõ bankba kamatozni, 50 millióból állampapírt vennék. Marad 547 millió +haszon +kamatok.
- ezt a maradékot páncélterembe zárnám a házam alagsorában amelyet védelemmel látok el mondjuk 40 millió körüli értékben, a hasznot pedig visszaforgatnám. Marad kézben 500 millió +haszon +kamatok.
- a fennmaradó összegbõl pl. dvd-ket, zenei cd-ket és egyéb hétköznapi dolgokat vennék. Esetleg még befektetnék valamibe, de nem mint egy õrült, hogy aztán elússzon az egész.
Szerintem jól ellennék vele.
- szétosztanék a rokonságban 50 milliót (5 családról van szó). Marad 1,45 milliárd.
- vennék egy családi házat, egy kisebbet, ami elég nekem meg egykét embernek, fölújítás, miegymás, kb. 15-20 millió. Marad 1,43 milliárd.
- megtanulnék vezetni és vennék egy Audit, kb. 33 millió. Marad 1,397 milliárd.
- 300 millióból vennék lepukkant lakásokat, felújítanám, majd eladnám õket. Marad 1,097 milliárd +lakások eladásából származó haszon.
- 500 milliót beraknék legalább 3 különbözõ bankba kamatozni, 50 millióból állampapírt vennék. Marad 547 millió +haszon +kamatok.
- ezt a maradékot páncélterembe zárnám a házam alagsorában amelyet védelemmel látok el mondjuk 40 millió körüli értékben, a hasznot pedig visszaforgatnám. Marad kézben 500 millió +haszon +kamatok.
- a fennmaradó összegbõl pl. dvd-ket, zenei cd-ket és egyéb hétköznapi dolgokat vennék. Esetleg még befektetnék valamibe, de nem mint egy õrült, hogy aztán elússzon az egész.
Szerintem jól ellennék vele.
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2008. augusztus 20. 23:06
|
|
csdavidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 1 Azonosító: 30490 offline
|
Idézet(Tuvok @ 2007. March 2. - 22:05)
Nem az egészet. Bár most hogy monddod egy áruházlánc sem rossz ötlet...
Csak hát azt nem lehet egyszerû igazgatni. Fel kéne venni egy csomó embert, brókereket, managereket stb... Olyat szeretnék ahol max 1-2 alkalmazott van és én vagyok a fõnök 
én nem akarok beleszólni, de 1,5 milliárdból nehezen is nyitnál áruházláncot.
1,5 milliárd, ahogy vki írt elõttem, játékpénz. az ember rendbeszedi belõle az életét, meg egykét luxusdolog, és annyi. jó én is írtam egykét dolgot.
2008. szeptember 22. 16:41
|
|
Holczivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline
|
Lehet hogy picit hülyén hangzik, de én az összes hozzátartozómnak és barátomnak adnék belõle fejenként 50-60 milliót és a maradékot a bankba tenném.
Majd persze jönne a dõzsölés, de nem vennék nagyobb házat, csak ezt újítanám fel, nem nagy, de a miénk. Normális életet élnék, sose akartam fényt ûzni
Majd persze jönne a dõzsölés, de nem vennék nagyobb házat, csak ezt újítanám fel, nem nagy, de a miénk. Normális életet élnék, sose akartam fényt ûzni
2008. december 20. 16:52
|
csannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.05. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3266 Azonosító: 48490 offline
|
Lottó 5ös... Vennék egy csodás házat, meg egy nyaralót... Azután pedig a maradékot a bankba raknám. Valamit adnék a rákos gyerekeknek és Afrikának is. Aztán elmennék a MANGOba...
2008. december 20. 17:20
Menhelyet építettnék árva állatoknak, a többit magamra és a családomra költeném.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.