Ki mit kezdene a lottó ötössel?
2007. március 02. 23:11
|
jonathan002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 13195 offline
|
Hát gratula ez nagyon jó téma!!!Jó 5let volt
1,Nagyon berúgnék
2,Nagyon berúgnék
3,Nagyon berúgnék
4,Nagyon berúgnék
5,Új vesét, májat és agyat vennék
6, utána pedig elkezdeném élvezni az életet, haverok, nõk, gyors autók,kokain
Na jó a kokain csak vicc volt
1,Nagyon berúgnék
2,Nagyon berúgnék
3,Nagyon berúgnék
4,Nagyon berúgnék
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
2007. március 02. 23:40
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A rekaciók így jönnének:
A pénz nagy részét be a bankba (talán ebbõl befektetnék valami bizniszbe), a többibõl meg ilyeneket mûvelnék:
- elõször is egy nagyon durva PC-t szereznék be.
- kifosztanék pár DVD és könyves boltot
- legalább 10 milliót rászánnék a Fradi kézilabda szakosztályára
(ha a hatos lottót is megnyerném, kapna az egész klub is
)
- megterveznék egy jó házat, aztán mehetne az építkezés
- befolyást szerezni a Guruban, majd összegyûjteni a Gamer magazin alkotóit és elvinni õket a lapoz, hogy újra legyen egy jó PC-s magazin
Biznisz ügyében:
- DVD kölcsönzõ, ahol lehetne játékokat is kölcsönözni/venni. De egyéb termékek árúsítása is szóba jöhetne.
- fordító iroda. Fõleg játékok honosításán dolgoznánk, de filmeket is jó lenne vállalni, legalább lennének normális magyar szövegek a filmekhez.
A pénz nagy részét be a bankba (talán ebbõl befektetnék valami bizniszbe), a többibõl meg ilyeneket mûvelnék:
- elõször is egy nagyon durva PC-t szereznék be.
- kifosztanék pár DVD és könyves boltot
- legalább 10 milliót rászánnék a Fradi kézilabda szakosztályára
- megterveznék egy jó házat, aztán mehetne az építkezés
- befolyást szerezni a Guruban, majd összegyûjteni a Gamer magazin alkotóit és elvinni õket a lapoz, hogy újra legyen egy jó PC-s magazin
Biznisz ügyében:
- DVD kölcsönzõ, ahol lehetne játékokat is kölcsönözni/venni. De egyéb termékek árúsítása is szóba jöhetne.
- fordító iroda. Fõleg játékok honosításán dolgoznánk, de filmeket is jó lenne vállalni, legalább lennének normális magyar szövegek a filmekhez.
2007. március 03. 00:21
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(jonathan002 @ 2007. March 2. - 23:11)
Hát gratula ez nagyon jó téma!!!Jó 5let volt
1,Nagyon berúgnék
2,Nagyon berúgnék
3,Nagyon berúgnék
4,Nagyon berúgnék
1,Nagyon berúgnék
2,Nagyon berúgnék
3,Nagyon berúgnék
4,Nagyon berúgnék
ez dúrva volt
2007. március 03. 09:02
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(Insane @ 2007. March 3. - 08:56)
A japánok nem gyártanak autót, maximum biciklit. Az autógyártás fellegvára az Németország.
na mielött elmenne ez a téma az autók felé csinálok neki egy saját témát, ott lehet kivesézni a dolgot.
2007. március 03. 11:19
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Nekem elsõ dolgom lenne, hogy a 80%-át bevágnám a bankba, 10%-ot elosztogatnék család, rokonság között, 10%-ból meg vennék egy nem túl nagy ,de pofás kis házat, egy 5-10 millió közötti ízléses kis kocsit, egy jobb lakást nõvéremnek Pesten, meg még pár apróságot (gyorsabb net, jobb PC, jobb keró stb...). Aztán ha mindez megvan, megpróbálnám folytatni az életem, mintha nem is nyertem volna.
2007. március 03. 14:55
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Építtetnék egy házat, felszerelném minden jóval.
A többit meg befektetném.
Ez a zsé nem olyan sok, mint elsõre látszik, meg nincsenek is különleges igényeim.
De azért szép lenne...
A többit meg befektetném.
Ez a zsé nem olyan sok, mint elsõre látszik, meg nincsenek is különleges igényeim.
De azért szép lenne...
2007. március 03. 16:46
|
|
scoobydoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.27. Hozzászólás: 538 Csatolások: 355 Azonosító: 7912 offline
|
Jelentem bevásároltam... Holnap utazok Alizée-hez. 
Amúgy gondolkoztam, talán vennék még egy autót, adnák a rokonoknak és a barátoknak. Tuvoknak vennék egy házat Alizée mellett. Én elköltöznék Lola szomszédságába.
Frezze, pedig Szabó Erikához.
A többi a bankba.
Amúgy gondolkoztam, talán vennék még egy autót, adnák a rokonoknak és a barátoknak. Tuvoknak vennék egy házat Alizée mellett. Én elköltöznék Lola szomszédságába.
A többi a bankba.
2007. március 03. 16:54
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(Scooby Doo @ 2007. March 3. - 16:46)
A többi a bankba.
A többi a bankba.
Köszi cimbora
2007. március 03. 17:01
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Scooby Doo @ 2007. March 3. - 16:46)
A többi a bankba.
A többi a bankba.
Persze hogy a fél bulvársajtó ugráljon a házam elõtt mindennap... ne akarj nekem rosszat.
2007. március 03. 17:06
|
|
Harperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 25287 offline
|
Elöször is baromi boldog lennék!
Utazgatnék a világban.
Fizetnék annyit a kedvenc énekese(i)mnek, hogy egy igazán EXCLIZÍV...(kucc...
) koncertet kapjak tõle/tölûk.
Neveket nem írok. Tuvok és Scooby tudja ki(k).
Befektetném- kávéházat nyitnék Párizsban
Utazgatnék a világban.
Fizetnék annyit a kedvenc énekese(i)mnek, hogy egy igazán EXCLIZÍV...(kucc...
Befektetném- kávéházat nyitnék Párizsban
2007. március 04. 09:11
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Vennék egy házat Linz körül (már rég kinéztem magamnak azt a környéket), egy szép autót, mondjuk a Subaru nekem is jó lenne, meg elõtte kifosztanám a Saturnt.
Szóval semmi extra, kivéve azt, hogy Deltát elhívnám házi koncertre. Mondjuk hetente.
2007. március 06. 09:41
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Mr. Uriah Heep @ 2007. March 2. - 19:46)
Kicsengetném a lakáshitelemet, megvenném az összes szomszédos lakást, hogy nyugtom legyen, meg vennék egy ilyet:
http://www.subaru.hu/lineup/impreza_sti/model/sti.html
http://www.subaru.hu/lineup/impreza_sti/model/sti.html
Ha kicsengetted a kp-t, szólj és megsürgetem a kiszállítást.
2007. március 06. 10:17
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Amit tennék:
Amit nem tennék:
Mindenesetre az biztos, hogy nekünk földi halandóknak nagyon nehéz józannak maradni ekkora összeg láttán. Legtöbben elkezdenének ész nélkül (nem sértésnek szántam) költekezni, aztán késõbb meg azon tûnõdnének, hogy hová lett az a nagy yeremény.
szavy: igenis fejezd be a sulit, mert habát az a fásfél mrd Ft soknak tûnik, de egyszer az is elfogyhat. Akkor mihez kezdesz?
- Elõszöris keresnék egy olyan embert, aki nálam jobban ért egy ekkora összeg biztonságos kezeléséhez

- Én kb. a felét elosztogatnám a családban (szerencsére elég kicsi
) illetve alapítványoknak (egészségügy, áttal- és környezetvédelem) - Építtetnék egy kb. akkora házat, mint amekkora most is van, csak olyan helyen amit most nem engedhetek meg magamnak.
- A jelenlegi két kocsit lecserélném hasnolókra csak újrakra
- A munkahelyemen felmondanék, és a most másodállásként mûvelt vállalkozásomat kicsit felfuttatnám
- Elutaznék egy-két helyre
- A maradékot befektetném (ingatlan, értékpapír, mittudomén - mondtam, hogy nem értek a sok pénzhez
)
Amit nem tennék:
- Mindenek elõtt nem verném nagydobra
- Nem vennék/építtetnék hatalmas házat, mert a mostani is épp elég kényelmes
- Nem vennék luxus dolgokat (autó, hajó, ingatlan, ékszer, mûtárgyak, mûszaki cuccok)
- Nem utaznám keresztül-kasul a világot
- Nem utaznék a világûrbe, pedig nagyon szeretnék (egyáltalán elég lenne rá a teljes nyeremény?)
Mindenesetre az biztos, hogy nekünk földi halandóknak nagyon nehéz józannak maradni ekkora összeg láttán. Legtöbben elkezdenének ész nélkül (nem sértésnek szántam) költekezni, aztán késõbb meg azon tûnõdnének, hogy hová lett az a nagy yeremény.
szavy: igenis fejezd be a sulit, mert habát az a fásfél mrd Ft soknak tûnik, de egyszer az is elfogyhat. Akkor mihez kezdesz?
2007. május 06. 17:11
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
ti csak azt hiszitek, hogy ez mûködne...
--------------------------------------------------------------------------
- amint kitudódna a családban, kezdõdne a marakodás
- amint kitudódna a haveri körben, aki barát volt az is megváltozik, aki nem volt barát az is "barát" lesz
- amint kitudódna a családon, barátokon keresztül az országban, kezdõdhetne a menekülés (a média, a maffia illetve, zsarolók, meg kéregetõk elöl) jobbhíján külföldre
- persze külföldön is hamar el lehet tapsolni ezt az összeget, ugyanakkor beosztással élni is lehet, de azért ez nem könnyû (ilyen összegeknél megváltozik az ember felfogása ezügyben)
- tehát ha nem sikerül titokban tartani - jóformán mindenki elött - akkor gáz van, és abszolút megváltozhat az ember élete (mint ahogy az eddigi nyertesek élete is mutatja)
ja igen, és:
- az ûrutazáshoz kb 5 milliárd forint kell arra a 7-8 napra amit 1 év felkészülés (többek közt orosztanulás is - nem vicc -
) elõz meg,
igaz viszont, hogy a hírverést semmi sem pótolhatja, tehát ha valakinek tellik rá, lehet elõnyt is kovácsolhat belõle ha ügyes (ha nem akkor felfoghatjuk viszonylag drága vakációnak vagy ilyesmi
)
update: utóbbiról jutott eszembe, hogy sok ország még nem küldött embert az ûrbe, lehet valami afrikai nemzet ha a zászlajuk alatt menne akárcsak ûrturistaként is megválasztaná királyának
--------------------------------------------------------------------------
- amint kitudódna a családban, kezdõdne a marakodás
- amint kitudódna a haveri körben, aki barát volt az is megváltozik, aki nem volt barát az is "barát" lesz
- amint kitudódna a családon, barátokon keresztül az országban, kezdõdhetne a menekülés (a média, a maffia illetve, zsarolók, meg kéregetõk elöl) jobbhíján külföldre
- persze külföldön is hamar el lehet tapsolni ezt az összeget, ugyanakkor beosztással élni is lehet, de azért ez nem könnyû (ilyen összegeknél megváltozik az ember felfogása ezügyben)
- tehát ha nem sikerül titokban tartani - jóformán mindenki elött - akkor gáz van, és abszolút megváltozhat az ember élete (mint ahogy az eddigi nyertesek élete is mutatja)
ja igen, és:
- az ûrutazáshoz kb 5 milliárd forint kell arra a 7-8 napra amit 1 év felkészülés (többek közt orosztanulás is - nem vicc -
igaz viszont, hogy a hírverést semmi sem pótolhatja, tehát ha valakinek tellik rá, lehet elõnyt is kovácsolhat belõle ha ügyes (ha nem akkor felfoghatjuk viszonylag drága vakációnak vagy ilyesmi
update: utóbbiról jutott eszembe, hogy sok ország még nem küldött embert az ûrbe, lehet valami afrikai nemzet ha a zászlajuk alatt menne akárcsak ûrturistaként is megválasztaná királyának
2007. május 06. 17:17
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet(Luki @ 2007. March 6. - 10:17)
már befejeztem, mert elballagtam
2007. május 06. 17:27
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
zoomify olyan mintha már nyert volna
- én csendben lennék
- majd idõvel bejönne valami csúcs üzlet
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.